let op geld lenen kost geld
Duitsland krediet

Ook goed in Duitse Hypotheken

Een Duitse hypotheek -Scherpe rente op een Beleggingshypotheek - Haal ook meer rendement uit jouw vermogen

Duitsland krediet

Een Duitse hypotheek?

Wij bemiddelen in hypotheken. Dit doen wij niet alleen bij Nederlandse kredietaanbieders. Ook een Duitsland krediet hoort tot de mogelijkheden. Een hypotheek is een krediet met hypothecaire zekerheid. Met het Duitsland krediet bedoelen wij een Duitse hypotheek. Wij werken samen met een paar Duitse aanbieders waarbij wij een hypotheek kunnen onderbrengen.

Een Duitse privéhypotheek

Een Duitsland krediet privéhypotheek kan een goed alternatief zijn t.o.v. een Nederlandse hypotheekaanbieder. Van belang hierbij is dat je wel meer eigen middelen nodig hebt dan bij een Nederlandse hypotheekverstrekker.

De maximale hypotheek bij een Duitse hypotheekverstrekker is gemiddeld tot 70%-80% van de marktwaarde. Een hogere som wordt in sommige situaties verstrekt echter dan is dit maatwerk.

Volledig financieren
Bij maatwerk zijn er situaties mogelijk waarbij een samenwerkende kredietverstrekker kan besluiten 100% te verstrekken. In die situatie is dit dus gelijk aan de huidige Nederlandse verstrekkingsnorm. Het volledig financieren geldt tot nog toe alleen voor een Duitse particuliere privéhypotheek voor eigen bewoning.

Een Duitsland Ondernemershypotheek

Ook een Duitse ondernemershypotheek kun jij bij ons aanvragen. Wij zien hiervoor ook steeds meer animo. T.o.v.  de meeste Nederlandse hypotheekverstrekkers is de acceptatieprocedure simpeler en transparanter. Ook hierbij is in het inbrengen van eigen middelen een vereiste.

De maximale verstrekking bij een zakelijke Duitsland  Ondernemershypotheek is nagenoeg gelijk aan een Duitse privéhypotheek. Dit schommelt ook tussen 70-80%. Meer dan 80% is altijd maatwerk maar komt tot nu nog maar zeer sporadisch voor.

Een Duitse Beleggingshypotheek

Privé of zakelijk onroerend goed aankopen, verbouwen en daarna verhuren is hot. Wanneer jij ook meer graag rendement op jouw vermogen wilt zien dan kan een Duitse beleggingshypotheek  een goede optie zijn. De snelle stijging van verhuurd onroerend goed door particulieren en ondernemers komt mede voort uit het feit dat op een normale  Nederlandse spaarrekening weinig tot geen rentevergoeding meer gegeven wordt.

Indien jij eigen geld hebt en je wilt een pand aankopen dan kun je bij ons  informatie opvragen over een Duitsland hypotheekaanvragen van een Duitse hypotheek een hele goede zet. Zoals hierboven al is uitgelegd dien je wel eigen geld in te kunnen brengen. Benader je ons zonder dat je eigen middelen kunt inbrengen heeft het aanvragen van een zakelijke Duitse hypotheek geen zin.

Rentevoordeel
De rentevoet bij een Duitse hypotheek voor aankoop van onroerend goed in Nederland is zeer scherp en vaak lager dan bij een Nederlandse hypotheekverstrekker. De berekening van de rentevoet werkt echter anders dan in Nederland. Het komt  ook voor de tariefstelling weinig verschil kent met de Nederlandse rentestanden.

Maar….

Momenteel zijn de Duitse banken terughoudend in  Nederlandse onroerend goed financiering. Dit komt omdat de Duitse banken Nederlandse woningprijzen momenteel veel te hoog vinden. Het is dus moeilijker geworden om een Duitse bank te vinden die een hypotheekvraag voor Nederlands onroerend goed wil financieren. Dit is nu echt maatwerk en hangt volledig af van de inhoud van het financieringsdossier. Door deze beperking zijn de voorwaarden en mogelijkheden bij Nederlandse hypotheekverstrekkers in Verhuurhypotheken meestal beter.

Nederlandse hypotheekbanken

Vanaf het moment dat de Duitse banken behoudender zijn geworden, is de concurrentiestrijd onder de Nederlandse hypotheekbanken juist aangescherpt. Ook op het gebied van verhuurd onroerend goed zijn er meer mogelijkheden dan een paar jaar geleden. Uiteraard hebben wij deze hypotheekverstrekkers ook in onze portefeuille en kunnen dus van 2 kanten uw een hypotheekaanvraag  in behandeling nemen.

Vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek

Wanneer je vrijblijvend een oriënterend adviesgesprek met ons wilt, klik je op onderstaande aanvraagknop. Wij denken graag met jou mee!

Toch geen hypotheek of een aanvullende lening afsluiten? Interesse in andere financieringsvormen? Klik dan hier.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne