let op geld lenen kost geld
Samenwerkende banken en verzekeraars

Werkzaam met vele banken en verzekeraars

Wij kunnen goed vergelijken!

Samenwerkende banken en verzekeraars

Wij werken samen met vele krediet- & hypotheekverstrekkers en verzekeraars. Hierdoor kunnen wij jou als klant een optimale service bieden. Wij zoeken voor jou die bank of verzekeraar die het beste past bij jouw krediet, hypotheek of verzekeringsvraag.

Rechtstreekse aansluitingen

Een rechtstreekse aansluiting betekent dat wij een samenwerkingsovereenkomst hebben gesloten met de desbetreffende bank of verzekeraar. De aanvraag gaat vanuit ons rechtstreeks naar de aanbieder zoals bijv. ABNAMRO, ASR en Nationale Nederlanden.

Inkoopcombinatie

Naast rechtstreekse aansluitingen werken wij ook met inkooporganisaties. Wanneer je voor de klant  zoekt naar de beste optie(s) dan ontkom je niet aan het samenwerken met een inkoopcombinatie. Dit omdat het bijna ondoenlijk en inefficiënt is om bij elke krediet of verzekeraar een rechtstreekse aansluiting te hebben.

De inkoopcombinatie regelt de aansluitingen bij de banken en verzekeraars en wij hebben een aanstelling bij deze inkoopcombinatie waardoor wij met alle aangesloten banken en verzekeraars zaken kunnen doen.

Voordelen voor jou als klant

De inkoopcombinatie heeft met vele intermediairs een aanstellingsovereenkomst en kan hierdoor o.a. scherpe prijsafspraken maken met de banken en verzekeraars waarvan jij als klant dan ook weer profiteert met een scherpe rente, goede voorwaarden en/of premie.

Daarnaast kunnen wij ‘vissen in de grote vijver’ van aanbieders zodat je naast een scherpe premie ook het best passende product krijgt aangeboden.

Wij helpen jou graag!

Wij helpen je dan ook graag aan de juiste lening, hypotheek of verzekering. Wij verstrekken kredieten, hypotheken en verzekeringen voor zowel de privé als zakelijke klant. 

 

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 66 reviews

  • Avatar Johan Snijder ★★★★★ 2 maanden geleden
    Erg prettig in de samenwerking en contact.Ronald heeft zijn uiterste best gedaan voor ons en met een geweldig resultaat.
  • Avatar Sylvia Leijs ★★★★★ 3 maanden geleden
  • Avatar Herman Wennink ★★★★★ 3 maanden geleden
    Prima geholpen, ze hebben zelfs nog contact opgenomen om het een en ander uit te leggen.