let op geld lenen kost geld
Plezier

Particulier verzekeren

Verzekerd genieten van jouw vrije tijd

Plezier

Reisverzekering

Je bent op vakantie en jij of een gezinslid krijgt een ongeluk en wordt opgenomen in een ziekenhuis. Ben ik hiervoor wel verzekerd, hoe kom ik weer thuis?  Zonder een goede reisverzekering is kun je niet op vakantie gaan.

Je eigen zorgverzekering vergoedt vaak de ziekenhuiskosten, maar niet altijd en ook niet volledig. Er zijn tal van voorbeelden waarbij er maar een gedeeltelijke of geen dekking is. En dan? Dit kan voor jou vervelende financiële consequenties hebben.

Een reisverzekering biedt dus dekking voor geneeskundige kosten, maar kent ook dekking voor geld en geldswaardig papier, hulpverlening en autohulpverlening. Je hebt hierbij de keuze uit een standaard- of Allriskdekking.

Tijdens het boeken of voordat je op vakantie gaat check je of je een aanvullende reisverzekering nodig hebt. Zo ja, sluit deze dan af zodat wanneer jou en/of je gezinsleden  iets overkomt alles netjes voor je geregeld én betaald wordt.

Annuleringsverzekering

Je kunt plotseling niet op reis. Bijvoorbeeld door ziekte of plotseling ontslag. Of je moet eerder naar huis? Dan is het prettig wanneer je over een annuleringsverzekering beschikt. Afhankelijk van het voorval en de verzekeringsvoorwaarden  wordt je de reissom geheel of gedeeltelijk vergoed.

Overige

Je oldtimer, caravan, camper of boot verzekeren? Ook  hiervoor kun je bij ons een verzekering afsluiten. Wij hebben hiervoor een WA-dekking, WA beperkt cascodekking of Allriskdekking.

Wanneer je  een oldtimerverzekering wilt afsluiten wordt de oldtimer getaxeerd zodat je een gegarandeerde waarde krijgt uitgekeerd bij brand of diefstal.

Niet bij elke verzekeraar vind jij de juiste verzekering voor jouw oldtimer, camper of boot.  Omdat wij werkzaam zijn met alle verzekeraars vind je bij ons de juiste dekkingsvorm met natuurlijk een messcherpe premie.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering