let op geld lenen kost geld
Financial lease

Leasen

Financial lease voor een personenauto, bestelauto of vrachtwagen. Aanvragen al mogelijk wanneer je minimaal een half jaar bij de KVK staat ingeschreven.

Financial lease

Een Financial lease is een zakelijke lening. We spreken over een zakelijke lening wanneer het doel buiten de privésfeer ligt en het object dat gefinancierd dient te worden tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt bij de exploitatie van een bedrijf. Je hebt ook leasevormen die ervoor zorgen dat de onderneming geen economisch risico loopt.

Wij kunnen een lease aanbieden voor personen- en bestelauto’s standaard tot €125.000,- Hogere bedragen kunnen als maatwerk worden voorgelegd zoals bij een Vrachtwagen lease.

Verschillende leasevormen

Financial lease
Tijdens de looptijd van de leaseovereenkomst ben je economisch eigenaar van het voertuig. De bedrijfskosten van de auto waaronder de leasetermijn kun je bedrijfsmatig opvoeren. Je wordt ook juridisch eigenaar wanneer de leasetermijnen door je zijn voldaan. Je kunt dan besluiten de auto te behouden of deze in te ruilen wanneer je een nieuwe auto aanschaft. Bij een Financial lease financier je in het object en niet de onderhoudskosten tijdens de looptijd. De looptijd van een Financial lease is mogelijk t/m 72 maanden.

Operationele lease
Operationele Lease is zakelijk leasen voor een periode van 12 tot en met 60 maanden. Eenvoudig gezegd betekent dit bij een Operationele Lease alle kosten die horen bij het gebruik van een leaseauto inbegrepen zijn. Denk hierbij aan rente en afschrijving, reparatie en onderhoud, Allriskverzekering, houderschapsbelasting, 24-uurs hulpdienst in binnen- en buitenland en vervangend vervoer bij pech en schade. Dit alles voor een vast bedrag per maand. Je hebt dus geen economisch risico.

Short Lease
Deze lease vorm wordt vaak gebruikt wanneer je als ondernemer tijdelijk een bedrijfsauto nodig hebt. Denk bijv. aan een tijdelijke arbeidskracht of een project waarbij je voor een bepaalde periode een bedrijfsauto nodig hebt. Shortlease zou dan een goede oplossing kunnen zijn. Zie Shortlease als een Operationele lease maar dan met een maximale flexibiliteit. Wanneer je kiest voor Shortlease maak je keuze uit een selectie van voorraad auto’s die direct beschikbaar zijn.

Andere mogelijkheden dan een lease?

Crowdfunding
Wij kunnen voor jou ook een blanco zakelijke kredietaanvraag in behandeling nemen. Wij doen dit via de met ons samenwerkende Crowdfunding platforms.

Een Zakelijk krediet voor importen Duitse auto?
Een zakelijk blancokrediet afsluiten en daarmee een buitenlandse auto kopen en invoeren? Dat kan, klik hier voor meer informatie.

Mogelijkheden
Wil jij weten welke zakelijke kredietmogelijkheden wij jou kunnen bieden? Wij helpen jou graag aan alle informatie.

Vrijblijvend aanvragen

Vraag hieronder kosteloos jouw financial lease of zakelijk krediet aan.
Wij kennen scherpe leasetarieven en soepele acceptatierichtlijnen. Informeer vrijblijvend naar jouw lease mogelijkheden. Wij informeren je graag.

Jouw lease aanvragen in 3 stappen

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering