let op geld lenen kost geld
Wonen

Particulier verzekeren

Jouw eigendommen goed verzekerd

Wonen

Jouw woning goed verzekerd!

Opstalverzekering
Je eigen woning kun je bij ons goed particulier verzekeren. Je kunt kiezen uit een standaarddekking waarbij schade veroorzaakt door brand, storm en diefstal gedekt zijn. Een glasverzekering kan aanvullend worden meeverzekerd.  Tevens ben je verzekerd tegen onderverzekering.

Ook kun je een uitgebreide opstalverzekering afsluiten, de Allriskdekking. Wanneer je deze dekkingsvorm kiest wordt bijna alles vergoed. De Allrisk opstalverzekering kent de standaarddekking aangevuld met zaken zoals hagelschade, vrijwel alle plotselinge onverwachte gebeurtenissen die jezelf veroorzaakt en bijv. saneringskosten.  Over de verschillen in dekkingsvoorwaarden tussen een standaard- en Allriskdekking en welke vorm het beste bij jouw persoonlijke situatie past informeren en adviseren wij jou graag.

Inboedelverzekering
Wanneer je een huur- of koopwoning hebt  is het van belang jouw eigendommen goed te verzekeren. Wij hebben een 2tal dekkingsvormen. Een standaarddekking voor brand, ontploffing, maar ook lekkage aan aanleidingen, sanitair of apparaten en garantie tegen onderverzekering is meeverzekerd.

Naast de standaarddekking kennen wij de Allriskdekking. De standaarddekking aangevuld met dekkingen zoals bijv. schroeischade en inductie. Verder nagenoeg alle andere plotselinge en onverwachte gebeurtenissen, ook als je die zelf veroorzaakt hebt. Ook kun je er een glas- en kostbaarhedendekking aan toevoegen. Tenslotte kent de Allriskdekking inboedelverzekering garantie tegen onderverzekering.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne