let op geld lenen kost geld
Private lease

Autolease voor jou als particulier

Je hoeft alleen nog maar te tanken

Private lease

Doe het ook! Geen gedoe, rijden maar!

Ga ook voor een Private lease!. Een vast bedrag per maand per maand waarin alle autokosten zitten. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Dus geen gedoe met het aankopen, onderhandelen en inruilen van je auto, het onderhoud, de verzekering, schade etc. Lekker zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand.

Actiemodellen

Wij hebben  doorlopend actiemodellen. De aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, Interesse welke actiemodellen wij op dit moment kunnen aanbieden. Wij informeren jou hier graag over.

Tip!  Juist de leaseprijzen bij kortere looptijden en/of hogere jaarlijkse kilometrages zijn vaak zeer interessant. De leaseprijs is meestal niet veel hoger dan de vanaf prijs met geringe kilometrage.

Wij verstrekken niet zelf de leaseovereenkomst maar werken samen met een leasemaatschappij. Wij regelen graag de door  jou gewenste auto. Hiervoor ben jij ons géén aanvullende kosten verschuldigd.

Andere auto

Natuurlijk kun je ook andere auto’s bij ons  Private leasen. Hoe dan? Ga naar de dealersite van de auto waarin jij graag zou willen rijden en configureer de auto naar jouw wensen en  stuur de configuratie met het aanvraagformulier mee. Je kunt tijdens het invullen van het Private lease aanvraagformulier de door jouw samengestelde auto uploaden.

Na ontvangst van het ingevulde aanvraagformulier + jouw autoconfiguratie  rekenen wij de bijbehorende leaseprijs voor je uit en is altijd scherp geprijsd met heldere voorwaarden.

De belangrijkste vóór- en nadelen van Private lease

Voordelen

Eerlijke voorwaarden en duidelijkheid vooraf
Geen kleine lettertjes in het contract
Tarief is ook van toepassing bij 0 schadevrije jaren
Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie!
Actie auto’s zijn leverbaar, dus snel rijden!

Nadelen

√ Je huurt de auto en wordt niet jouw eigendom
√ Wanneer je meer kilometers rijdt dan is afgesproken moet je hiervoor bijbetalen*
√ Je kunt niet op elk moment dat het jou uitkomt de overeenkomst ontbinden*
√ Volgens de voorwaarden mag niet iedereen zomaar in de auto rijden maar wel bijv. je partner*

*Goede voorwaarden zijn belangrijk wanneer je voor een Private lease kiest. Bij ons zit dit goed en wij informeren jou hier graag over.

Wat zit er in de Leaseprijs?

Reparatie, onderhoud en banden
Allrisk verzekering
Houderschapsbelasting
Gratis haal- en brengservice via eigen Lease Onderhoud Service
Vervangend vervoer bij schade en reparatie na 72 uur
Pechhulp in heel Europa

Een  andere leenvorm?

Liever geen Private lease? Wij hebben ook een messcherpe persoonlijke lening. Klik hier voor meer informatie over deze leenvorm.

Hoe vraag ik mijn Private lease aan?

Heb je eerst vragen of weet jij al precies wat je wilt? Door op onderstaande aanvraagknop  te klikken vraag je eenvoudig jouw Private lease aan. Uiteraard vrijblijvend. Wij informeren jou dan z.s.m. over jouw Private Lease mogelijkheden.

 

Direct aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne