let op geld lenen kost geld

Verzekering zelfstandigen

Verzekering voor zelfstandigen? Goedlenen is de specialist!

Goed verzekerd zijn tegen een mescherpe premie en natuurlijk goede voorwaarden is het uitgangpunt van onze verzekeringstak. Tijden veranderen en ook op verzekeringsgebied is er voor u als klant veel gewin te behalen. Wij proberen uw voordeel zo groot mogelijk te laten uitvallen. Hierin zijn wij meestal zeer succesvol.

Zakelijke verzekeringen

Naast diensten als: een ondernemershypotheek, Financial lease en een Zelfstandig Krediet  hebben wij ook een groot keuzeaanbod aan zakelijke verzekeringen

Vreemd

Wat opvalt is dat er over het algemeen  niet  naar de  prijsstelingsmethode van de betreffende bedrijfsverzekering wordt gekeken. Dit is vreemd omdat de rentevoet van een hypotheekaanbieding, rekeningcourant of lease wel vaak wordt uitonderhandeld. De overeenkomst met particuliere verzekeringen is dat er ook  bij bedrijfsschade verzekeringen vaak veel premievoordeel te behalen valt zonder dat men inboet op de voorwaarden.

Gratis aanbieding

Ons aanbod aan u is  een vrijblijvende offerte t.b.v. uw zakelijke schadeverzekeringen. Als uitgangspunt nemen wij uw huidig verzekeringspakket en premiesbetaling.. Alleen dan kan een zuivere vergelijking plaatsvinden. Daarnaast zullen wij u erop attenderen of u naar onze mening onder-,over- en/of correct verzekerd bent.

Meer inzicht

Wij zijn ervan overtuigd dat het van groot belang is om af en toe naast uw huidige tussenpersoon of directe aanbieder een derde partij in te schakelen voor een check-up   van uw  huidig verzekeringspakket.  Wij zouden dit graag voor u willen doen. Het is geheel vrijblijvend en gezien ons verzekeringspakket denken wij u een interessante vergelijking te kunnen aanbieden.

Ja, ik wil vrijblijvende informatie over verzekering zelfstandigen!

Voor vrijblijvende informatie klikt u hier. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij z.s.m. contact met u op.

Ja, ik wil een lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne