let op geld lenen kost geld
Private lease

Autolease voor jou als particulier

Je hoeft alleen nog maar te tanken

Private lease

Doe het ook! Geen gedoe, rijden maar!

Ga ook voor een Private lease!. Een vast bedrag per maand per maand waarin alle autokosten zitten. Je hoeft alleen nog maar te tanken. Dus geen gedoe met het aankopen, onderhandelen en inruilen van je auto, het onderhoud, de verzekering, schade etc. Lekker zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand.

Onze actiemodellen

Wij hebben momenteel een 2-tal  messcherpe actiemodellen! Let op! De aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt en de foto’s op deze site kunnen afwijken van het actiemodel.

Actie Opel Crossland X 1.2 Edition 61kW(5-deurs)

Deze rijk uitgeruste SUV is al te leasen vanaf slechts €339,- per maand inclusief btw o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar

Opel Corsa Edition

Nu de rijk uitgeruste Opel Corsa Edition voor slechts € 279,- incl. btw per maand op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De Opel Corsa Edition heeft een levertijd van 12 weken en is in verschillende kleurcombinaties leverbaar (zie onder). 

Let op!  De leaseprijzen bij kortere looptijden en/of hogere jaarlijkse kilometrages zijn tegen zeer interessant. Informeer gerust!

*Deze  scherpe tijdelijke leasetarieven zijn onderhevig aan prijswijzigingen en beschikbare voorraad. Op is op! Bij interesse vraag ons dan telefonisch of per email  vrijblijvend en kosteloos  naar de precieze  prijsstelling en uitvoering van de auto. Wij proberen in ieder geval de site zo accuraat mogelijk te houden. 

Wij verstrekken niet zelf de leaseovereenkomst en werken samen met een leasemaatschappij en bemiddelen tussen jou en de leasemaatschappij. Wij regelen dit voor jou. Hiervoor ben jij ons  géén aanvullende kosten verschuldigd. Wij informeren jou hier graag over.

Andere auto

Natuurlijk kun je ook andere auto’s bij ons  Private leasen. Hoe dan? Ga naar de dealersite van de auto waarin jij graag zou willen rijden en configureer de auto naar jouw wensen en  stuur de configuratie met het aanvraagformulier mee. Je kunt tijdens het invullen van het Private lease aanvraagformulier de door jouw samengestelde auto uploaden.

Na ontvangst van het ingevulde aanvraagformulier + jouw autoconfiguratie  rekenen wij de bijbehorende leaseprijs voor je uit en is altijd scherp geprijsd met heldere voorwaarden.

Voordelen

Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease*
Eerlijke voorwaarden en duidelijkheid vooraf
Geen kleine lettertjes in het contract
Tarief is ook van toepassing bij 0 schadevrije jaren
Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie!
De auto waarmee wij adverteren is leverbaar, dus snel rijden!

*Een keurmerk zorgt o.a. voor duidelijke voorwaarden maar ook naar  een verantwoorde  Private lease verstrekking. 

Nadelen

√ Je huurt de auto en wordt niet jouw eigendom
√ Wanneer je meer kilometers rijd dan is afgesproken moet je hiervoor bijbetalen*
√ Je kunt niet op elk moment dat het jou uitkomt de overeenkomst ontbinden*
√ Volgens de voorwaarden mag niet iedereen zomaar in de auto rijden maar wel bijv. je partner*

*Goede voorwaarden zijn belangrijk wanneer je voor een Private lease kiest. Bij ons zit dit goed en wij informeren jou hier graag over.

Wat zit er in de Leaseprijs?

Reparatie, onderhoud en banden
Allrisk verzekering
Houderschapsbelasting
Gratis haal- en brengservice via eigen Lease Onderhoud Service
Vervangend vervoer bij schade en reparatie na 72 uur
Pechhulp in heel Europa

Een  andere leenvorm?

Liever geen Private lease? Wij hebben ook een messcherpe persoonlijke lening. Klik hier voor meer informatie over deze leenvorm.

Hoe vraag ik mijn Private lease aan?

Heb je eerst vragen of weet jij al precies wat je wilt? Door op onderstaande aanvraagknop  te klikken vraag je eenvoudig jouw Private lease aan. Uiteraard vrijblijvend. Wij informeren jou dan z.s.m. over jouw Private Lease mogelijkheden.

 

Direct aanvragen
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden    
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 164,535,9%5,9%72€ 11.846,16
€ 15.000,-€ 235,514,2%4,2%72€ 16.956,72
€ 25.000,-€ 389,173,9%3,9%72€ 28.020,24
€ 50.001,-€ 771,883,6%3,6%72€ 55.575,36
€ 75.000,-€ 1.160,993,7%3,7%72€ 83.591,28
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven per 10.08.2020