let op geld lenen kost geld
Samenwerkende banken en verzekeraars

Werkzaam met vele banken en verzekeraars

Wij kunnen goed vergelijken!

Samenwerkende banken en verzekeraars

Wij werken samen met vele krediet- & hypotheekverstrekkers en verzekeraars. Hierdoor kunnen wij jou als klant een optimale service bieden. Wij zoeken voor jou die bank of verzekeraar die het beste past bij jouw krediet, hypotheek of verzekeringsvraag.

Rechtstreekse aansluitingen

Een rechtstreekse aansluiting betekent dat wij een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten met de desbetreffende bank of verzekeraar. De aanvraag gaat vanuit ons rechtstreeks naar de aanbieder zoals bijv. ABNAMRO, ASR en Nationale Nederlanden.

Inkoopcombinatie

Naast rechtstreekse aansluitingen werken wij ook met inkooporganisaties. Wanneer je voor de klant  zoekt naar de beste optie(s) dan ontkom je niet aan het samenwerken met een inkoopcombinatie. Dit omdat het bijna ondoenlijk en inefficiënt is om bij elke krediet of verzekeraar een rechtstreekse aansluiting te hebben.

De inkoopcombinatie regelt de aansluitingen bij de banken en verzekeraars en wij hebben een aanstelling bij deze inkoopcombinatie waardoor wij met alle aangesloten banken en verzekeraars zaken kunnen doen.

Voordelen voor jou als klant

De inkoopcombinatie heeft met vele intermediairs een aanstellingsovereenkomst en kan hierdoor o.a. scherpe prijsafspraken maken met de banken en verzekeraars waarvan jij als klant dan ook weer profiteert met een scherpe rente, goede voorwaarden en/of premie.

Daarnaast kunnen wij ‘vissen in de grote vijver’ van aanbieders zodat je naast een scherpe premie ook het best passende product krijgt aangeboden.

Wij helpen jou graag!

Wij helpen je dan ook graag aan de juiste lening, hypotheek of verzekering. Wij verstrekken kredieten, hypotheken en verzekeringen voor zowel de privé als zakelijke klant. 

 

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

  • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
    Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
  • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
    Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
  • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
    Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!