let op geld lenen kost geld
Krediet voor ondernemers

Privé geld lenen voor jou als ondernemer

Privé geld lenen? Rente vanaf 4,7% - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk krediet? Investeringskrediet -Bedrijfsmiddelenkrediet - Liquiditeitskrediet - Financial lease

Krediet voor ondernemers

Goedlenen.nl, ook voor een krediet voor ondernemers

Een krediet voor ondernemers voor privé doeleinden wordt steeds vaker aangevraagd. Bij ons kun je als ondernemer  een privékrediet aanvragen. Dit krediet voor ondernemers is een blanco krediet ofwel zonder onderpand.

Wanneer kun je een krediet voor ondernemers aanvragen?

De hoofdpunten waaraan je dient te voldoen zijn:

 • Het  doel van de lening dient privé te zijn;
 • Jaarbalansen over minimaal de afgelopen 2 jaar;
 • Goed BKR

Indien je aan de genoemde punten voldoet kun je bij ons een krediet voor ondernemers aanvragen. Voor jou als ondernemer hanteren wij korte lijnen tijdens de aanvraagprocedure. Wanneer je in aanmerking komt voor een Ondernemerskrediet ontvang je dezelfde dag van ons een vrijblijvende kredietofferte.

Dit krediet voor ondernemers kun je gebruiken voor bijv. een auto, woningverbetering, verbouwing of verduurzaming van de woning. Je kunt een krediet voor ondernemers aanvragen wanneer je in een huur- of koopwoning woont.

Oversluitservice bij een krediet voor ondernemers zonder aanvullende kosten

Ook wanneer je al 1 of meerdere kredieten hebt lopen kunnen wij met onze kosteloze  oversluitservice voor jou bekijken of het oversluiten en/of samenvoegen van  jouw krediet(en) je voordeel oplevert. Je betaalt ons hiervoor geen  afsluitkosten.

Voor de bemiddeling van een krediet voor ondernemerskrediet worden wij rechtstreeks door de kredietverstrekker betaald. Deze kosten zitten verwerkt in het jaarkostenpercentage ofwel het rentepercentage op het contact.

Door het invullen van ons online krediet aanvraagformulier weet je dezelfde dag of wij je van dienst kunnen zijn. Natuurlijk lopen wij de aanvraag ook graag telefonisch met jouw door.

Een zakelijk krediet nodig?

Voor een zakelijke lening klik je hier voor onze zakelijke kredietpagina.

Dezelfde dag een kredietaanbieding ?

Bel ons dan direct voor een  vrijblijvend krediet voor ondernemers of klik op onderstaande aanvraagknop en je weet dezelfde dag of wij jou een kredietaanbieding kunnen doen. Een krediet voor ondernemers is een mooie oplossing wanneer je als ondernemer financiering voor een privé besteding nodig hebt.

Ja, ik wil een lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-169,467,07,07212.201,12
15.000,-242,805,35,37217.481,60
25.000,-398,024,74,77228.657,44
50.000,-796,044,74,77257.314,88
75.000,-1.207,345,15,17286.928,48
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 10.10.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 41 reviews

 • Avatar Niek ★★★★★ een maand geleden
  Erg goed en professioneel geholpen door Roland van Goedlenen. Meerdere deskundige en prettige gesprekken gehad en uiteindelijk met tevredenheid een startershypotheek kunnen afsluiten! Absolute aanrader!
 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ een maand geleden
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden! Zelfs nog zeer … More snel een hoger leenbedrag geregeld na onvoorziene kosten. Top service
 • Avatar Debbie ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.