let op geld lenen kost geld
Zelfstandig krediet

Zelfstandig krediet

Privé geld lenen?Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice - Rente vanaf 4,7%

Zelfstandig krediet

Privé geld lenen

Het Zelfstandig Krediet voor jou als ondernemer om bijvoorbeeld je woning te verbouwen, een restschuld te financieren of een privéauto aan te schaffen. Een krediet voor jou als ondernemer wanneer je privédoeleinden geld wilt lenen. 

Leendoel

Het doel van de lening mag alléén privé zijn. De lening mag dus niet voor bijvoorbeeld een bedrijfsinvestering aangewend worden. Je ondertekent hiervoor een aanvullende verklaring waarin je aangeeft dat de lening niet zakelijk gebruikt zal worden.

Doorlopend krediet of Persoonlijke lening

Het Zelfstandig Krediet is een privélening zonder onderpandverplichtingen. Je kunt kiezen uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Dit is dus gelijk aan een krediet voor mensen die in loondienst werkzaam zijn. De persoonlijke lening variant kent een maximale looptijd van 120 maanden. 

Rentevoet

De rentevoet verschilt per aanbieder. De rentevoet van de persoonlijke lening voor zelfstandigen  ligt iets hoger liggen dan wanneer er sprake is van loondienstverband (zijnde niet de eigen BV). Dit komt o.a. omdat er voor ondernemers nagenoeg geen sociaal vangnet is  bij ziekte en/of arbeidsongeschikt. Nog steeds hebben veel ondernemers geen arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Als de ondernemer dan te maken krijgt met een langdurig ziekteproces en daarbij weinig eigen vermogen heeft om het verlies inkomen op te kunnen vangen  dan is de kans op problemen met betalen aanzienlijk. Dit risico is geprijsd in het rentetarief. 

Meerdere kredietvormen

Ook het Zelfstandig Krediet kent speciale kredietvormen zoals een Eigenhuiskrediet voor verbouwing of verbetering van jouw eigen woning. Daarnaast hebben wij ook voor een restschuld het Restschuldkrediet. De betaalde rente bij het Eigenhuiskrediet komt bij woningverbetering in aanmerking voor fiscale renteaftrek. 

Kom ik aanmerking voor het Zelfstandig Krediet?

Wanneer je een stabiel inkomen over  3 jaar (minimaal 2 jaar) kunt overleggen, je leendoel privé is, en jij en/of je partner geen negatieve BKR registratie hebt, kun je bij ons een Zelfstandig Krediet aanvragen.

Geen afsluitkosten

Het Zelfstandig Krediet is een consumptief krediet.  Volgens de wet mogen hiervoor geen afsluitkosten worden betaald. Onze bemiddelingsvergoeding zit verwerkt in het rentetarief volgens de kredietovereenkomst. De kredietverstrekker betaalt voor de bemiddeling tussen jou en de bank aan ons rechtstreeks een vergoeding.

Meer info?

Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Bereken dit met de rekentools op deze pagina.

Hoe bereik je ons?

Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Direct weten of je kunt lenen?

Klik dan op onderstaande  aanvraagknop en vraag direct vrijblijvend jouw Zelfstandig krediet aan. Je weet dan op werkdagen dezelfde dag of wij jou een kredietofferte kunnen aanbieden.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering