let op geld lenen kost geld
Verkoopverlies bij woning

Een Restschuldfinanciering

Zonder notaris- én afsluitkosten

Verkoopverlies bij woning

Een Restschuldfinanciering dekt het verkoopverlies bij woning. Een restschuld zal bij verkoop uit eigen middelen of d.m.v. een restschuldfinanciering aan de hypotheekverstrekker moeten worden betaald alvorens de woning van eigenaar kan wisselen

Hoe het verkoopverlies bij woning te financieren?

Wij kennen diverse restschuldfinancieringsmogelijkheden. Tot 01/01/2018 was de het zo geregeld dat de te betalen rente over dit verkoopverlies over maximaal 15 jaar fiscaal aftrekbaar was(BOX1).

Een fiscale renteaftrek is thans niet helaas niet meer mogelijk echter is het nu een BOX3 schuld.

Wij hebben Restschuldfinancieringen t/m looptijden van 15 jaar. Je kunt je kiezen uit een Persoonlijke lening of een Doorlopend krediet. Meestal wordt voor een Persoonlijke lening gekozen vanwege de zekerheid vooraf.

Persoonlijke lening

Een lening met een vaste rente en looptijd t/m  maximaal 180 maanden. Boetevrij aflossen is  thans toegestaan bij een looptijdsvariant tot maximaal 120 maanden. De 180 maanden variant kent een maximale boete van 1% over de op het moment van inlossen openstaande restant kredietsom.

Doorlopend krediet

Dit product kent een  variabele rente en door renteschommelingen tijdens de looptijd ook een theoretische looptijd. Je betaalt maandelijks rente op het uitstaand saldo van dat moment en mag altijd boetevrij aflossen. Er bestaan nog langere looptijd op basis van maatwerk alhoewel deze steeds schaarser worden.  De Persoonlijke lening geniet vaak de voorkeur.

Ook hypotheken

Naast leningen kunnen wij je ook van een messcherpe hypotheekofferte voorzien. Indien je op zoek bent naar een andere woning met daarbij een nieuwe hypotheekofferte dan kunnen wij jou ook desgewenst een maatwerkhypotheek offreren i.c.m. met de gewenste Restschuldfinanciering.

Goed om te weten

Een Restschuldfinanciering wordt blanco verstrekt. Je bent dus geen notaris en afsluitkosten verschuldigd. Onze kosten worden door de bank betaald en zijn al verrekend in het rentetarief.

Hierdoor geniet deze kredietvorm vaak de voorkeur t.o.v. een 2e hypotheek. Vraag daarom nu een gratis Restschuldfinancieringsofferte aan. Ook kunnen wij jou desgewenst een krediet- én een  hypothecaire kredietvariant van een Restschuldfinanciering aanbieden.  Wij informeren jou graag!

Ja, ik wil een lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne