Woningrestschuldfinanciering

Woningrestschuldfinanciering

Woningrestschuldfinanciering nu 15jr rentevast

Jarenlang steeg de waarde van een woning. Hierdoor kwam een woningrestschuldfinanciering nauwelijks voor. De laatste jaren zijn koopwoningen echter fors gedaald waardoor de opbrengst van de te verkopen woning lager is dan de uitstaande hypotheekrestschuld.

Men noemt dit een woningrestschuld en deze restschuld zal bij verkoop uit eigen middelen of d.m.v. een restschuldfinanciering aan de hypotheekverstrekker moeten worden betaald alvorens de woning van eigenaar kan wisselen.

Bij ons financiert u goedkoop uw restschuldfinanciering

Wij kennen diverse restschuldfinancieringsmogelijkheden. Op dit moment is het zo geregeld dat de te betalen rente over deze woningrestschuldfinanciering 15jaar fiscaal aftrekbaar is(BOX1). De schuld hoeft daarbij niet te worden afgebouwd

Natuurlijk is een afbouw wel verstandig om dat u anders over 15 jaar geen renteaftrek meer heeft en de restschuld  niet of nauwelijks is afgebouwd.

De beste optie is volgens ons een aflopend krediet met een looptijd van 15 jaar . De lening wordt in 15 jaar afgelost en gedurende deze aflossingsperiode heeft u recht op renteaftrek in Box1.

Indien u op zoek bent naar een nieuwe woning met hypotheek en op voorhand is het duidelijk dat er sprake zal zijn van restschuldkrediet dan kunnen wij u ook desgewenst maatwerk leveren door het offreren van een nieuw hypothecair krediet i.c.m. een woningrestschuldfinanciering.

Ja, ik wil een lening aanvragen