let op geld lenen kost geld
Doorlopend krediet oversluiten

Jouw Doorlopend krediet oversluiten

Nu met een rente vanaf 3,6% Meer zekerheid door een vaste rente en einddatum - Boetevrij aflossen - (Eventueel) elders lopende leningen samenvoegen

Doorlopend krediet oversluiten

Jouw doorlopend krediet oversluiten? Op dit moment is de leenrente laag en waarschijnlijk kan jouw doorlopend krediet  worden omgezet naar een persoonlijke lening met  meer zekerheid en een lager rentetarief. Hierdoor ben je eerder van jouw lening af.

Soort lening

Je hebt een doorlopend krediet of een persoonlijke lening? Voor beide  kredietvormen hebben wij scherpe rentetarieven. Wanneer de rentevoet laag is leent zich een persoonlijke lening het beste voor het oversluiten. Bij een persoonlijke lening staat de lening namelijk gedurende de looptijd vast. Tevens mag je nu ook op een persoonlijke lening boetevrij extra aflossen.

Omzetten naar een persoonlijke lening

Een nieuwe lening met een lager vaste rente, boetevrij af te lossen én een einddatum. Een nieuwe lening met zekerheid vooraf en voordeliger dan jouw huidige kredietovereenkomst.

Fiscaal

Wanneer je een persoonlijke lening gebruikt voor woningverbetering is de rente in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar. Bij het oversluiten van een lening is het van belang dat je ons mededeelt of je rente op in te lossen lening in BOX1 opgeeft. Vooral wanneer je meerdere leningen wilt samenvoegen.

Voor meer informatie raadpleeg je de site van de Belastingdienst of  je vraagt ons om verdere uitleg hierover. Wij informeren je hier graag over.

Je hebt al een persoonlijke lening?
Dan rekenen wij graag voor je uit of  wij jou een scherpere aanbieding kunnen doen.

Je wilt géén persoonlijke lening?

Wanneer jouw voorkeur uitgaat naar een doorlopend krediet, rekenen wij voor je uit hoeveel rentevoordeel wij jou kunnen aanbieden wanneer wij je huidig doorlopend krediet oversluiten naar een nieuw doorlopend krediet.

Indien je momenteel een Rentekrediet hebt (geen aflossing) kunnen wij jou hiervoor geen nieuwe aanbieding doen. Op een Rentekrediet zit geen verplicht aflossingstermijn.  Een maandtermijn met een rente- en aflossingsdeel laat de schuld dalen en zorgt ervoor dat je er een keer vanaf bent. Dit is volgens de huidige normeringen de basis.

Wetgeving
Volgens de huidige wet en regelgeving moeten wij jouw huidige financiële en persoonlijke omstandigheden eerst toetsen alvorens wij jou een kredietvoorstel mogen aanbieden. Wij proberen het meeste werk voor je uit handen te nemen zodat een omzetting je zo weinig mogelijk tijd vergt.

Géén kosten.
Voor een kredietomzetting  rekenen wij  je géén kosten. Het doel is dat de omzetting  je voordelen en zekerheid geeft.

Eerst een telefonisch contactmoment? 
Tegenwoordig gaat veel via de digitale snelweg. Ook het oversluiten van je lening kan volledig digitaal door ons verzorgd worden. In een beveiligde omgeving kun je de kredietofferte inzien, met ons communiceren en afwikkelen.

Persoonlijk vinden wij het leuk om toch een contactmoment te hebben maar dit ben je niet verplicht.  We staan je in ieder geval graag te woord.

Hoe bereik je ons?
Ons telefoonnummer: (0545) 221 299.  Ons e-mailadres: info@goedlenen.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen overdag maar ook in de avonduren. Een terugbelverzoek in de avond kan op werkdagen van maandag t/m donderdag  tussen 20.30 uur en 22.00 uur.

Interesse in een scherpe offerte?
Je kunt jouw aanvraag  telefonisch indienen of je klikt op de onderstaande aanvraagknop en je weet tijdens werkdagen binnen 24 uur welke kredietmogelijkheden wij je kunnen bieden. 

Wij  ontvangen graag jouw kredietaanvraag en gaan direct voor je aan de slag!

 

Aanvragen oversluiten lening
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden    
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 164,535,9%5,9%72€ 11.846,16
€ 15.000,-€ 236,794,4%4,4%72€ 17.048,88
€ 25.000,-€ 389,173,9%3,9%72€ 28.020,24
€ 50.001,-€ 771,883,6%3,6%72€ 55.575,36
€ 75.000,-€ 1.164,373,8%3,8%72€ 83.834,64
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel Tarieven per 10.08.2020