let op geld lenen kost geld
lenen

Geld lenen

Zakelijk of privé geld lenen - Óók voor ondernemers met een privé leendoel

lenen

Je wilt geld lenen? Wij nemen kredietaanvragen in behandeling als het inkomen bestaat uit:(tijdelijk) loondienstverband, Uitzendbureau Fase B of C, Zelfstandig inkomen(ondernemer), AOW en pensioen, WAO/IVA/WIA -inkomen, 0-urencontract (mits er over een langere periode een gemiddelde te berekenen is).

Daarnaast zijn er inkomensdelen zoals een 13 e maand, alimentatie, eindejaarsuitkering etc. welke worden meegenomen voor de berekening van het beschikbare besteedbare maandinkomen. Staat jouw soort inkomen er niet bij? Vraag ons dan naar jouw kredietmogelijkheden.

OndernemerParticulier

 

 

Voor welk doel wil je geld lenen?

De (maximale looptijd) wordt medebepaald aan de hand van het leendoel. Een autokrediet zal gezien de economische levensduur van de auto een minder lange looptijd hebben dan een lening voor het verduurzamen van jouw woning.  Voor het verduurzamen van je woning hebben wij extra scherpe rentetarieven en looptijden t/m 180 maanden.

Ook als je geld wilt lenen voor bijvoorbeeld een camper, recreatiewoning, tuinaanleg of boot zijn langere looptijden dan 120 maanden mogelijk. Hiervoor geldt namelijk ook dat de economische levensduur langer is dan zoals hierboven al aangeven een auto.

Je zult begrijpen dat geld lenen om bijvoorbeeld te gokken, incassobureaus af te betalen of bijvoorbeeld lopende leningen met achterstanden af te lossen geen kans van slagen zal hebben.

Lenen op gevorderde leeftijd

Je kunt bij ons ook een lening  aanvragen op latere leeftijd. Stel je bent 70 jaar en je wilt graag jouw woning verduurzamen. Ook hiervoor hebben wij kredietmogelijkheden.  De lening dient, afhankelijk van jouw wensen en leendoel, uiterlijk bij het bereiken van de het 85 e  levensjaar te zijn afbetaald en jouw aanvangsleeftijd mag niet ouders zijn dan 80 jaar.

Ondernemer

Geld lenen voor een privédoel
Ben je zelfstandig ondernemer? Wanneer je geld wilt lenen voor het verbouwen of verduurzamen van je woning of bijvoorbeeld voor de aanschaf van een auto dan kun je hiervoor bij ons een lening aanvragen. Klik hier voor meer informatie over ons Zelfstandig Krediet. 

Zakelijk geld lenen
Heb je geld nodig om investeren in jouw zaak? Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie over onze zakelijke leningen.

Lopende leningen oversluiten

Je hebt al een lening of meerdere leningen lopen? Wij informeren je vrijblijvend of het oversluiten van lopende leningen je voordeel oplevert. Onze kredietproducten hebben scherpe rentetarieven en goede voorwaarden. Direct jouw voordeel berekenen?  Klik hier voor een indicatieve berekening en vraag daarna eenvoudig jouw vrijblijvende kredietofferte aan.

 

Lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • De Groene Lening
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-172,167,67,67212.395,52
15.000,-253,516,96,97218.252,72
25.000,-418,046,56,57230.098,88
50.000,-836,086,56,57260.197,76
75.000,-1.274,327,17,17291.751,04
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 08.03.2024

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

 • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
  Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
 • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
  Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
 • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
  Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!

Handige tips