Hypotheken

Hypotheken

Voor een zakelijke of privé aankoop - Wij informeren jou graag over een passende hypotheek - Voor jouw 1e of 2e woning of een zakelijk pand - Wij starten met een gratis orienterend hypotheekadviesgesprek - Werkzaam met bijna alle kredietverstrekkers - Ook 2e hypotheken - Second opinion - Oversluiten - Rentemiddeling

Hypotheken

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke financiële stap. Je koopt een woning, neemt een forse schuld op je en betaalt dit in  de meeste gevallen in 30 jaar terug. Een goed advies is dan ook  belangrijk voor het maken van een juiste hypotheekkeuze.

Ook is het belangrijk dat iemand ervoor zorgt dat het hypotheekproces goed verloopt en als vraagbaak fungeert. Wij doen dit graag voor jou. Je kunt bij ons een hypotheek afsluiten voor een privéwoning maar ook wanneer je een zakelijk pand aankoopt ben je bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen jou  hierbij graag zodat jij je kunt focussen op jouw nieuwe aanwinst.

Onze eerste kennismaking is gratis  a.d.h.v.  een oriënterend hypotheekadviesgesprek. De uitkomst hiervan geeft jou  en ons duidelijkheid of het zinvol is om een aanvullend hypothecair adviestraject in te gaan.