let op geld lenen kost geld
Zelfstandigen Krediet

Zelfstandigen krediet

Geen aanvullende afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Geen oversluitkosten

Zelfstandigen Krediet

 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Privé geld lenen

Het Zelfstandigen krediet van Goedlenen.nl is een lening in privé voor zelfstandig ondernemers. Wij kennen verschillende vormen van het Zelfstandigen krediet. Je mag altijd boetevrij aflossen en er worden géén zekerheden gevraagd.

Welke kredietvormen heeft Zelfstandigen krediet?

Het Zelfstandig krediet is momenteel alleen af te sluiten als een  een Persoonlijke lening  met een vaste looptijd en rente. Je kunt altijd boetevrij aflossen in gedeeltes of in 1 keer. Voorheen was ook een Doorlopend krediet mogelijk alleen de huidige kredietverstrekkers zijn met deze variant gestopt.

Persoonlijke lening

Een Persoonlijke lening met een vaste rente geeft jouw zekerheid. Je bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt. Je mag boetevrij aflossen. Jij bepaalt dus de uiteindelijke looptijd en totale prijs van jouw Persoonlijke lening.

Een Zelfstandigen krediet in de vorm van een Persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop je boetevrij mag aflossen.  Wil je verbouwen zonder jouw woning hypothecair te belasten?

Bestedingsdoel woningverbetering

Wil je geld lenen voor woningverbetering? De rente is vanaf 01 januari 2013 alleen nog maar in BOX1 aftrekbaar mits je kiest voor een annuïteiten of lineaire lening. Bij een Zelfstandigen krediet betekent dit een Persoonlijke lening. Wij geven jou hierover graag meer informatie

Zakelijk lenen?

Ook wanneer je zakelijk wilt lenen hebben wij kredietmogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over een zakelijke kredietaanvraag

Goed om te weten!

Geen onderpand

Het Zelfstandigen krediet wordt blanco verstrekt, dus zonder zekerheden. Daarbij heb je een vrije bestedingskeuze zolang dit maar een privébestemming heeft.

Géén aanvullende afsluitkosten

Het Zelfstandigen krediet is een consumptieve geldlening. Volgens de wet mogen hiervoor geen afsluitkosten in rekening worden gebracht. Onze bemiddelingsvergoeding ontvangen wij dan ook rechtstreeks van de kredietverstrekker en zit verweven in jaarkostenpercentage (jaarrente inclusief alle kosten) welke vermeld staan in de kredietovereenkomst.

Meer info?

Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een wil je eerst zelf een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Wij rekenen dit graag voor je uit. Meer informatie over het besparen op een lening of hypotheek, klik dan hier.

Hoe bereik je ons?

Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Verbouwingslening

Direct jouw mogelijkheden weten?

Klik dan op onderstaande  aanvraagknop en vraag jouw Zelfstandigen krediet vrijblijvend aan. Je weet dan tijdens werkdagen dezelfde dag waar je aan toe bent.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne