Financial lease

Leasen

Financial lease voor een personenauto, bestelauto of vrachtwagen. Aanvragen al mogelijk wanneer je minimaal een half jaar bij de KVK staat ingeschreven.

Financial lease

Ben je ondernemer en wil je geld lenen voor een bedrijfsauto? Dan is een Financial Lease misschien iets voor jou. Wanneer je kiest voor een financial lease kun je naast de aanschaf van een nieuwe auto ook blijven investeren. Je betaalt de bedrijfsauto immers niet uit jouw bedrijfsvermogen.

Personen- en bestelauto lease
Een Financial lease is een zakelijke lening. We spreken over een zakelijke lening wanneer het doel buiten de privésfeer ligt en het object dat je wilt financieren tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt bij de exploitatie van een bedrijf. Wij kunnen een Financial lease aan bieden voor personenauto’s standaard tot €125.000,-

Hogere bedragen kun je als maatwerk voorleggen. Tijdens de looptijd van de Financial leaseovereenkomst bent je economisch eigenaar van het voertuig.

Vrachtwagen lease
Ook kunt u bij ons een Financial lease aanvragen voor een vrachtauto. Dit betreft een speciaal aanvraagtraject en is altijd maatwerk.

Alle gemaakte kosten van de auto kun je bedrijfsmatig opvoeren. Je wordt juridisch eigenaar wanneer de leasetermijnen zijn voldaan. Je kunt dan besluiten de auto te behouden of deze in te ruilen wanneer je een nieuwe auto aanschaft.

Wij hebben scherpe lease tarieven en soepele acceptatierichtlijnen. Informeer vrijblijvend naar onze Financial lease mogelijkheden. Wij helpen je graag met je auto aankoop!