let op geld lenen kost geld
Persoonlijk

Particulier verzekeren

Jezelf en anderen goed verzekerd

Persoonlijk

Aansprakelijkheid

Stel, je stoot per ongeluk een vaas om bij je buurvrouw Of je dochter bekrast de auto van jouw beste vriend. Een aansprakelijkheidsverzekering dekt dan de schade veroorzaakt door jezelf of dat van je gezinsleden.

Nu zijn dit nog kleine schades maar stel je eens voor dat er sprake is van letselschade? Bij letsel kan de hoogte van het bedrag aanzienlijk zijn. Het is dan ook belangrijk om altijd een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Wij hebben uitgebreide gezinsdekkingen. Een aansprakelijkheidsverzekering wordt meestal in een pakket gesloten met andere benodigde verzekeringen zoals bijv. een inboedel en opstalverzekering. Hierdoor ontvang je naast standaard goede voorwaarden ook een extra scherpe met onze pakketkorting.

Voor sommige verzekeringen geldt dat jezelf bepaalt of jij deze wel nodig hebt. Bij een aansprakelijkheidsverzekering dient het altijd een ja te zijn. Is het niet voor jezelf dan voor anderen waartoe je schade berokkent en waarbij je wellicht het toegebrachte leed kunt verzachten door via jouw aansprakelijkheidsverzekering de benadeelde schadeloos te kunnen stellen.

Rechtsbijstand

Burenruzie, ontslag, letselschade, verborgen gebreken en hoge kosten bij jouw net aangekochte woning, een slecht uitgevoerde verbouwing etc. Wij hebben rechtsbijstandsverzekeraars met goede voorwaarden en scherpe premies. Een rechtsbijstandsverzekering kun je samenstellen aan de hand van jouw wensen en behoeftes.

Vb. Een goed juridisch advies bij ontslag maakt meestal het verschil of je de vergoeding krijgt die  jou ook daadwerkelijk toekomt.

De huidige rechtsbijstandsverzekeringen zijn zeer flexibel. Je neemt de dekkingen af die je nodig hebt. Hierdoor betaal je niet meer premie dan strikt noodzakelijk is. Tevens kun je de hoogte van de premie nog aanpassen een keuze te maken in wel of geen eigen risico. Wij informeren je graag over de verschillende dekkingsvormen van een rechtsbijstandsverzekering. Een rechtsbijstandsverzekering biedt je ondersteuning en zekerheid op momenten dat je deze goed kunt gebruiken.

Uitvaart

Denk jij wel een na over je eigen uitvaart? Stel dat je samenwonend bent en kinderen hebt, hebben ze een eigen uitvaartverzekering? Weet je dat een uitvaart gemiddeld tussen de €7.000,- en €10.000,- kost?

Het is verstandig om hierover na te denken, voor jezelf en indien je een gezin hebt ook voor je naasten. Wij informeren je hierover graag.

Wij hebben traditionele uitvaartverzekeringen waarbij alles voor je geregeld wordt of waarbij je een geldbedrag ontvangt en jij en/of je gezinsleden met dit geldbedrag zelf de uitvaart samenstellen en inkopen. Voor beide vormen geldt dat je de uitvaartverzekering volledig naar je eigen wensen kunt samenstellen en vaak zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Ook kun je i.p.v. een uitvaartverzekering kiezen voor een overlijdensrisicoverzekering. Bij een aantal verzekeraars zijn kinderen hierop mee te verzekeren meestal tot een bedrag van €7.500,-. Het verzekerd bedrag op de polis wordt uitgekeerd waarmee de eigen uitvaart geregeld kan worden. Deze variant komt steeds vaker voor.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je over voldoende spaargeld  beschikt waardoor een uitvaartverzekering overbodig is. Het is dus niet altijd noodzakelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering