Starterslening ondernemer | Goedlenen.nl
Starterslening ondernemer

Starterslening ondernemer

Bent u op zoek naar een starterslening als ondernemer? Bij Goedlenen.nl kunt u als startende ondernemer een aanvraag indienen voor diverse leningen, waaronder het Zelfstandigen Krediet en het Ondernemerskrediet. Het Zelfstandigen Krediet houdt in dat u als zelfstandig ondernemer geld kunt lenen voor privé doeleinden, zonder onderpandverplichtingen. Naast ons Zelfstandigen Krediet bieden wij ook zakelijk krediet aan, wat logischerwijs betekent dat u geld kunt lenen voor zakelijke doeleinden. Afhankelijk van uw leendoel kunt u dus aanspraak maken op deze leningen bij Goedlenen.nl. Voor beide leningen gelden uiteraard een aantal voorwaarden. Hieronder leest u welke voorwaarden dat zijn.

Zelfstandigen Krediet

Om een Zelfstandige Krediet aan te vragen voor privé doeleinden dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • U bent 3 jaar zelfstandig ondernemer;
  • Doel van de lening is privé;
  • U heeft geen negatieve BKR registratie.

Wanneer u voldoet aan deze voorwaarden kunt u kiezen uit diverse kredietvormen binnen een Zelfstandigen Krediet. U kunt kiezen voor een Persoonlijke lening met een vaste looptijd en rente of u kunt kiezen voor een Doorlopend krediet met een variabele rente en waarbij u boetevrij mag aflossen. Daarnaast is er nog een speciale variant van de Persoonlijke lening. Het Woning Voordeel Krediet.

Voor meer informatie over de kredietvormen en het aanvragen van Zelfstandigen Krediet kunt u hier terecht.

Ondernemerskrediet

Als u wilt investeren in uw onderneming, kunt u een Ondernemerskrediet aanvragen. De voorwaarden voor de aanvraag van een Ondernemerskrediet zijn als volgt:

  • U moet minimaal 2 volledige jaarrekeningen kunnen overleggen;
  • De omzet is minimaal € 50.000,- op jaarbasis;
  • De onderneming heeft de afgelopen 2 jaar minimaal 1 jaar winst gedraaid.

Het heeft op voorhand geen zin om Ondernemerskrediet aan te vragen als u een negatief werkkapitaal heeft, een negatieve BKR codering heeft, negatief eigen vermogen heeft of als uw omzet minder is dan € 50.000,- per jaar.

Indien u wel recht heeft op ons Ondernemerskrediet krijgt u binnen 48 uur bericht, u kunt boetevrij aflossen en de aan te vragen kredietsom gaat tot en met € 250.000,-. Voor meer informatie en het aanvragen van het Ondernemerskrediet kunt u hier terecht.

Interesse?

Bij interesse in één van beide startersleningen voor ondernemers kunt u contact met ons opnemen. Van aanvraag t/m een vrijblijvende offerte betaalt u helemaal niets aan advies en/of afsluitkosten. Dit doen wij allemaal geheel vrijblijvend en kosteloos voor u. Om direct meer informatie aan te vragen of een lening aan te vragen, klikt u door naar de betreffende pagina’s met meer informatie.

Natuurlijk kunt u ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of per e-mail: info@goedlenen.nl een terugbelverzoek (op werkdagen tot 21.30 uur) aanvragen.

Ja, ik wil een starterslening aanvragen