Zelfstandigen Krediet | Goedlenen
Zelfstandigen Krediet

Zelfstandigen krediet

Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice

Zelfstandigen Krediet

Het Zelfstandigen krediet van Goedlenen.nl is een lening in privé voor zelfstandig ondernemers zonder onderpandverplichtingen. Wij kennen verschillende vormen van het Zelfstandigen krediet. Je mag altijd boetevrij aflossen en er worden géén zekerheden gevraagd.

Kan ik een Zelfstandigen krediet aanvragen?

Wel

3 jaar zelfstandig
Goed BKR
Positief eigen vermogen

Misschien

 2 volledige boekjaren
 Hersteld BKR + goede reden
Teruglopend negatief eigen vermogen

Helaas

korter dan 2 jaar
 Negatief BKR (Terechte codering)
Oplopend negatief eigen vermogen

Welke kredietvormen kent het Zelfstandigen krediet?

Je kunt kiezen uit een Persoonlijke lening  met een vaste looptijd en rente of een Doorlopend krediet met een variabele rente. Op beide kredietvormen mag je boetevrij aflossen.

Daarnaast zijn er ook nog speciale varianten van een Persoonlijke lening zoals het Restschuldkrediet en het Eigenhuis krediet met een mogelijkheid tot fiscale renteaftrek in BOX 1.

Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend krediet met variabele rente kies je voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen behoren dan tot jouw mogelijkheden. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een Doorlopend krediet  kan stijgen en dalen.

Je betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en je mag boetevrij aflossen. Jij bepaalt dus zelf de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Persoonlijke lening
Indien jouw voorkeur uitgaat naar een Persoonlijke lening met een vaste rente dan kies je voor zekerheid. Je bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt. Je mag boetevrij aflossen. Jij bepaalt dus de uiteindelijke looptijd en totale prijs van jouw Persoonlijke lening.

Varianten Persoonlijke lening

Een Zelfstandigen krediet in de vorm van een Persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop je boetevrij mag aflossen.  Wil je verbouwen zonder jouw woning hypothecair te belasten?

Huiseigenaar krediet 
Met een Huiseigenaar krediet voor zelfstandigen kun je dit eenvoudig regelen. Geen notaris en afsluitkosten.  Dit krediet is ook speciaal afgestemd op de huidige belastingwet en valt bij woningverbetering in BOX1

Restschuldfinanciering voor jou als ondernemer in privé
Het Huiseigenaar krediet voor zelfstandigen is ook geschikt als restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van maximaal 120 maanden en je mag boetevrij aflossen wanneer jij wilt. Helaas kun je de betaalde rente sinds 01-01-2018 niet meer fiscaal aftrekken.

Bestedingsdoel woningverbetering
Indien je het geld aan woningverbetering  besteed is de rente vanaf 01 januari 2013 alleen nog maar in BOX1 aftrekbaar mits je kiest voor een annuïteiten of lineaire lening. Bij een Zelfstandigen krediet betekent dit een Persoonlijke lening. Wij geven jou hierover graag meer informatie.

Goed om te weten!

Geen onderpand
Het Zelfstandigen krediet wordt blanco verstrekt, dus zonder zekerheden. Daarbij heb je een vrije bestedingskeuze zolang dit maar een privébestemming heeft.

Géén advies & afsluitkosten
Van aanvraag  t/m het afsluiten van een kredietovereenkomst  betaal je aan ons géén advies en/of afsluitkosten.

Zakelijk lenen?

Ook wanneer je zakelijk wilt lenen hebben wij kredietmogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over een zakelijke kredietaanvraag

Direct jouw mogelijkheden weten?
Klik dan op onderstaande  aanvraagknop en vraag jouw Zelfstandigen krediet vrijblijvend aan. Indien jouw jaarcijfers en legitimatiebewijs worden bijgevoegd (zie upload mogelijkheid tijdens het  invullen van het aanvraagformulier) wordt jouw aanvraag met voorrang behandeld.

Natuurlijk kun je ons ook bellen tijdens kantooruren: (0545) 221 299 of stel hiernaast jouw vraag en wij geven je graag antwoord. Je kunt ook een belverzoek (op werkdagen (Ma t/m Do) tot 22.00 uur) aanvragen. Jij belt ons of wij bellen jou? Wij informeren jou graag!

 

Ja, ik wil een krediet aanvragen