Zakelijke lening voor startende ondernemers | Goedlenen.nl
Zakelijke lening voor startende ondernemers

Zakelijke lening voor startende ondernemers

Heeft u een zakelijke lening nodig? Dan bent u bij Goedlenen.nl aan het juiste adres. Wij kunnen u de zakelijke lening voor startende ondernemers verschaffen die u zich wenst. Om bij Goedlenen in aanmerking te komen voor een zakelijke lening als startende ondernemer moet u vanzelfsprekend wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Wij proberen het u in ieder geval wel zo makkelijk mogelijk te maken om te lenen, omdat u met een lening op zakelijk gebied kunt groeien. Goedlenen draagt graag bij aan uw zakelijke investering. Bekijk gauw aan welke voorwaarden u moet voldoen en vraag onderaan deze pagina direct een zakelijke lening voor startende ondernemers aan; het Ondernemerskrediet. Het Ondernemerskrediet is bij ons aan te vragen van € 10.000,- tot € 250.000,.

Zakelijke lening startende ondernemers

Wanneer uw bank u als startende ondernemer geen lening wil verstrekken, heeft u gelukkig niet direct pech. Bij ons kunt u waarschijnlijk wel Ondernemerskrediet aanvragen, mits u voldoet aan onze voorwaarden. Bij Goedlenen dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden om een zakelijke lening af te kunnen sluiten:

  • U kunt minimaal 2 volledige jaarrekeningen overleggen;
  • De omzet is minimaal € 50.000,- op jaarbasis;
  • De onderneming heeft de afgelopen 2 jaar minimaal 1 jaar winst gedraaid.

Voldoet u niet aan onze voorwaarden? Bel ons dan en geef aan waaraan u niet voldoet. Wij kunnen dan direct bepalen of er wel of geen uitzondering gemaakt kan worden en u alsnog een aanvraag kunt indienen.

Voordelen Ondernemerskrediet

Als u recht heeft op ons Ondernemerskrediet profiteer u van de volgende voordelen:

  • Aan te vragen kredietsom tot en met € 250.000;
  • Ook voor bedrijfsmiddelen
  • Binnen 48 bericht;
  • Boetevrij aflossen.

Indien een Ondernemerskrediet niet mogelijk is, zijn er nog andere zelfstandigen producten waarmee wij u mogelijk toch uw krediet kunt offreren. Bekijk hier onze andere mogelijkheden.

Vrijblijvend meer informatie of een zakelijke lening aanvragen

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze opties voor een zakelijke lening voor startende ondernemers? Dan kunt u dit aanvragen via onderstaand formulier of ons bellen. Heeft u directe vragen? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Ziet u de zakelijke lening bij Goedlenen.nl wel zitten en voldoet u aan onze voorwaarden? Dan kunt u ook direct hiernaast vrijblijvend uw gegevens in het formulier invullen. Na ontvangt van uw formulier krijg u zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Wij zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een zakelijke lening aanvragen