Krediet voor ondernemers: Goedlenen.nl is de specialist - professioneel en betrouwbaar - Goedlenen.nl
Krediet voor ondernemers

Privé geld lenen voor jou als ondernemer

Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden

Krediet voor ondernemers

Goedlenen.nl is de specialist in krediet voor ondernemers

Een krediet voor ondernemers voor privé doeleinden wordt steeds vaker aangevraagd. In de praktijk blijkt het zeer lastig te zijn om een privékrediet aan te vragen. Veel websites bieden het aan, echter weinig websites maken het waar. Bij ons kun je als ondernemer wel een lening in privé aanvragen.

Wij zijn specialist in krediet voor ondernemers. Indien u als ondernemer voor privé doeleinden geld wilt lenen kan dat bij ons blanco worden aangevraagd. Goedlenen.nl is jouw partner op het gebied van krediet voor ondernemers.

Wanneer kun je een krediet voor ondernemers aanvragen?

De hoofdpunten waaraan je dient te voldoen zijn:

  • Het  doel van de lening dient privé te zijn;
  • Jaarbalansen over de afgelopen 3 jaar( bij 2 volledige boekjaren in overleg);
  • Goed BKR

* er is geen sprake van een hypotheekinschrijving. Het is een blanco krediet. Je kunt een krediet voor ondernemers aanvragen wanneer je in een huur- of koopwoning woont.

Indien je aan de genoemde punten voldoet kun je bij ons een krediet voor ondernemers aanvragen. Voor jou als ondernemer hanteren wij korte lijnen tijdens de aanvraagprocedure. Dit voorkomt fouten en daarbij heb je altijd binnen 2 dagen antwoord. Bij een akkoord kan een vrijblijvende offerte dan ook spoedig volgen.

Dit krediet kun je gebruiken elk privédoel. Een auto, woningverbetering of verbouwing maar ook voor om bijvoorbeeld de restschuld van jouw verkochte woning te financieren.

Gratis oversluitservice

Ook wanneer je al 1 of meerdere kredieten hebt lopen kunnen wij met onze gratis oversluitservice voor jou nazien of het oversluiten en/of samenvoegen jouw voordeel oplevert.

In een persoonlijk telefonisch onderhoud informeren wij je graag over jouw mogelijkheden. Bel ons spoedig voor een  vrijblijvende telefonische aanvraag of klik op onderstaande aanvraagknop en wij bellen je dezelfde dag nog terug. Een krediet voor ondernemers is een mooie oplossing indien je als ondernemer een privé besteding wenst te doen.

 

 

Ja, ik wil een lening aanvragen