let op geld lenen kost geld
Doorlopend krediet oversluiten

Jouw Doorlopend krediet oversluiten

Nu met een rente vanaf 3,5% Meer zekerheid door een vaste rente en einddatum - Boetevrij aflossen - (Eventueel) elders lopende leningen samenvoegen

Doorlopend krediet oversluiten

Jouw doorlopend krediet oversluiten? Op dit moment is de leenrente laag en waarschijnlijk kan jouw doorlopend krediet  worden omgezet naar een persoonlijke lening met  meer zekerheid en een lager rentetarief. Hierdoor ben je eerder van jouw lening af.

Soort lening

Je hebt een doorlopend krediet of een persoonlijke lening? Voor beide  kredietvormen hebben wij scherpe rentetarieven. Wanneer de rentevoet laag is kun je een doorlopend krediet beter oversluiten naar een persoonlijke lening. Bij een persoonlijke lening staat de lening namelijk gedurende de looptijd vast. Tevens mag je nu ook op een persoonlijke lening boetevrij extra aflossen.

Doorlopend krediet oversluiten naar een persoonlijke lening

Een nieuwe lening met een lager vaste rente, boetevrij af te lossen én een einddatum. Een nieuwe lening met zekerheid vooraf en voordeliger dan jouw huidige kredietovereenkomst.  Ook bij een bij betalingsproblemen is op basis van maatwerk een lening(en) over te sluiten met onze Perspectief lening.

Fiscaal

Wanneer je een persoonlijke lening gebruikt voor woningverbetering is de rente in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar. Bij het oversluiten van een lening is het van belang dat je ons mededeelt of je rente op in te lossen lening in BOX1 opgeeft. Vooral wanneer je meerdere leningen wilt samenvoegen.

Voor meer informatie raadpleeg je de site van de Belastingdienst of  je vraagt ons om verdere uitleg hierover. Wij informeren je hier graag over.

Je hebt al een persoonlijke lening?

Je kunt een lopende persoonlijke lening nagenoeg altijd boetevrij oversluiten. Dan rekenen wij graag voor je uit of  wij jouw huidige persoonlijke lening kunnen oversluiten naar een lager rentetarief.

Je wilt géén persoonlijke lening?

Jouw doorlopend krediet oversluiten regelen wij graag voor jou. Wij  rekenen wij voor je uit hoeveel rentevoordeel wij jou kunnen aanbieden wanneer wij je huidig doorlopend krediet oversluiten naar een nieuw doorlopend krediet.

Indien je momenteel een Rentekrediet hebt (geen aflossing) kunnen wij jou hiervoor geen nieuwe aanbieding doen. Op een Rentekrediet zit geen verplicht aflossingstermijn.  Een maandtermijn met een rente- en aflossingsdeel laat de schuld dalen en zorgt ervoor dat je er een keer vanaf bent.

Dit is volgens de huidige normeringen de basis. Omzetten van een Rentekrediet naar een persoonlijke lening met een gelijkwaardig maandtermijn kan voorgelegd worden.

De Perspectief lening

In het verleden een betalingsprobleem gehad? De achterstand al ingelopen maar hierdoor wel een herstelde BKR-achterstandsregistratie? Een lopende betalingsregeling bij de Belastingdienst, incassobureau?

Met de Perspectief lening kunnen wij je misschien toch van dienst zijn! Belangrijk is dat je géén lopende achterstanden of afgeloste leningen hebt welke bij de BKR vermeld staan! Alléén een herstelde BKR-registratie (= A van achterstand met de H van hersteld- AH) wordt geaccepteerd.  Het heeft dus geen zin een aanvraag in te dienen als je hieraan niet voldoet.

Als je géén negatieve BKR-registraties hebt of een registratie zoals hierboven gemeld en/of  een lopende betalingsregeling(en) dan kun je een kredietaanvraag indienen voor de Perspectief lening. Zoals je zult begrijpen moet jouw aanvraag verder aan de reguliere acceptatievoorwaarden voldoen.

Zoals de naam van het product al aangeeft, het doel is perspectief te bieden. Is het gevraagde bedrag volgens de huidige acceptatierichtlijnen betaalbaar en helpt het verstrekken van de lening jou om de tijdelijke betalingsproblemen op te lossen? Een aanvraag voor een Perspectief lening is altijd maatwerk en dit betekent dat van tevoren de uitkomst niet te bepalen is. Wij doen in ieder geval graag ons best voor je.

Wetgeving

Volgens de huidige wet en regelgeving moeten wij jouw huidige financiële en persoonlijke omstandigheden eerst toetsen alvorens wij jou een krediet voorstel mogen om je doorlopend krediet oversluiten  aanbieden. Wij proberen het meeste werk voor je uit handen te nemen zodat een omzetting je zo weinig mogelijk tijd vergt.

Géén kosten bij doorlopend krediet oversluiten

Voor een kredietomzetting  rekenen wij  je géén kosten. Het doel is dat de omzetting  je voordelen en zekerheid geeft.

Verbouwen

Wil je een persoonlijke lening afsluiten voor het verbouwen van je woning? Dan maak je de juiste keuze. Stel je gaat je toilet verbouwen, kozijn vernieuwen of een garage bijbouwen dan zijn de betaalde rentekosten fiscaal aftrekbaar. Dit mag alleen als je een lineaire of annuïteiten hypotheek afsluit of een persoonlijke lening. Sluit je voor het verbouwen van je woning een doorlopend krediet af dan heb je geen recht op renteaftrek!

Meer informatie over een persoonlijke lening? Klik hier.  Direct naar meer informatie over het onderwerp verbouwen? Klik dan hier.

Eerst een telefonisch contactmoment?

Tegenwoordig gaat veel via de digitale snelweg. Ook het oversluiten van je lening kan volledig digitaal door ons verzorgd worden. In een beveiligde omgeving kun je de kredietofferte inzien, met ons communiceren en afwikkelen.

Persoonlijk vinden wij het leuk om toch een contactmoment te hebben maar dit ben je niet verplicht.  We staan je in ieder geval graag te woord.

Hoe bereik je ons?

Ons telefoonnummer: (0545) 221 299.  Ons e-mailadres: [email protected]

Wij zijn bereikbaar op werkdagen overdag maar ook in de avonduren. Een terugbelverzoek in de avond kan op werkdagen van maandag t/m donderdag  tussen 20.30 uur en 22.00 uur.

Interesse in een doorlopend krediet oversluiten?

Je kunt jouw aanvraag  telefonisch indienen of je klikt op de onderstaande aanvraagknop en je weet tijdens werkdagen binnen 24 uur welke kredietmogelijkheden wij je kunnen bieden. Heb je haast?  Vraag dan hier versneld jouw lening aan.

Wij  ontvangen graag jouw kredietaanvraag en gaan direct voor je aan de slag!

 

Aanvragen oversluiten lening
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne