let op geld lenen kost geld
Lening voor privédoeleinden voor ondernemers

Privé lenen als ondernemer

Een Persoonlijke lening of Doorlopend krediet voor ondernemers

Lening voor privédoeleinden voor ondernemers

Privé geld lenen

Een lening voor privédoeleinden voor ondernemers noemen wij  Het Zelfstandig Krediet. Een krediet om bijv. jouw woning te verbouwen, een restschuld te financieren of een privéauto aan te schaffen. Een krediet voor jou als ondernemer wanneer je in privé geld wilt lenen.

Lening voor privédoeleinden voor ondernemers

De titel, een lening voor privédoeleinden voor ondernemers moet een privé leendoel hebben. De lening mag dus niet voor bijv. een bedrijfsinvestering aangewend worden. Je ondertekent hiervoor een aanvullende verklaring waarin je aangeeft dat de lening niet zakelijk gebruikt zal worden.

Doorlopend krediet of Persoonlijke lening

Het Zelfstandig Krediet is een privélening zonder onderpandverplichtingen. Je kunt kiezen uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Dit is dus gelijk aan een krediet voor mensen die in loondienst werkzaam zijn. Het verschil zit hem in de rentevoet. Deze ligt iets hoger dan wanneer je in loondienst werkzaam bent.

Meerdere kredietvormen

Ook het Zelfstandig Krediet kent speciale kredietvormen zoals een Eigenhuiskrediet voor verbouwing of verbetering van jouw eigen woning. Daarnaast hebben wij ook voor een restschuld het Restschuldkrediet. De betaalde rente bij het Eigenhuiskrediet komt bij woningverbetering in aanmerking voor fiscale renteaftrek. Helaas is dit bij het Restschuldkrediet per 01/01/2018 afgeschaft.

Kom ik aanmerking voor een lening voor privédoeleinden voor ondernemers?

Kun jij een stabiel inkomen over  3 jaar (minimaal 2 jaar) overleggen, je leendoel is privé en jij en/of je partner hebben geen BKR registratie? Dan kun je bij ons een Zelfstandig Krediet aanvragen.

Wanneer kun je wel, misschien of helaas geen Zelfstandig Krediet aanvragen?
 Wel

3 jaar zelfstandig
Goed BKR
Positief eigen vermogen/ Cashflow

Misschien

minimaal 2 jaarrekeningen
Hersteld BKR + goede reden
(Dalend) negatief vermogen + goede reden(en)

Helaas

Nog geen 2 jaar zelfstandig
 Negatief BKR (Terechte codering)
(Oplopend) negatief eigen vermogen/ Cashflow

Twijfel?

Wanneer je aan de basisvoorwaarden voldoet kun je bij ons een Zelfstandig Krediet aanvragen. Twijfel je? Bel of mail ons dan en leg ons jouw casus voor. Wij luisteren graag.

Met het Zelfstandig Krediet kun je als ondernemer  eenvoudig voor privédoeleinden geld lenen. Wij helpen jou hier graag mee. Klik hieronder voor een vrijblijvende offerte.

Lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne