Zelfstandigen Krediet

Zelfstandigen krediet

Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice - Rente vanaf 4,5%

Zelfstandigen Krediet

Het Zelfstandigen krediet van Goedlenen.nl is een lening in privé voor zelfstandig ondernemers. Wij kennen verschillende vormen van het Zelfstandigen krediet. Je mag altijd boetevrij aflossen en er worden géén zekerheden gevraagd. Je weet al wat je wilt? Klik dan hier voor een vrijblijvende aanbiedingsofferte.

Kan ik een Zelfstandigen krediet aanvragen?

Wel

3 jaar zelfstandig
Goed BKR
Positief eigen vermogen

Misschien

 2 volledige boekjaren + KVK inschrijving in het jaar ervóór
 Goed BKR
Positief eigen vermogen

Helaas

Geen 2 volledige boekjaren
 BKR  codering
Negatief eigen vermogen

Welke kredietvormen kent het Zelfstandigen krediet?

Je kunt kiezen uit een Persoonlijke lening  met een vaste looptijd en rente of een Doorlopend krediet met een variabele rente. Op beide kredietvormen mag je altijd boetevrij aflossen.

Daarnaast zijn er ook nog speciale varianten van een Persoonlijke lening zoals het Restschuldkrediet en het Eigenhuis krediet met een mogelijkheid tot fiscale renteaftrek in BOX 1.

Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend krediet met variabele rente kies je voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen behoren dan tot de mogelijkheden. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een Doorlopend krediet  kan stijgen en dalen.

Je betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en je mag boetevrij aflossen. Jij bepaalt dus zelf de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Persoonlijke lening
Indien jouw voorkeur uitgaat naar een Persoonlijke lening met een vaste rente dan kies je voor zekerheid. Je bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt. Je mag boetevrij aflossen. Jij bepaalt dus de uiteindelijke looptijd en totale prijs van jouw Persoonlijke lening.

Varianten Persoonlijke lening

Een Zelfstandigen krediet in de vorm van een Persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop je boetevrij mag aflossen.  Wil je verbouwen zonder jouw woning hypothecair te belasten?

Huiseigenaar krediet 
Met een Huiseigenaar krediet voor zelfstandigen kun je dit eenvoudig regelen. Geen notaris en afsluitkosten.  Dit krediet is ook speciaal afgestemd op de huidige belastingwet en hierdoor is de rente bij  woningverbetering fiscaal aftrekbaar( zie voor verdere informatie hieronder)

Restschuldfinanciering voor jou als ondernemer in privé
Het Huiseigenaar krediet voor zelfstandigen is ook geschikt als restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van maximaal 120 maanden en je mag altijd boetevrij aflossen wanneer jij wilt. Helaas kun je de betaalde rente sinds 01-01-2018 niet meer fiscaal aftrekken.

Bestedingsdoel woningverbetering
Wil je geld lenen voor woningverbetering?  De rente  is vanaf 01 januari 2013 alleen nog maar in BOX1 aftrekbaar mits je kiest voor een annuïteiten of lineaire lening. Bij een Zelfstandigen krediet betekent dit een Persoonlijke lening. Wij geven jou hierover graag meer informatie.

Goed om te weten!

Geen onderpand
Het Zelfstandigen krediet wordt blanco verstrekt, dus zonder zekerheden. Daarbij heb je een vrije bestedingskeuze zolang dit maar een privébestemming heeft.

Géén advies & afsluitkosten
Van aanvraag  t/m het afsluiten van een kredietovereenkomst  betaal je aan ons géén advies en/of afsluitkosten.

Zakelijk lenen?

Ook wanneer je zakelijk wilt lenen hebben wij kredietmogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over een zakelijke kredietaanvraag

Meer info?
Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een wil je eerst zelf een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Hoe bereik je ons?
Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: info@goedlenen.nl. Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Direct jouw mogelijkheden weten?
Klik dan op onderstaande  aanvraagknop en vraag jouw Zelfstandigen krediet vrijblijvend aan. Je weet dan tijdens werkdagen dezelfde dag waar je aan toe bent.

Jouw lening aanvragen in 3 stappen