let op geld lenen kost geld
Klacht

Klacht

Je ontvangt z.s.m. bericht

Klacht

Goedlenen.nl  streeft naar tevreden klanten. Daarom stellen wij onze financiële producten met zorg samen. Heb je toch een klacht over je product of over de dienstverlening van Goedlenen.nl? Dan horen we dat graag.

Je kunt je klacht mondeling maar bij voorkeur schriftelijk indienen. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected] of door een brief te sturen naar onze klachtenafdeling.

Goedlenen.nl
Afdeling klachten
Postbus 25
7150 AA Eibergen.

Telefoonnummer: (0545) 221 299

Welke gegevens hebben wij nodig?
Om je klacht in behandeling te kunnen nemen, hebben wij de volgende gegevens van je nodig:
‐ je naam en adres
‐ de omschrijving van je klacht
‐ je contractnummer
‐ de dagtekening van je klacht

Behandeling door klachtenmanager
Onze klachtenafdeling  neemt alle klachten in behandeling. Zodra wij je klacht hebben ontvangen, krijg je van ons  een ontvangstbevestiging. Tijdens de behandelingsprocedure heb je de mogelijkheid om je klacht toe te lichten. Zodra het onderzoek heeft afgerond, ontvang je een schriftelijke reactie. Daarin staat wat de bevindingen zijn,  de eventuele conclusies die Goedlenen.nl daaraan verbindt én, indien mogelijk, de oplossing van jouw klacht.

Kifid
Is jouw klacht niet naar tevredenheid afgehandeld? Dan kun je binnen drie maanden na behandeling van de klacht door Goedlenen.nl terecht bij de onafhankelijke Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid):

Kifid
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Internet: www.kifid.nl
Telefoon:(0900) 3552248 (€0,10 p/m)

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!