let op geld lenen kost geld
Krediet voor ondernemers

Privé geld lenen voor jou als ondernemer

Een lening voor een privé aankoop? - Voor ondernemers - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Kosteloze oversluitservice. Zakelijk krediet? Investeringskrediet -Bedrijfsmiddelenkrediet - Financial lease

Krediet voor ondernemers

Krediet voor ondernemers

Een krediet voor ondernemers voor privé aankopen zonder onderpandverplichtingen en boetevrij af te lossen. Wij regelen graag dit graag voor jou.

Wanneer kun je een krediet voor ondernemers aanvragen?

 • Het  doel van de lening mag niet zakelijk zijn;
 • Jaarbalansen over minimaal de afgelopen 2 jaar;
 • Geen negatieve registratie(s) bij de Bureau Krediet Registratie

Als je hieraan voldoet kun je bij ons een krediet voor ondernemers aanvragen. Voor jou als ondernemer hanteren wij korte lijnen tijdens de aanvraagprocedure. Wanneer je in aanmerking komt voor een Ondernemerskrediet ontvang je dezelfde dag van ons een vrijblijvende kredietofferte.

Dit krediet voor ondernemers kun je gebruiken voor bijv. een auto, woningverbetering, verbouwing of verduurzaming van de woning. Je kunt een krediet voor ondernemers aanvragen wanneer je in een huur- of koopwoning woont. Bij een koopwoning en woningverbetering als doel kun je de betaalde rente aftrekken in BOX1.  Bij ons, jouw belastingadviseur of de Belastingdienst zelf kun je hierover meer informatie krijgen of dit ook op op jouw IB-Aangifte van toepassing is.

Oversluitservice bij een krediet voor ondernemers zonder aanvullende kosten

Ook wanneer je al 1 of meerdere kredieten hebt lopen kunnen wij met onze kosteloze oversluitservice bekijken of het oversluiten en/of samenvoegen van  een lopende lening(en) je voordeel oplevert. Je betaalt ons hiervoor geen extra afsluitkosten.

Voor de bemiddeling van een krediet voor ondernemers worden wij rechtstreeks door de kredietverstrekker betaald. Deze kosten zitten al verwerkt in het jaarkostenpercentage ofwel het rentepercentage dat je op de kredietovereenkomst vermeld ziet staan.

Door het invullen van ons online krediet aanvraagformulier weet je dezelfde dag of wij je van dienst kunnen zijn. Natuurlijk lopen wij de aanvraag ook graag telefonisch met je door.

Een zakelijk krediet nodig?

Voor een zakelijke lening klik je hier voor onze zakelijke kredietpagina.

Dezelfde dag een kredietaanbieding ?

Bel ons dan direct voor een  vrijblijvend krediet voor ondernemers of klik op onderstaande aanvraagknop en je weet dezelfde dag of wij jou een kredietaanbieding kunnen doen. Een krediet voor ondernemers is een mooie oplossing wanneer je als ondernemer financiering voor een privé aankoop nodig hebt.

Ja, ik wil een lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-169,467,07,07212.201,12
15.000,-242,805,35,37217.481,60
25.000,-398,024,74,77228.657,44
50.000,-796,044,74,77257.314,88
75.000,-1.207,345,15,17286.928,48
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 10.10.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 47 reviews

 • Avatar Bart van Ratingen ★★★★ 2 weken geleden
  Professionele organisatie met uitstekend persoonlijk contact en betrokkenheid. Erg prettig om zaken mee te doen, en erg behulpzaam bij het verzamelen van de documentatie. Aanrader!
 • Avatar Conny Schepers ★★★★★ 2 weken geleden
  Een hele positieve ervaring! Niets dan goeds te vermelden hoe met mijn aanvraag omgegaan is. Ik zal Goedlenen zeker aanbevelen!
 • Avatar Emma Koerts ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer prettig geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek. Altijd een snelle reactie op vragen en namen de tijd om alles uit te leggen. Fijn advies ook wat betreft verzekeringen.