let op geld lenen kost geld
Beginnerslease

Leasen

Beginnerslease

Beginnerslease

In het midden- en kleinbedrijf kun je behoefte hebben aan een zakelijk  krediet. Wij hebben hiervoor diverse financieringsmogelijkheden. Ook kun je bij ons een Beginnerslease aanvragen wanneer jouw onderneming minimaal een half jaar bij de KVK staat ingeschreven. wanneer je minimaal een  half jaar sta Hieronder bespreken wij een  aantal  leasevormen en een zakelijk blanco krediet.

Lease

Je bent ondernemer en wilt investeren in jouw onderneming maar je moet tegelijkertijd ook een vrachtwagen aanschaffen? Dan is een lease misschien iets voor jou. Je leaset jouw vrachtwagen en gebruikt jouw bedrijfsvermogen om de onderneming verder te laten groeien.

Personen- en bestelauto’s

Een lease is een zakelijke lening. We spreken over een zakelijke lening wanneer het doel buiten de privésfeer ligt en het object dat gefinancierd dient te worden tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt bij de exploitatie van een bedrijf.  Je hebt ook leasevormen die ervoor zorgen dat de onderneming geen economisch risico loopt.

Wij kunnen een lease aanbieden voor personen- en bestelauto’s standaard tot €125.000,- Hogere bedragen kunnen als maatwerk worden voorgelegd zoals bij een Vrachtwagen lease.

Er zijn verschillende leasevormen waarvan wij hieronder een 3-tal zullen toelichten

Financial lease

Tijdens de looptijd van de leaseovereenkomst ben je economisch eigenaar van het voertuig. De bedrijfskosten van de auto waaronder het leasetermijn kun je bedrijfsmatig opvoeren. Je wordt ook juridisch eigenaar wanneer de leasetermijnen door je zijn voldaan. Je kunt dan besluiten de auto te behouden of deze in te ruilen wanneer je een nieuwe auto aanschaft. Bij een Financial lease financier je in het object en niet de onderhoudskosten tijdens de looptijd. De looptijd van een Financial lease is mogelijk t/m 72 maanden.

Operationele lease

Operationele Lease is zakelijk leasen voor een periode van 12 tot en met 60 maanden. Eenvoudig gezegd betekent dit dat Operationele Lease alle kosten die horen bij het gebruik van een lease auto inbegrepen zijn  in het leasecontract : rente en afschrijving, reparatie en onderhoud, Allrisk verzekering, houderschapsbelasting, 24-uurs hulpdienst in binnen- en buitenland en vervangend vervoer bij pech en schade. Dit alles voor een vast bedrag per maand.  Je hebt dus geen economisch risico.

Short Lease

Deze lease vorm wordt vaak gebruikt wanneer je als ondernemer tijdelijk een bedrijfsauto nodig hebt. Denk bijv. aan een tijdelijke arbeidskracht of een project waarbij je voor een bepaalde periode een bedrijfsauto nodig hebt.  Shortlease zou dan een goede oplossing kunnen zijn.  Zie Shortlease als een Operationele lease maar dan met een maximale flexibiliteit.  Wanneer je kiest voor Shortlease maak je keuze uit een selectie van voorraad auto’s die direct beschikbaar zijn.

Andere mogelijkheden dan een Financial lease?

Jazeker! Wij kunnen voor jou ook een blanco zakelijke kredietaanvraag in behandeling nemen. Wij doen dit via de met ons samenwerkende Crowdfunding platforms.

Zakelijk krediet voor importen Duitse auto?

Een zakelijk blanco krediet afsluiten en daarmee een buitenlandse auto kopen en invoeren? Dat kan! Informeer!

Ter verduidelijking  nemen wij hieronder als voorbeeld  de voor- en nadelen van een  Financial lease t.o.v. een blanco Zakelijk krediet.

Voordelen t.o.v.  Financial lease

– Geen onderpand auto
– Boetevrij aflossen
– Direct juridisch en economisch eigenaar

Nadelen t.o.v. Financial lease

– Het aanvraagproces duurt langer
– Bij een BV in privé mee tekenen
– Rentevoet kan hoger liggen.

Wil jij weten welke zakelijke kredietmogelijkheden wij jou kunnen bieden?

Wij helpen jou graag aan alle informatie waarna jij een juiste persoonlijke kredietkeuze kunt maken. Vraag hieronder kosteloos jouw financial lease of zakelijk krediet aan.

Wij kennen scherpe leasetarieven en soepele acceptatierichtlijnen. Informeer vrijblijvend naar jouw lease mogelijkheden. Wij informeren je graag.

Jouw lease aanvragen in 3 stappen

 

 

 

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 83 reviews

  • Avatar Sil Wouters ★★★★★ in de afgelopen week
    Denken mee in het hele traject en geven goed en persoonlijk advies. Alles was snel geregeld, echt top!
  • Avatar R Spijker ★★★★★ 3 weken geleden
    Zeer behulpzaam, fijn contact!
  • Avatar Edward Buijs ★★★★★ 4 weken geleden
    Roland heeft alles tot in de puntjes begeleid. Snel, adequaat en betrouwbaar. Aanrader!