let op geld lenen kost geld
Persoonlijke verzekeringen

Particulier verzekeren

Jezelf en anderen goed verzekerd

Persoonlijke verzekeringen

Aansprakelijkheid

Stel, je stoot per ongeluk een vaas om bij je buurvrouw of je dochter bekrast de auto van jouw beste vriend. Een aansprakelijkheidsverzekering dekt dan de schade veroorzaakt door jezelf of dat van je gezinsleden.

Nu zijn dit nog kleine schades maar stel je eens voor dat er sprake is van letselschade? Bijv. je fietst iemand per ongeluk omver en hij of zij houdt hier blijvend letsel aan over. Bij letsel kan de hoogte van het schadebedrag groot zijn. Het is dan ook belangrijk om altijd een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Wij hebben uitgebreide gezinsdekkingen. Een aansprakelijkheidsverzekering wordt meestal in een pakket gesloten met andere verzekeringen zoals bijv. een inboedel en opstalverzekering. Hierdoor ontvang je naast standaard goede voorwaarden ook een extra scherpe premie omdat je meerdere verzekeringen tegelijk afneemt, de zogeheten pakketkorting.

Voor sommige verzekeringen geldt dat jezelf bepaalt of je deze wel nodig hebt. Bij een aansprakelijkheidsverzekering dient het altijd een ja te zijn. Is het niet voor jezelf dan voor anderen waartoe je schade berokkent en waarbij je wellicht het toegebrachte leed kunt verzachten. Met jouw aansprakelijkheidsverzekering kun je de benadeelde schadeloos stellen.

Rechtsbijstand

Een burenruzie, ontslag, letselschade, verborgen gebreken, hoge kosten bij een aangekochte woning, een slecht uitgevoerde verbouwing etc. Wij hebben rechtsbijstandsverzekeraars met goede voorwaarden en scherpe premies. Een rechtsbijstandsverzekering kun je samenstellen aan de hand van jouw wensen en behoeften.

Vb. Een goed juridisch advies bij ontslag kan het verschil maken of je de vergoeding krijgt die jou ook daadwerkelijk toekomt.

De huidige rechtsbijstandsverzekeringen zijn zeer flexibel. Je neemt de dekkingen af die je nodig hebt. Hierdoor betaal je niet meer premie dan strikt noodzakelijk is. Tevens kun je de hoogte van de premie nog aanpassen bij het maken van de keuze in wel of geen eigen risico. Wij informeren je graag over de verschillende dekkingsvormen van een rechtsbijstandsverzekering. Een rechtsbijstandsverzekering biedt je ondersteuning en zekerheid op momenten dat je deze goed kunt gebruiken.

Uitvaart

Denk jij wel eens na over jouw eigen uitvaart? Stel dat je samenwoont en kinderen hebt, is dan uitvaartverzekering voor alle gezinsleden goed geregeld.? Weet je dat een uitvaart gemiddeld tussen de €7.000,- en €10.000,- kost? Het is verstandig om hierover na te denken, voor jezelf en indien je een gezin hebt ook voor je naasten.

Wij hebben traditionele uitvaartverzekeringen waarbij alles voor je geregeld wordt of waarbij je een geldbedrag ontvangt en jij en of je gezinsleden met het uitbetaalde bedrag zelf de uitvaart samenstellen en inkopen. Voor beide vormen geldt dat je de uitvaartverzekering volledig naar je eigen wensen kunt samenstellen en vaak zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Ook kun je i.p.v. een uitvaartverzekering kiezen voor een overlijdensrisicoverzekering. Bij een aantal verzekeraars zijn kinderen hierop mee te verzekeren meestal tot een bedrag van €7.500,-. Het verzekerd bedrag op de polis wordt uitgekeerd waarmee de eigen uitvaart geregeld kan worden. Deze variant komt steeds vaker voor.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je over voldoende spaargeld  beschikt waardoor een uitvaartverzekering overbodig is. Het is dus niet altijd noodzakelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!