Doorlopend krediet oversluiten

Jouw Doorlopend krediet oversluiten

Nu met een rente vanaf 3,9% Meer zekerheid door een vaste rente en einddatum - Boetevrij aflossen - (Eventueel) elders lopende leningen samenvoegen

Doorlopend krediet oversluiten

Jouw doorlopend krediet oversluiten? Op dit moment is de leenrente laag en waarschijnlijk kan jouw doorlopend krediet  worden omgezet naar een persoonlijke lening met  meer zekerheid en een lager rentetarief. Klik hier voor onze huidige rentetabellen. Hierdoor ben je eerder van jouw lening af.

Soort lening

Je hebt een doorlopend krediet of een persoonlijke lening ?Voor beide  kredietvormen hebben wij scherpe rentetarieven. Wanneer de rentevoet laag is leent zich een persoonlijke lening het beste voor het oversluiten. Bij een persoonlijke lening staat de lening namelijk gedurende de looptijd vast. Tevens mag je nu ook op een persoonlijke lening boetevrij extra aflossen.

Omzetten naar een persoonlijke lening

Een nieuwe lening met een lager vaste rente, boetevrij af te lossen én een einddatum. Een nieuwe lening met zekerheid vooraf en voordeliger dan jouw huidige kredietovereenkomst.

Fiscaal

Wanneer je een persoonlijke lening gebruikt voor woningverbetering is de rente in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.  Voor meer informatie raadpleeg je de site van de Belastingdienst of  je vraagt ons om verdere uitleg of jouw bestedingsdoel in aanmerking komt voor renteaftrek.

Je hebt al een persoonlijke lening?
Dan zien wij graag voor je na of deze lening ook goedkoper kan.

Je wilt géén persoonlijke lening?

Wanneer jouw voorkeur uitgaat naar een doorlopend krediet, rekenen wij voor je uit hoeveel rentevoordeel wij jou kunnen aanbieden wanneer wij je huidig doorlopend krediet oversluiten naar een nieuw doorlopend krediet.

Indien je momenteel een Rentekrediet hebt (geen aflossing) kunnen wij jou hiervoor geen nieuwe aanbieding doen. Op een Rentekrediet zit geen verplicht aflossingstermijn.  Een maandtermijn met een rente- en aflossingdeel laat de schuld dalen en zorgt ervoor dat je er een keer vanaf bent. Dit is volgens de huidige normeringen de basis.

Wetgeving
Volgens de huidige wet en regelgeving moeten wij jouw huidige financiële en persoonlijke omstandigheden eerst toetsen alvorens wij jou een kredietvoorstel mogen aanbieden. Wij proberen het meeste werk voor je uit handen te nemen zodat een omzetting je zo weinig mogelijk tijd vergt.

Géén kosten.
Voor een kredietomzetting  rekenen wij  je géén kosten. Het doel is dat de omzetting  je voordelen en zekerheid geeft.

Hoe komen wij met elkaar in contact? 
Wij vinden het belangrijk om een telefonisch contact moment te hebben. Wij vinden dit een meerwaarde voor ons allebei. Wil je dit niet? Dat kan ook. Wij kunnen alles digitaal met je afwikkelen.

Hoe bereik je ons?
Ons telefoonnummer: (0545) 221 299.  Ons e-mailadres: oversluiten@goedlenen.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen overdag maar ook in de avonduren. Een terugbelverzoek in de avond kan op werkdagen van maandag t/m donderdag  tussen 20.30 uur en 22.00 uur.

Je wilt z.s.m. weten waar je aan toe bent. Bellen gaat het snelst. Wanneer je het prettiger vindt om jouw huidige gegevens per aanvraag in te sturen druk je hiervoor op onderstaande knop.

Wij  ontvangen graag jouw kredietaanvraag en gaan dan voor je aan de slag!

  Mijn lening oversluiten