Berekening woz waarde

Berekening woz waarde

Hoe wordt uw berekening WOZ waarde berekend?

Berekening WOZ waarde van uw woning wordt gedaan door een taxateur. Een taxateur taxeert niet alle woningen. Per gemeente (wijk) zijn er een aantal representatieve woningen die getaxeerd worden, waarbij de verkoopcijfers van deze panden worden gehanteerd. Aan de hand van de waarden die daar uit komen wordt aan woningen van hetzelfde type een WOZ waarde toegekend. Als dit gebeurd is krijgt u hier van een beschikking. Het berekenen van WOZ waarde van overige woningen wordt vaak op modelmatige wijze gedaan. Dit is een geautomatiseerde werkwijze van taxateurs.

Bij de berekening WOZ waarde van uw woning gaat men uit van “de waarde in het economische verkeer”. Dit is een prijswaarde waar uw huis voor verkocht zou worden bij een veronderstelde verkoop. Hier worden huur, hypotheken en bijvoorbeeld erfpacht buiten gelaten. De berekening WOZ waarde wordt uitgevoerd met als insteek dat de woning volledig uw eigendom is.

Met uw WOZ waarde kunt u tegen een zeer gunstig rente tarief een WOZ krediet krijgen. Hoe?

Wanneer u op zoek bent naar een WOZ krediet kunt u terecht bij Goedlenen.nl. Bij een dergelijke aanvraag is een WOZ beschikking vereist. Op deze manier kunnen wij bij Goedlenen.nl kijken naar uw mogelijkheden voor een WOZ krediet. U kunt contact met ons opnemen via de onderstaande mogelijkheden voor een afspraak of voor meer informatie.

Ja, ik wil een lening aanvragen