Lening voor Ondernemers - Goedlenen.nl
Lening voor ondernemers

Lening voor ondernemers

Privé geld lenen? Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice

Lening voor ondernemers

Vraag bij ons een lening voor ondernemers aan

Wil jij voor privé doeleinden geld lenen als ondernemer? Wij hebben hiervoor het Zelfstandigen Krediet. Een mooi product voor jou als ondernemer indien je geld wilt lenen voor  privé doeleinden

Vrije keuze
De keuze of je het leenbedrag gaat gebruiken voor bijvoorbeeld: een auto, een boot, een nieuw interieur, een camper, een restschuldfinanciering of een verbouwing is helemaal aan jou.

Privé doel
Wij hebben m.b.t. het doel van de lening maar 1 eis dat het doel privé is.  De lening voor ondernemers die je bij Goedlenen.nl kunt krijgen is wellicht de juiste oplossing.

Uit welke kredietvormen kun je kiezen?

Persoonlijke lening
Een lening indien je voor zekerheid kiest. Een vaste rente en looptijd en je mag boetevrij aflossen. Je weet vooraf waar je aan toe bent.

Doorlopend krediet
Flexibiliteit door boetevrij af te lossen en afgeloste bedragen weer te kunnen opnemen. Alleen rente betalen over het uitstaand saldo. De looptijd en kosten van deze leenvorm heb je grotendeels zelf in de hand .Een Doorlopend krediet kent een variabele rente.

Woning Voordeel Krediet
Een variant op van de Persoonlijke lening. Een looptijd van 120 maanden waardoor het maandtermijn laag is. Je mag boetevrij aflossen op het Woning Voordeel Krediet. De rentevastperiode kent 2 delen: 1e t/m de 60e maand en van de 61e t/m de 120e maand.  Afhankelijk van  toekomstige marktrente van dat moment zal de rentevoet voor 2e rentevastperiode naar beneden of naar boven worden bijgesteld.

Restschuldkrediet
Speciaal voor personen die de restschuld oude woning willen financieren.  Het Restschuldkrediet kent een vaste looptijd en rente.Ook bij deze leenvorm mag je boetevrij aflossen. Je weet vooraf dus precies waar je aan toe bent.

Algemeen
Voor welke vorm lening voor ondernemers jij ook kiest, er worden geen zekerheden gesteld. We spreken dan ook over blanco kredietverstrekking.

Lening voor ondernemers?

  • 3 jaar zelfstandig*
  • Goed BKR
  • Het bestedingsdoel dient privé te zijn 

*Bij 2 volledige boekjaren kunnen wij op basis van maatwerk nazien of wij jou toch van dienst kunnen zijn.

Je wenst een zakelijk krediet af te sluiten? Klik hier voor onze zakelijke kredieten.
Ja, ik wil meer informatie over een privé lening voor ondernemers!

Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Ja, ik wil een krediet aanvragen