let op geld lenen kost geld
Krediet voor ondernemers

Privé geld lenen voor jou als ondernemer

Privé geld lenen? Rente vanaf 4,7% - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk krediet? Investeringskrediet -Bedrijfsmiddelenkrediet - Liquiditeitskrediet - Financial lease

Krediet voor ondernemers

Goedlenen.nl, ook voor een krediet voor ondernemers

Een krediet voor ondernemers voor privé doeleinden wordt steeds vaker aangevraagd. In de praktijk blijkt het zeer lastig te zijn om een privékrediet aan te vragen. Veel websites bieden het aan, echter weinig websites maken het waar. Bij ons kun je als ondernemer wel een krediet in privé aanvragen.

Wij zijn specialist in Ondernemerskrediet. Indien je als ondernemer voor privé doeleinden geld wilt lenen kan dat bij ons blanco worden aangevraagd. Goedlenen.nl helpt jou hier graag mee.

Wanneer kun je een krediet voor ondernemers aanvragen?

De hoofdpunten waaraan je dient te voldoen zijn:

  • Het  doel van de lening dient privé te zijn;
  • Jaarbalansen over de afgelopen 3 jaar( bij 2 volledige boekjaren in overleg);
  • Goed BKR

* er is geen sprake van een hypotheekinschrijving. Het is een blanco krediet. Je kunt een krediet voor ondernemers aanvragen wanneer je in een huur- of koopwoning woont.

Indien je aan de genoemde punten voldoet kun je bij ons een krediet voor ondernemers aanvragen. Voor jou als ondernemer hanteren wij korte lijnen tijdens de aanvraagprocedure. Wanneer je in aanmerking komt voor een Ondernemerskrediet ontvang je dezelfde dag van ons een vrijblijvende offerte.

Dit krediet voor ondernemers kun je gebruiken elk privédoel. Een auto, woningverbetering of verbouwing maar ook om bijvoorbeeld de restschuld van jouw verkochte woning te financieren.

Een zakelijk krediet nodig?

Voor een zakelijke lening klik je hier voor onze zakelijke kredietpagina.

Oversluitservice bij een krediet voor ondernemers zonder aanvullende kosten

Ook wanneer je al 1 of meerdere kredieten hebt lopen kunnen wij met onze kosteloze  oversluitservice voor jou bekijken of het oversluiten en/of samenvoegen van  jouw krediet(en) je voordeel oplevert. Je betaalt ons hiervoor geen  afsluitkosten.

Voor de bemiddeling van een krediet voor ondernemerskrediet worden wij rechtstreeks door de kredietverstrekker betaald. Deze kosten zitten verwerkt in het jaarkostenpercentage of wel het rentepercentage op het contact.

Door het invullen van ons online krediet aanvraagformulier weet je dezelfde dag of wij je van dienst kunnen zijn. Natuurlijk lopen wij de aanvraag ook graag telefonisch met jouw door.

Dezelfde dag een kredietaanbieding ?

Bel ons dan direct voor een  vrijblijvend krediet voor ondernemers of klik op onderstaande aanvraagknop en je weet dezelfde dag of wij jou een kredietaanbieding kunnen doen. Een krediet voor ondernemers is een mooie oplossing wanneer je als ondernemer een privé besteding hebt.

Ja, ik wil een lening aanvragen
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 160,094,9%4,9%72€ 11.526,48
€ 15.000,-€ 232,223,7%3,7%72€ 16.719,84
€ 25.000,-€ 382,663,3%3,3%72€ 27.551,52
€ 50.001,-€ 765,333,3%3,3%72€ 55.103,76
€ 75.000,-€ 1.147,973,3%3,3%72€ 82.653,84
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 05.11.2021