let op geld lenen kost geld

Verzekering zelfstandig ondernemer

Wil je een verzekering voor zelfstandig ondernemer afsluiten? Jouw bedrijfsverzekeringen waaronder de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering eens goed nazien kan geen kwaad. Als jouw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld, dan kunnen de financiële gevolgen groot zijn en in deze situatie brengt dat ook de continuïteit van jouw bedrijf in gevaar.

Goed verzekerd zijn tegen een scherpe premie met natuurlijk goede voorwaarden is ons uitgangspunt wanneer wij lopende verzekeringen nazien.  Vaak resulteert dit in een betere dekking tegen een scherpere premie. Wij proberen altijd een juiste balans te vinden tussen dekking en premiestelling.

Prijs en prestatieverhouding van bedrijfsverzekeringen

Het valt ons vaak op, dat er over het algemeen  te weinig naar de prijs versus prestatiedekking van bedrijfsverzekeringen wordt gekeken. Dit vinden wij dan vreemd omdat er over de rentevoet bij hypotheekaanbiedingen, rekeningcourant of lease wel vaak wordt onderhandeld. Bij een correcte prijsvergelijking zal er net zoals bij particuliere verzekeringen ook voor de bedrijfsschadeverzekeringen prijs- en dekkingsvoordeel te behalen zijn.

Vrijblijvende aanbieding verzekering zelfstandig ondernemer

Wij bieden  jou dan ook een geheel vrijblijvende prijsvergelijking voor je bedrijfsverzekeringen aan. Hierbij is ons eerste doel om een vergelijking te maken gebaseerd op de huidige dekking- en premieverhoudingen  van het lopende verzekeringspakket. Daarnaast zullen je erop wijzen of er naar onze mening sprake is van onder- of oververzekering.

Neem direct contact met ons op

Ons aanbod is een vrijblijvende offerte t.b.v. jouw verzekering zelfstandig ondernemer en eventueel persoonlijke verzekeringen zoals bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Als uitgangspunt nemen wij je huidig verzekeringspakket en premiesbetaling.. Alleen dan kan een zuivere vergelijking plaatsvinden. Daarnaast zullen wij je erop attenderen of je naar onze mening onder- of over verzekerd bent. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of door te bellen op: 0545 221 299.

Vrijblijvend meer informatie
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne