let op geld lenen kost geld
Plezier

Particulier verzekeren

Verzekerd genieten van jouw vrije tijd

Plezier

Reisverzekering

Je bent op vakantie en jij of een gezinslid krijgt een ongeluk en wordt opgenomen in een ziekenhuis. Ben ik hiervoor wel verzekerd, hoe kom ik weer thuis?  Zonder een goede reisverzekering kun je niet op vakantie gaan.

Je eigen zorgverzekering vergoedt vaak de ziekenhuiskosten, maar niet altijd en ook niet volledig. Er zijn tal van voorbeelden waarbij er maar een gedeeltelijke of helemaal geen dekking is. En dan? Dit kan voor jou vervelende financiële consequenties hebben.

Een reisverzekering biedt dus dekking voor geneeskundige kosten, maar kent ook dekking voor geld en geldswaardig papier, hulpverlening en autohulpverlening. Je hebt hierbij de keuze uit een standaard- of Allriskdekking.

Voordat je op vakantie gaat of uiterlijk tijdens het boeken check je of je een aanvullende reisverzekering nodig hebt. Zo ja, sluit deze dan af zodat wanneer jou en/of je gezinsleden  iets overkomt jij of jullie goed verzekerd zijn. Lees ook aandachtig de voorwaarden van de reisverzekering door.

Je weet dan waarvoor je wel en niet verzekerd bent. Dit schept duidelijkheid vooraf en voorkomt ergernis achteraf.

Annuleringsverzekering

Je kunt plotseling niet op reis. Bijvoorbeeld door ziekte of plotseling ontslag. Of je moet eerder naar huis? Dan is het prettig wanneer je over een annuleringsverzekering beschikt. Afhankelijk van het voorval en de verzekeringsvoorwaarden  wordt je de reissom geheel of gedeeltelijk vergoed.

Overige

Je oldtimer, caravan, camper of boot verzekeren? Ook hiervoor kun je bij ons een verzekering afsluiten. Wij hebben hiervoor een WA-dekking, WA-beperkt cascodekking of Allriskdekking.

Wanneer je  een oldtimerverzekering wilt afsluiten wordt de oldtimer getaxeerd zodat je een gegarandeerde waarde krijgt uitgekeerd bij brand of diefstal.

Niet bij elke verzekeraar vind jij de juiste verzekering voor jouw oldtimer, camper of boot.  Omdat wij werkzaam zijn met alle verzekeraars vind je bij ons de juiste dekkingsvorm met natuurlijk een messcherpe premie.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne