let op geld lenen kost geld
Hypotheekadviseur in Zwolle nodig?

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Zwolle?

Wij informeren jou graag over een privé of zakelijk hypotheek. Wij starten met een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek

Hypotheekadviseur in Zwolle nodig?

Het afsluiten van een hypotheek is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid en het is dan ook logisch dat er hierover duidelijke en volledige uitleg gegeven moet worden. Wij begrijpen dat maar al te goed. Daarom helpen wij jou graag als hypotheekadviseur in Zwolle. Wat je situatie ook is, wij kunnen je van het juiste advies voorzien over de hypotheek die bij jou past.

Daarbij maakt het ons niet uit of je ondernemer of particulier bent, je een hypotheek wilt voor een woonhuis, bedrijfspand of verhuurhypotheek. Wij gaan samen met je op zoek naar een passende hypotheek.

Dus wil je vrijblijvend informatie over een hypotheek? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij informeren je graag verder tijdens het 1e vrijblijvende (telefonische) hypotheekgesprek. Bel ons op (0545) 221 299 of vul onderaan deze pagina het contactformulier in.

Waarom een hypotheekadviseur in Zwolle?

Heb je eindelijk het perfecte huis of bedrijfspand gevonden dat helemaal bij jouw wensen past? Dan is het zaak om de juiste hypotheek af te gaan sluiten. Daarbij is het belangrijk dat je kiest voor een financiering die bij jouw persoonlijke situatie past. Daarbij moet je niet alleen naar het heden kijken maar ook naar de toekomst.

Een ongeluk zit in een klein hoekje, en je wilt natuurlijk niet je huis verlaten wanneer jij onverhoopt arbeidsongeschikt raakt of komt te overlijden. Daarom kan het verstandig zijn om aanvullende verzekering af te sluiten om dit te voorkomen. Niet verplicht maar handig om ook hierover de juiste informatie te ontvangen zodat je voor jezelf hierin een juiste beslissing kunt nemen,

Naast inkomens- en overlijdensrisicoverzekeringen kun je bij interesse ook bij ons terecht voor je schadeverzekeringen. Vaak handig om je opstal- en inboedelverzekering in 1x goed te regelen. Werkzaam met nagenoeg alle verzekeraars en uiteraard bieden wij je scherpe premies.

Wat kan onze hypotheekadviseur in Zwolle voor jou betekenen?

Welke hypotheekvorm past bij mij? Welke looptijd moet ik kiezen en welke rentevast periode is het verstandigste in mijn situatie? Dit zijn slechts een paar vragen die opkomen wanneer je een hypotheek wilt afsluiten. Een hypotheekadviseur geeft je antwoord op deze vragen.

Daarnaast zal de hypotheekadviseur in Zwolle van Goedlenen.nl jouw situatie analyseren en vandaar uit je van het juiste hypotheekadvies voorzien. Daarbij kijken wij niet alleen naar jouw situatie nu, maar ook naar de toekomst omdat er tijdens de looptijd van een hypotheek (meestal 30 jaar) in je leven veel verandert.

Wij leveren service vanaf het eerste gesprek tot aan de sleuteloverdracht en als je dit wilt nog veel langer. Als je bij ons de hypotheek afneemt heb je ook de mogelijkheid van een kosteloze 1e belastingaangifte. Wij regelen voor je het contact met een belastingadviseur. Ook voor de jaren erna faciliteren wij dit graag voor je.

Het contact loopt dan rechtstreeks met de belastingadviseur zelf. Veel van onze klanten hebben deze mogelijkheid bij aanvang als prettig ervaren. Wij vinden het belangrijk dat je ook nadat je de hypotheek hebt afgesloten bij ons terecht kunt voor vragen, wij luisteren graag naar jou.

Je huidige hypotheek aanpassen?

Wil jij jouw bestaande hypotheek laten aanpassen? Zoals al vermeld werken wij met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers samen. Wil jij jouw bestaande hypotheek verhogen, loopt je rentevast periode ten einde etc.? Het maakt hierbij niet uit of je huidige hypotheek niet via onze bemiddeling is afgesloten.

Wij helpen je hier graag mee. Als je hierover vragen hebt, stelt deze  dan tijdens het 1e vrijblijvende hypotheekgesprek! Je weet dan snel waar je aan toe bent.

Een 2e woning op het oog?

Een eigen vakantiewoning of een appartement aankopen voor jezelf of je kind(eren)? Wij luisteren en zoeken graag met je mee naar een passende hypotheekoplossing! Door jarenlange ervaring hebben wij de expertise om je ook hierin van een goed advies te voorzien.

Liever een Verbouwingslening?

In sommige situaties past een Verbouwingslening beter bij de kredietvraag. Er is geen sprake van aanvullende afsluit-, notaris- en/of taxatiekosten en ook niet van een bouwdepot. Wanneer de juiste kredietvorm wordt gekozen en het volledige bedrag wordt voor woningverbetering gebruikt is óók de betaalde rente fiscaal aftrekbaar.

Een bijkomend voordeel van deze leenvorm is dat het binnen een paar werkdagen geregeld is. Klik hier voor meer informatie over de Verbouwingslening.

Direct een hypotheek in Zwolle aanvragen?

 

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!