let op geld lenen kost geld
Lening Zelfstandig Ondernemer

Lening zelfstandig ondernemer

Privé geld lenen? Rente vanaf 4,7%- Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk krediet? - Bedrijfsmiddelenkrediet - Financial lease

Lening Zelfstandig Ondernemer

Het Zelfstandigenkrediet

Als zelfstandig ondernemer is een zakelijke financiering normaal gesproken geen enkel probleem. Het wordt lastiger indien jij als zelfstandig ondernemer in privé geld nodig hebt. Voor een lening zelfstandig ondernemer tot nog toe maar weinig mogelijkheden. Voor een lening zelfstandig ondernemer hebben wij het Zelfstandigenkrediet.

Wat is een Lening Zelfstandig Ondernemer?

Het Zelfstandigenkrediet kent twee varianten. Het Persoonlijk Zelfstandigen Krediet en het Flexibel Zelfstandigenkrediet. Waarvoor kun jij deze kredietvormen gebruiken? Hierin ben je vrij. Of het nu een lening is voor een auto, woningverbetering, restschuldfinanciering, een recreatiewoning of een camper, het doel van de lening moet privé zijn.

Het Persoonlijk Zelfstandigenkrediet
Het Persoonlijk Zelfstandigen Krediet geeft jou zekerheid vooraf. Het kent een vaste rente en looptijd. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent. Een andere naam voor dit krediet is  een persoonlijke lening.

Het Flexibel Zelfstandigenkrediet
Het Flexibel Zelfstandigenkrediet is een kredietvorm waarbij je tot aan de limiet (hoofdsom) kunt opnemen, een deel voor opname beschikbaar houden( in depot) en boetevrij kunt aflossen op elk gewenst moment. De rente is variabel.. Een andere naam voor dit krediet is een doorlopend krediet.

Rente- en  meer voordelen?

Bij beide kredietvormen lening zelfstandig ondernemer kun je  kiezen uit korte en lange looptijden en zijn dan ook goed op jouw wensen af te stemmen. De persoonlijke lening komt in aanmerking voor fiscale renteaftrek wanneer je het bedrag gebruikt voor woningverbetering. Voor meer informatie informeer je bij jouw belastingadviseur of de Belastingdienst zelf.

Oversluiten lopende leningen

Wil je geld lenen en heb je ook lopende leningen? Laat ons dan ook voor je uitrekenen of het samenvoegen van de leningen je rentevoordeel oplevert. Wij rekenen dit graag voor je uit. Als je met het oversluiten voordeliger uit bent dan kunnen wij het oversluiten van de lening(en) ook voor je verzorgen.

Wat zijn de voorwaarden?
Natuurlijk heeft elke lening zijn voorwaarden. Het Zelfstandigenkrediet is de oplossing voor zelfstandig ondernemers die een privélening willen afsluiten. Indien jij aan de navolgende voorwaarden voldoet kun je een lening als zelfstandig ondernemer aanvragen.

  • 3 jaar zelfstandig*
  • Goed  BKR
  • het  bestedingsdoel is privé

*Bij 2 volledige boekjaren kunnen wij op basis van maatwerk nazien of wij jou toch van dienst kunnen zijn.

Je wilt toch zakelijk lenen? Kies dan voor ons Ondernemerskrediet

Je wilt niet privé maar zakelijk investeren? Dan hebben wij voor jou het Ondernemerskrediet. Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van het Ondernemerskrediet

Goed om te weten

Jouw  kredietaanvraag is vrijblijvend en je bent ons voor een privékrediet van aanvraag t/m afwikkeling geen kosten verschuldigd. Wij worden betaald door de kredietverstrekker zelf (Provisiestelsel). Heb je de bank betaalt, dan heb je ook aan ons voldaan. Gemakkelijk!

Een ander belangrijk punt om te weten is dat het Zelfstandigenkrediet zonder onderpand, dus blanco verstrekt.

Wacht daarom niet langer voor een Lening Zelfstandig Ondernemer

Wil je vrijblijvend meer informatie over het Zelfstandigenkrediet aanvragen? Je kunt ons bellen op 0545 221 299 of je klikt op onderstaande aanvraagknop, vult het aanvraagformulier in waarna je binnen 24 uur weet waar jij aan toe bent.

Lening aanvragen
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 156,574,9%4,9%72€ 11.272,71
€ 15.000,-€ 234,003,9%3,9%72€ 16.848,00
€ 25.000,-€ 387,003,7%3,7%72€ 27.864,00
€ 50.001,-€ 769,673,5%3,5%72€ 55.416,24
€ 75.000,-€ 1.154,483,5%3,5%72€ 83.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 01.06.2021