let op geld lenen kost geld
Verzekering zelfstandige

Zakelijke verzekeringen

Verzekering zelfstandige

Goedlenen.nl ook voor zakelijke verzekering zelfstandige

Goed verzekerd zijn tegen een scherpe premie en natuurlijk goede voorwaarden is ons uitgangspunt. Tijden veranderen en ook op verzekeringsgebied is er voor jou als klant veel gewin te behalen. Wij proberen voor jou een zo groot mogelijk premie- en dekkingsvoordeel te realiseren. Hierin zijn wij meestal zeer succesvol.

Zakelijke verzekeringen voor een zelfstandige

Onze diensten voor jou als zelfstandig ondernemer  bestaande uit  een Ondernemershypotheek, Privé hypotheek, Financial lease en/of een privélening zoals het Zelfstandig Krediet (bijvoorbeeld voor verduurzamen van jouw woning) wordt verder uitgebreid met  een zeer ruim pakket aan zakelijke verzekeringen.

Vreemd

Wat ons opvalt is dat na het afsluiten van een verzekeringspakket er in de loop van de tijd niet meer getoetst wordt of de verzekeringsdekking en premie nog wel goed zijn. Vaak blijft men vele jaren  bij dezelfde verzekeraar of tussenpersoon. Eigenlijk is dit best vreemd omdat de rentevoet van een hypotheekaanbieding, rekeningcourant of lease vaak wel wordt uit onderhandeld. Net zoals bij particuliere verzekeringen is er ook voor bedrijfsschadeverzekeringen vaak meer voordeel te halen indien je een correcte prijsvergelijking laat maken.

Vrijblijvende  aanbieding

Laat ons eens vrijblijvend jouw huidige verzekeringspakket doorlichten op prijs en dekking. Je ontvang van ons dan een eerlijke terugkoppeling met een vrijblijvende verzekeringsofferte. Met deze uitkomst weet je of het beter kan dan wel je alles goed voor elkaar hebt.

Meer inzicht

Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om af en toe een derde partij (anders dan jouw huidige tussenpersoon of directe aanbieder) in te schakelen voor een controle van jouw huidig verzekeringspakket op premiestelling en dekkingsvoorwaarden. Wij zouden dit graag voor je willen doen. Dit is geheel vrijblijvend. Gezien ons verzekeringspakket denken wij jou  een interessante aanbieding te kunnen doen.

Info

Voor vrijblijvende informatie klik je hieronder op de aanvraagknop. Na ontvangst van jouw verzoek  nemen wij z.s.m. contact met je op.

Vrijblijvend informatie opvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • De Groene Lening
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-172,167,67,67212.395,52
15.000,-253,516,96,97218.252,72
25.000,-418,046,56,57230.098,88
50.000,-836,086,56,57260.197,76
75.000,-1.274,327,17,17291.751,04
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 08.03.2024

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 79 reviews

 • Avatar Jeffrey Pillen ★★★★★ in de afgelopen week
  Voor de hypotheek voor mijn woning die ik in 2015 kocht kwam ik via via bij Dirk van goedlenen.nl terecht. Hij zocht voor mij de beste hypotheek en bijbehorende verzekeringen uit. Voor de verzekeringen krijg ik jaarlijks een update met … More de wijzigingen o.i.d.Nu ik in 2024 samen met mijn partner een andere woning heb gekocht hebben wij weer gebruik gemaakt van de diensten van goedlenen.nl. Dirk is betrokken, komt voor het gesprek aan huis en zelfs 's avonds een afspraak maken was mogelijk. We hebben met goede voorbereiding de woning kunnen kopen en hebben ook hierbij weer een passend verzekeringspakket (ook voor onze auto's) ontvangen.We maakten al vele jaren gebruik van de hulp van Dirk en dit zullen wij ook zeker blijven doen!De prettige samenwerking en expertise kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen!
 • Avatar Sevda O ★★★★★ een week geleden
  Zeer vakkundig en goed kennis van zaken. Fijn dat ik bij iemand terecht kon die meedenkt, kritisch is en met weloverwogen advies komt. De tijd, inzet is boven mijn verwachting uitgekomen.
 • Avatar Harm Te Loeke ★★★★★ 2 weken geleden
  Dirk heeft ons ontzettend fijn geholpen bij de hypotheek, en verzekeringen!