let op geld lenen kost geld
Op zoek naar een hypotheek in Zwolle?

Op zoek naar een hypotheek in Zwolle?

Wij informeren jou graag over een privé of zakelijke hypotheek. Wij starten met een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek

Op zoek naar een hypotheek in Zwolle?

Ben je op zoek naar een hypotheek in Zwolle? Wanneer je de hulp inschakelt van Goedlenen.nl weet je dat je goed zit. Waarom? Wij werken samen met de goedkoopste hypotheekverstrekkers en kunnen je hierdoor altijd een passende hypotheek aanbieden.

Voordelig en aantrekkelijk een hypotheek in Zwolle afsluiten

Wij zijn aangesloten bij meerdere hypotheekverstrekkers en werken samen met een inkoopcombinatie. Wij hebben dus een divers assortiment aan hypotheekproducten. Daarnaast zijn de rentes aantrekkelijk en voordelig. Goede hypotheekwaarden zijn ook ontzettend belangrijk. Wij adviseren en begeleiden je hierin!

Wil je ons hypotheekadvies voor een hypotheek in Zwolle? Wij adviseren je vanaf de eerste koopgedachte tot de uiteindelijke sleuteloverdracht van jouw nieuwe huis. Letterlijk van het begin tot het einde! Je kunt te allen tijde bij ons terecht voor vragen en we denken graag met je mee.

Ten eerste beginnen wij met een vrijblijvend 1e hypotheekgesprek.  Ten tweede kun jij met al jouw hypotheekvragen bij ons terecht zoals vragen over:  jouw 1e  woningaankoop, een volgende woning, de woning verbouwen, de huidige hypotheek oversluiten maar ook als je uit elkaar gaat en dit goed wilt regelen. Natuurlijk zijn wij ook jouw vraagbaak, voor zover je de dit wilt, tijdens de looptijd van je hypotheek.

Ook als ondernemer kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld als je van plan bent om een bedrijfspand te kopen. Wij bieden je maatwerk en adviseren je over meerdere mogelijkheden zoals: een Verhuurhypotheek, verbouwen, aankoop en oversluiten van een lopende hypotheek.

Jouw lopende hypotheek in Zwolle aanpassen?

Wil jij jouw bestaande hypotheek Zwolle laten aanpassen? Zoals al vermeld werken wij met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers samen. Jouw lopende hypotheek verhogen, loopt de rentevast periode ten einde etc.? Het maakt hierbij niet uit of jouw huidige hypotheek niet via onze bemiddeling is afgesloten. Wij helpen je graag.

Als je hierover vragen hebt, stel deze dan tijdens het 1e vrijblijvende hypotheekgesprek! Je weet dan snel waar je aan toe bent.

Een 2e woning op het oog?

Een eigen vakantiewoning of een appartement aankopen voor jezelf of je kind(eren)? Wij luisteren en zoeken graag met je mee naar een passende hypotheekoplossing! Door jarenlange ervaring hebben wij de expertise om jou ook hierin van een goed advies te voorzien.

Verhuurhypotheek?

Je wilt 1 of meerdere woningen aankopen en deze gaan verhuren? Wij zijn hierin gespecialiseerd. Wij werken hiervoor samen met diverse hypotheekaanbieders. Een Verhuurhypotheek is maatwerk en dat maakt het ook leuk! Wij duiken graag met je in jouw hypotheekcasus! Ook hiervoor geldt dat het 1e hypotheekgesprek gratis is.

Liever een Verbouwingslening?

In sommige situaties past een Verbouwingslening beter bij de kredietvraag. Er is geen sprake van aanvullende afsluit-, notaris- en/of taxatiekosten en ook niet van een bouwdepot. Wanneer de juiste kredietvorm wordt gekozen en het volledige bedrag wordt voor woningverbetering gebruikt is óók de betaalde rente fiscaal aftrekbaar.

Een bijkomend voordeel van deze leenvorm is dat dit binnen een paar werkdagen geregeld is. Klik hier voor meer informatie over de Verbouwingslening.

Wilt u meer weten over een hypotheek in Zwolle?

Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je graag advies bij het afsluiten van de juiste hypotheek? Vul dan onderstaand contactformulier in voor het 1e gratis (telefonische) hypotheekgesprek. Wij spreken jou graag!

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 66 reviews

  • Avatar Johan Snijder ★★★★★ 2 maanden geleden
    Erg prettig in de samenwerking en contact.Ronald heeft zijn uiterste best gedaan voor ons en met een geweldig resultaat.
  • Avatar Sylvia Leijs ★★★★★ 3 maanden geleden
  • Avatar Herman Wennink ★★★★★ 3 maanden geleden
    Prima geholpen, ze hebben zelfs nog contact opgenomen om het een en ander uit te leggen.