let op geld lenen kost geld
Zakelijke lening voor startende ondernemers

Het Ondernemerskrediet

Zakelijk krediet nodig? - Bedrijfsmiddelen - Investeringskrediet - Lease

Zakelijke lening voor startende ondernemers

Een zakelijke lening afsluiten wanneer je nog niet geen 3 jaar ondernemer bent?  Wij spreken dan over een Starterslening  Wanneer je minimaal 1 volledige jaarrekening (12 maanden/ 1 boekjaar) hebt, kun je bij ons een Starterslening aanvragen.

Voor het aanvragen van een Starterslening dien je minimaal aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • Je kunt minimaal 1 volledige jaarrekening overleggen,
 • De onderneming heeft het afgelopen boekjaar winst gedraaid,
 • Je kunt prognoses en een bedrijfsplan aanleveren.

Je voldoet niet aan deze voorwaarden? Bel ons dan en geef aan waaraan je niet voldoet. Wij kunnen dan direct bepalen of er wel of geen uitzondering gemaakt kan worden en je alsnog een aanvraag kunt indienen.

Voordelen Starterkrediet

Wanneer ie wel aan de voorwaarden voldoet  profiteer je van de volgende voordelen:

 • Aan te vragen krediet vanaf  € 10.000,-
 • Voor bedrijfsmiddelen,
 • Binnen 48 bericht,
 • Mogelijkheid om versneld af te lossen.

Indien een Starterskrediet niet mogelijk is, zijn er nog andere zelfstandigen producten waarmee wij jou mogelijk toch een krediet kunt offreren. Wij informeren je graag.

Je wilt een privélening aanvragen?

Hiervoor hebben wij ons Zelfstandigen Krediet. Een lening voor jou als ondernemer wanneer je voor een privédoel geld wilt lenen  zoals het verbouwen van jouw woning. Klik hier voor meer informatie over het Zelfstandigen Krediet.

Vrijblijvend meer informatie of een zakelijke lening aanvragen

Het aanvragen van een zakelijke lening is vrijblijvend. Ook een aanbiedingsofferte is kosteloos.  Wanneer je spoedig wilt weten of wij voor jou kredietmogelijkheden hebben is het van belang dat je het aanvraagformulier volledig invult.

Ook elders aangevraagd?
Heb jij al bij een andere kredietverstrekker een  kredietaanvraag lopen of  afgewezen? informeer ons dan óók daarover.  Dit helpt ons om de juiste sturing aan jouw zakelijke kredietaanvraag mee te geven, voorkomt vertragingen in het aanvraagproces waardoor je sneller van ons jouw kredietmogelijkheden verneemt.

Wilt jij vrijblijvend meer informatie ontvangen over jouw zakelijke kredietmogelijkheden?  Klik dan op onderstaande knop.

Ja, ik wil een zakelijke lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-162,315,45,47211.686,32
15.000,-234,784,14,17216.904,16
25.000,-391,304,14,17228.173,60
50.001,-776,263,83,87255.890,72
75.000,-1.170,954,04,07284.308,40
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 23.06.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 33 reviews

 • Avatar Marcel van Arensbergen ★★★★★ in de afgelopen week
  Uitstekend geholpen door Goed Lenen en echte aanrader voor zelfstandige ondernemers zij doen net iets meer om toch wat je wilt mogelijk te maken. Nog bedankt voor alle service.
 • Avatar Fuat Tok ★★★★★ een week geleden
  Via een familielid ben ik op dit adres gekomen, had al positieve verhalen over gehoord, dus dacht probeer het zelf. Ben goed geholpen, lekker snel, vriendelijk, duidelijk uitgelegd, lage rente , ik kan verder met de verbouwing van mijn … More huis, Zeker een AANRADER.
 • Avatar Roland Hofmeester ★★★★★ 4 weken geleden
  Er werd snel en goed gereageerd op alle vragen en opmerkingen. Bovendien werd goed meegedacht met de wensen en mogelijkheden.Geen standaard oplossing, maar maatwerk bij onze financieringsvraag.Er wordt een vinger aan de pols gehouden en … More ongeveer een jaar na de eerste afhandeling gevraagd of alles nog naar wens is. Service ook nadat "de buit binnen is".Een tweede aanvraag (i.v.m. alle prijsstijgingen een overschrijding van het budget) was binnen een week geregeld. En omdat ze onze situatie en wensen al kenden meteen een perfect advies.