Lening Zelfstandig Ondernemer

Lening zelfstandig ondernemer

Privé geld lenen? Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk krediet? Investeringskrediet -Bedrijfsmiddelenkrediet - Liquiditeitskrediet - Financial lease - Gratis advies

Lening Zelfstandig Ondernemer

Het Zelfstandigenkrediet

Als zelfstandig ondernemer is een zakelijke financiering normaal gesproken geen enkel probleem. Het wordt lastiger indien jij als zelfstandig ondernemer in privé geld nodig hebt. Hiervoor zijn er geen tot weinig mogelijkheden. Voor een lening zelfstandig ondernemer hebben wij het Zelfstandigenkrediet.

Wat is een Zelfstandigenkrediet?
Het Zelfstandigenkrediet kent twee varianten. Het Persoonlijk Zelfstandigen Krediet en het Flexibel Zelfstandigenkrediet. Waarvoor kun jij deze kredietvormen gebruiken? Hierin ben je vrij. Of het nu een lening is voor een auto, een boot, een nieuw interieur, een motor, een camper of een verbouwing, het doel moet een privé karakter hebben.

Het Persoonlijk Zelfstandigenkrediet
Het Persoonlijk Zelfstandigen Krediet geeft jou zekerheid vooraf. Het kent een vaste rente en looptijd. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent. Een andere naam voor dit krediet is  een persoonlijke lening.

Het Flexibel Zelfstandigenkrediet
Het Flexibel Zelfstandigenkrediet is een kredietvorm waarbij je tot aan de limiet (hoofdsom) kunt opnemen, een deel voor opname beschikbaar houden( in depot) en boetevrij kunt aflossen op elk gewenst moment. De rente is variabel.. Een andere naam voor dit krediet is een doorlopend krediet.

Rente- en  meer voordelen?
Voor beide kredietvormen geldt dat je kunt kiezen uit korte en lange looptijden. Beide producten zijn dan ook op jouw wensen af te stemmen..

Uniek voor jou als Zelfstandig ondernemer is dat deze beide kredietvormen blanco worden verstrekt. Er wordt dus géén onderpand verlangd.

Wat zijn de voorwaarden?
Natuurlijk heeft elke lening zijn voorwaarden. Het Zelfstandigenkrediet is de oplossing voor zelfstandig ondernemers die een privélening willen afsluiten. Indien jij aan de navolgende voorwaarden voldoet kun je een lening als zelfstandig ondernemer aanvragen.

  • 3 jaar zelfstandig*
  • Goed  BKR
  • het  bestedingsdoel  dient privé te zijn

*Bij 2 volledige boekjaren kunnen wij op basis van maatwerk nazien of wij jou toch van dienst kunnen zijn.

Wacht daarom niet langer als Zelfstandig Ondernemer
Wil je vrijblijvend meer informatie over het Zelfstandigenkrediet aanvragen? Je kunt ons bellen op 0545 221 299 of  je klikt  op onderstaande aanvraagknop.

Je wilt toch zakelijk lenen? Kies dan voor ons Ondernemerskrediet
Je wilt niet privé maar zakelijk investeren? Dan hebben wij voor jou het Ondernemerskrediet. Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van het Ondernemerskrediet

Ja, ik wil een lening aanvragen