let op geld lenen kost geld
Wonen

Particulier verzekeren

Jouw eigendommen goed verzekerd

Wonen

Jouw woning goed verzekerd!

Opstalverzekering
Je eigen woning kun je bij ons goed particulier verzekeren. Je kunt kiezen uit een standaarddekking waarbij schade veroorzaakt door brand, storm en diefstal gedekt zijn. Een glasverzekering kan aanvullend worden meeverzekerd.  Tevens ben je verzekerd tegen onderverzekering.

Ook kun je een uitgebreide opstalverzekering afsluiten, de Allriskdekking. Wanneer je deze dekkingsvorm kiest wordt bijna alles vergoed. De Allrisk opstalverzekering kent de standaarddekking aangevuld met zaken zoals hagelschade, vrijwel alle plotselinge onverwachte gebeurtenissen die jezelf veroorzaakt en bijv. saneringskosten.  Over de verschillen in dekkingsvoorwaarden tussen een standaard- en Allriskdekking en welke vorm het beste bij jouw persoonlijke situatie past informeren en adviseren wij jou graag.

Inboedelverzekering
Bij een huur- of koopwoning is het van belang jouw eigendommen goed te verzekeren. Wij hebben een 2tal dekkingsvormen. Een standaarddekking voor brand, ontploffing, maar ook lekkage aan aanleidingen, sanitair of apparaten en garantie tegen onderverzekering is meeverzekerd.

Naast de standaarddekking kennen wij de Allriskdekking. De standaarddekking aangevuld met dekkingen zoals bijv. schroeischade en inductie. Verder nagenoeg alle andere plotselinge en onverwachte gebeurtenissen, ook als je die zelf veroorzaakt hebt. Ook kun je er een glas- en kostbaarhedendekking aan toevoegen. Tenslotte kent de Allriskdekking inboedelverzekering garantie tegen onderverzekering.

Als je bij ons een hypotheek hebt afsluit ontvang je desgewenst ook een vrijblijvende offerte voor een verzekeringspakket. Het hierbovenstaande komt dan vanzelf ter sprake. Ook wanneer je nog geen klant bij ons bent kun je bij ons een verzekering of verzekeringspakket aanvragen.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 42 reviews

  • Avatar Victor Rosa Valdez ★★★★★ 3 weken geleden
    Mijn ervaring met Goedlenen was heel positief. De dienstverlening was heel klantvriendelijk en professioneel. Ik kreeg het gevoel dat het persoonlijk was en niet zomaar een klant. Uiteindelijk binnen een korte tijd heb ik een goed product … More aangeboden gekregen.
  • Avatar Dirk - ★★★★★ een maand geleden
    Prima snel en soepel verlopen.
  • Avatar Milovan De Buck ★★★★★ 2 maanden geleden
    Uitzonderlijk goede dienstverlening