let op geld lenen kost geld
Lening Zelfstandig Ondernemer

Lening zelfstandig ondernemer

Privé geld lenen voor bijv. verduurzamen woning of zakelijk krediet om te investeren?

Lening Zelfstandig Ondernemer

Ben je op zoek naar een lening als zelfstandig ondernemer? Wij bieden ondernemers leningen aan voor privédoeleinden zoals bijv. het verduurzamen van jouw woning maar ook een zakelijk krediet om investeringen te kunnen doen.

Wat is een lening zelfstandig ondernemer?

De lening zelfstandig ondernemer is een persoonlijke lening  zonder vereist onderpand met een privé leendoel. Bijvoorbeeld om jouw woning te verduurzamen. Lenen voor een auto, woninginrichting, recreatiewoning, tuinaanleg enz. mag natuurlijk ook zolang het doel van de kredietaanvraag maar privé is.

Het Zelfstandig krediet

De lening zelfstandig ondernemer of Zelfstandig krediet geeft jou zekerheid vooraf. Het kent een vaste rente en looptijd. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent. Een andere naam voor dit krediet is een persoonlijke lening voor een zelfstandig ondernemer.

Hoe kom ik in aanmerking voor de Lening Zelfstandig Ondernemer?

Je dient in ieder geval aan de navolgende voorwaarden te voldoen::

 • Minimaal 2 jaar zelfstandig*
 • Geen negatief BKR
 • Goede cashflow
 • Bestedingsdoel is privé

*Bij minimaal 2 volledige boekjaren kunnen wij een lening zelfstandig ondernemer in behandeling nemen. De meeste kredietmogelijkheden beginnen vanaf 3 volledige boekjaren.

Rente- en meer voordelen?

Bij de lening zelfstandig ondernemer kun je kiezen uit korte en lange looptijden en is dan ook goed op jouw wensen af te stemmen. De persoonlijke lening komt in aanmerking voor fiscale renteaftrek wanneer je het bedrag gebruikt voor woningverbetering. Tegenwoordig gaat dit vaak hand in hand met het verduurzamen van de woning. Voor meer informatie informeren wij je hier graag over of je vraagt dit na bij jouw belastingadviseur of bij de Belastingdienst zelf.

Oversluiten lopende leningen

Wil je geld lenen en heb je ook lopende leningen? Laat ons dan ook voor je uitrekenen of het samenvoegen van de lopende leningen je rentevoordeel oplevert.  Als je met het oversluiten voordeliger uit bent dan kunnen wij het oversluiten van jouw lopende privélening(en) ook voor je verzorgen.

Zakelijk krediet

Een lening zelfstandig ondernemer kent een privé leendoel echter kunnen wij ook een zakelijke kredietvraag in behandeling nemen. Wil je investeren in jouw onderneming dan denken wij ook hierover graag met je mee. Klik hier als je hierover mee informatie wilt lezen.

Neem contact met ons op

Indien je een Zelfstandig krediet wilt aanvragen, kun je direct contact met ons opnemen. Klik op onderstaande aanvraagknop en na ontvangst van jouw kredietaanvraag gaan wij direct vrijblijvend voor je aan het werk. Als je de jaarcijfers direct mee uploadt dan wordt jouw kredietaanvraag met voorrang behandeld.

Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221 299 of een e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag.

Lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne