Zelfstandigen Krediet

Zelfstandigen krediet

Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice

Zelfstandigen Krediet

Het Zelfstandigen krediet van Goedlenen.nl is een lening in privé voor zelfstandig ondernemers zonder onderpandverplichtingen. Wij kennen verschillende Zelfstandigen kredieten. Je mag altijd boetevrij aflossen en er worden géén zekerheden gevraagd.

Wanneer kun je wel, misschien of helaas geen Zelfstandigkrediet aanvragen?
Wel

3 jaar zelfstandig
Goed BKR
Positief eigen vermogen
Solvabiliteit ok

Misschien

 2 jaar + lopend jaar > 6mnd
 Hersteld BKR + goede reden
 Vermogen licht negatief + reden
 Solvabiliteit zichtbaar herstellende

Helaas

 2 jaar of korter
 Negatief BKR (Terechte codering)
 Negatief eigen vermogen
 Slechte solvabiliteit

Je kunt kiezen uit een Persoonlijke lening  met een vaste looptijd en rente of een Doorlopend krediet met een variabele rente waarop je boetevrij mag aflossen. Daarnaast zijn er ook nog speciale varianten van een Persoonlijke lening zoals het Restschuldkrediet en het Eigenhuis krediet met extra lange looptijden met een mogelijkheid tot fiscale renteaftrek in BOX 1.

Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend krediet met variabele rente kies je voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen behoren dan tot jouw mogelijkheden. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een Doorlopend krediet  kan stijgen en dalen.

Je betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en je mag boetevrij aflossen. Jij bepaalt dus zelf de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Nieuw! Huiseigenaar krediet voor zelfstandigen
Een Zelfstandigen krediet in de vorm van een Persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop je boetevrij mag aflossen.  Wil je verbouwen zonder jouw woning hypothecair te belasten?

Met een Huiseigenaar krediet voor zelfstandigen kun je dit eenvoudig regelen. Geen notaris en afsluitkosten.  Dit krediet is ook speciaal afgestemd op de huidige belastingwet en valt bij woningverbetering in BOX1

Restschuldfinanciering voor jou als ondernemer
Het Huiseigenaar krediet voor zelfstandigen is ook geschikt als restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van 120 maanden en je mag boetevrij aflossen wanneer jij wilt.

Persoonlijke lening
Indien jouw voorkeur uitgaat naar een Persoonlijke lening  met een vaste rente dan kies je voor zekerheid.  Je bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt. Je mag boetevrij aflossen. Jij bepaalt dus de uiteindelijke looptijd en totale prijs van jouw Persoonlijke lening.

Bestedingsdoel woningverbetering
Indien je het geld aan woningverbetering  besteed is de rente vanaf 01 januari 2013 alleen nog maar in BOX1 aftrekbaar mits je kiest voor een annuïteiten of lineaire lening. Bij een Zelfstandigen krediet betekent dit een Persoonlijke lening. Wij geven jou hierover graag meer informatie.

Uniek is dat het Zelfstandigen krediet blanco, dus zonder zekerheden, verstrekt wordt. Daarbij heb je een vrije bestedingskeuze zolang dit maar een privébestemming heeft.


Goed om te weten!
Van aanvraag  t/m het afsluiten van een kredietovereenkomst  betaal je aan ons géén advies en/of afsluitkosten.

 

Direct jouw mogelijkheden weten?
Klik dan op onderstaande  aanvraagknop en vraag jouw Zelfstandigen krediet vrijblijvend aan. Indien jouw jaarcijfers en legitimatiebewijs worden bijgevoegd (zie upload mogelijkheid tijdens het  invullen van het aanvraagformulier) wordt jouw aanvraag met voorrang behandeld.

Natuurlijk kun je ons ook bellen tijdens kantooruren: (0545) 221 299 of stel hiernaast jouw vraag en wij geven je graag antwoord. Je kunt ook een belverzoek (op werkdagen (Ma t/m Do) tot 22.00 uur) aanvragen. Jij belt ons of wij bellen jou? Wij informeren jou graag!

 

Ja, ik wil een krediet aanvragen