let op geld lenen kost geld
Lening voor ondernemers

Lening voor ondernemers

Privé geld lenen? Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice - Rente vanaf 4,7%

Lening voor ondernemers

Vraag bij ons een lening voor ondernemers aan

Lening voor ondernemers voor een voor privédoel afsluiten? Wij hebben hiervoor het Zelfstandigen Krediet. Een mooi product ondernemers indien je geld wilt lenen voor  privé doeleinden

Vrije keuze
De keuze of je het leenbedrag gaat gebruiken voor bijvoorbeeld: een auto, een boot, een nieuw interieur, een camper, een restschuldfinanciering of een verbouwing is helemaal aan jou.

Privé doel
Wij hebben m.b.t. het doel van de lening voor ondernemers  maar 1 eis: jouw bestedingsdoel is privé.  De lening voor ondernemers die je bij Goedlenen.nl kunt aanvragen is wellicht de juiste oplossing voor jou als ondernemer.

Uit welke kredietvormen kun je kiezen?

Persoonlijke lening
Een lening indien je voor zekerheid kiest. Een vaste rente en looptijd en je mag boetevrij aflossen. Je weet vooraf waar je aan toe bent.

Doorlopend krediet
Flexibiliteit door boetevrij af te lossen en afgeloste bedragen weer te kunnen opnemen. Alleen rente betalen over het uitstaand saldo. De looptijd en kosten van deze leenvorm heb je grotendeels zelf in de hand .Een lening voor zelfstandigen op basis van een doorlopend krediet kent een variabele rente.

Restschuldkrediet
Speciaal voor personen die de restschuld oude woning willen financieren.  Het Restschuldkrediet kent een vaste looptijd en rente. Ook bij deze leenvorm mag je boetevrij aflossen. Je weet vooraf dus precies waar je aan toe bent.

Algemene informatie lening voor Ondernemers
Voor welke vorm lening voor ondernemers jij ook kiest, er worden geen zekerheden gesteld. We spreken dan ook over blanco kredietverstrekking.

Lening voor ondernemers?

 • 3 jaar zelfstandig*
 • Goed BKR
 • Het bestedingsdoel dient privé te zijn

*Bij 2 volledige boekjaren kunnen wij op basis van maatwerk nazien of wij jou toch van dienst kunnen zijn.

Meer info?
Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Je wenst een zakelijk krediet af te sluiten? Klik hier voor onze zakelijke kredieten.

Ja, ik wil meer informatie over een privé lening voor ondernemers!

Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne