let op geld lenen kost geld
Lening ondernemer

Ondernemer en Geld Lenen

Privé geld lenen? Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. - Bedrijfsmiddelenkrediet - Financial lease

Lening ondernemer

Wij hebben diverse mogelijkheden voor lening ondernemer. Lees verder en informeer je over onze kredietmogelijkheden voor jou als ondernemer.

Geld lenen zelfstandig ondernemer:

  • Het Zelfstandigkrediet
  • Het Ondernemerskrediet
  • Financial lease

Het Zelfstandig Krediet

Wanneer jij geld wilt lenen als zelfstandig ondernemer in privé, moet het bestedingsdoel privé zijn. Vb. een auto, een verbouwing, woninginrichting of een restschuldkrediet. Het Zelfstandigen krediet mag dus niet voor zakelijke doeleinden worden gebruikt.

De  kredietvormen van het Zelfstandigen Krediet

Je kunt kiezen uit een  persoonlijke lening  met een vaste rente én looptijd of een doorlopend krediet met een variabele rente waarbij je afgeloste bedragen ook weer kunt opnemen. Tevens mag je op beide kredietvormen boetevrij aflossen.

Doorlopend Krediet

Bij een doorlopend krediet rente kies je voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen zijn dan mogelijk. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een doorlopend krediet  kan stijgen en dalen. Je betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en daarnaast een aflossingsdeel. Jij bepaalt dus zelf de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Persoonlijke lening

Indien jouw voorkeur uitgaat naar een persoonlijke lening met een vaste rente kies je voor zekerheid. Jij bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de persoonlijke lening eindigt. Je mag ook boetevrij aflossen. Een vaste rente en looptijd en boetevrij aflossen. Je weet precies waar je aan toe bent.

Eigen Huiskrediet

Een persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop je boetevrij  mag aflossen.  Wil jij verbouwen zonder jouw woning hypothecair te belasten? Met een Eigen Huiskrediet voor zelfstandigen kun je dit eenvoudig regelen. Geen notaris én afsluitkosten.

Restschuldfinanciering  ondernemer in privé

Het Eigen Huiskrediet voor lening ondernemer is ook uitermate geschikt voor een restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van 120 maanden en je mag boetevrij aflossen wanneer jij dit wilt.

Geen zekerheidstelling

Het Zelfstandig Krediet wordt  als lening ondernemer blanco verstrekt, dus zonder het stellen van zekerheden.

Oversluiten lopende leningen

Wil je geld lenen en heb je ook lopende leningen? Laat ons dan ook voor je uitrekenen of het samenvoegen van de leningen je rentevoordeel oplevert. Wij rekenen dit graag voor je uit. Als je met het oversluiten voordeliger uit bent dan kunnen wij het oversluiten van de lening(en) ook voor je verzorgen.

Meer info?

Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Zakelijke mogelijkheden geld lenen ondernemer

Het Ondernemerskrediet

Wil je zakelijk investeren in een bedrijfsvoertuig? Ook hiervoor hebben wij oplossingen. Klik dan hier voor informatie over ondernemerskredieten.

Financial lease

Een Financial lease zorgt ervoor dat jij jouw werkkapitaal niet hoeft te gebruiken voor aanschaf van een bedrijfsauto. Klik hier voor meer informatie


Goed om te weten!

Van aanvraag t/m het afsluiten van een consumptief kredietofferte betaal je aan ons géén  aanvullende advies en/of afsluitkosten. Deze zitten al in het rentetarief verwerkt. Jij wilt direct weten of je bij ons als Zelfstandig ondernemer een Zelfstandigen krediet kunt aanvragen? Klik dan op onderstaande aanvraagknop en vul geheel vrijblijvend het aanvraagformulier in.

Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag.

Ja, ik wil een lening aanvragen
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
  • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-162,755,55,57211.718,00
15.000,-233,863,953,957216.837,92
25.000,-385,393,553,557227.748,08
50.000,-769.663,53,57255.415.52
75.000,-1.154,483,53,57283.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven per 08.02.2022