Zelfstandig krediet

Zelfstandig krediet

Privé geld lenen? Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice - Rente vanaf 4,5%

Zelfstandig krediet

Privé geld lenen

Het Zelfstandig Krediet voor jou als ondernemer om bijvoorbeeld jouw woning te verbouwen, een restschuld te financieren of een privéauto aan te schaffen. Een krediet voor jou als ondernemer wanneer je privé doeleinden geld wilt lenen. Direct jouw aanbiedingsofferte aanvragen? Klik dan hier.

Leendoel

Het doel van de lening mag alléén privé zijn. De lening mag dus niet voor bijvoorbeeld een bedrijfsinvestering aangewend worden. Je ondertekent hiervoor een aanvullende verklaring waarin je aangeeft dat de lening niet zakelijk gebruikt zal worden.

Doorlopend krediet of Persoonlijke lening

Het Zelfstandig Krediet is een privélening zonder onderpandverplichtingen. Je kunt kiezen uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Dit is dus gelijk aan een krediet voor mensen die in loondienst werkzaam zijn. Het verschil zit hem in de rentevoet.

Deze kan iets hoger liggen dan wanneer je in loondienst werkzaam bent. Wanneer jouw onderneming een BV structuur heeft kan de rentevoet gelijk liggen aan dat bij in loondienstverband.  Je bent namelijk in loondienst van jouw BV en hiervoor hebben wij een kredietverstrekker die dan het rentetarief gelijk stelt aan dat van iemand die geen ondernemer is.

Meerdere kredietvormen

Ook het Zelfstandig Krediet kent speciale kredietvormen zoals een Eigenhuiskrediet voor verbouwing of verbetering van jouw eigen woning. Daarnaast hebben wij ook voor een restschuld het Restschuldkrediet. De betaalde rente bij het Eigenhuiskrediet komt bij woningverbetering in aanmerking voor fiscale renteaftrek. Helaas is dit bij het Restschuldkrediet per 01/01/2018 afgeschaft.

Kom ik aanmerking voor het Zelfstandig Krediet?

Wanneer je een stabiel inkomen over  3 jaar (minimaal 2 jaar)kunt overleggen, je leendoel privé is, en jij en/of je partner geen BKR registratie hebt, kun je bij ons een Zelfstandig Krediet aanvragen.

Wanneer kun je wel, misschien of helaas geen Zelfstandig Krediet aanvragen?
 Wel

3 jaar zelfstandig
Goed BKR
Positief eigen vermogen

Misschien

minimaal 2  volledige boekjaren/jaarrekeningen
Hersteld BKR + goede reden
(Dalend) negatief vermogen + reden

Helaas

Nog geen 2 volledige jaarrekeningen
 Negatief BKR (Terechte codering)
Negatief(Oplopend) eigen vermogen

Meer info?
Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Hoe bereik je ons?
Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: info@goedlenen.nl. Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Direct jouw mogelijkheden weten?
Klik dan op onderstaande  aanvraagknop en vraag direct vrijblijvend jouw Zelfstandig krediet aan. Normaal gesproken weet je dan tijdens werkdagen dezelfde dag of wij jou een kredietofferte kunnen aanbieden.