let op geld lenen kost geld

Verzekering zelfstandige

Goedlenen.nl is gespecialiseerd in verzekeringen voor een zelfstandige

Goed verzekerd zijn tegen een messcherpe premie en natuurlijk goede voorwaarden is het uitgangpunt van onze verzekeringstak. Tijden veranderen en ook op verzekeringsgebied is er voor u als klant veel gewin te behalen. Wij proberen uw voordeel zo groot mogelijk te laten uitvallen. Hierin zijn wij meestal zeer succesvol.

Zakelijke verzekeringen voor een zelfstandige

Onze diensten voor u als zelfstandig ondernemer  bestaande uit  een Ondernemershypotheek, Privé hypotheek, Financial lease en/of een Zelfstandig Krediet wordt verdfer uitgebreid met  een zeer groot pakket aan zakelijke verzekeringen.

Vreemd

Wat ons opvalt is dat er over het algemeen  niet goed naar premiestelling van  bedrijfsschadeverzekeringen wordt gekeken. Eigenlijk is dit best vreemd omdat de rentevoet van een hypotheekaanbieding, rekeningcourant of lease vaak wel wordt uitonderhandeld. Net zoals bij particuliere verzekeringen is er ook voor bedrijfsschadeverzekeringen vaak een behoorlijk voordeel te halen indien u een correcte prijsvergelijking laat maken.

Gratis aanbieding

Wij bieden u dan ook een gratis prijsvergelijk voor uw bedrijfsschadeverzekeiingen aan. Daarbij is ons doel een vergelijking te maken op basis van uw huidige zakelijk verzekeringspakket en dito premie . Los daarvan zullen wij u erop attenderen of u naar onze mening onder-,over- en/of correct verzekerd bent.

Meer inzicht

Wij zijn ervan overtuigd dat  het belangrijk is om af en toe een derde partij anders  dan uw huidige tussenpersoon of  directe aanbieder in te schakelen voor een controle van uw huidig verzekeringspakket. .Wij zouden dit graag voor u willen doen. Het is gratis en geheel vrijblijvend. Gezien ons verzekeringspakket denken wij u een interessante aanbieding te kunnen doen.

Info

Voor vrijblijvende informatie klikt u hier. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij z.s.m. contact met u op.

Ja, ik wil een lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne