Starters lease

Starters lease: Goedlenen.nl heeft speciaal financial leaseplan voor ondernemers!
Wanneer u een zelfstandige ondernemer in het midden- en kleinbedrijf bent, kunt u behoefte hebben aan een zakelijke lening. Een financial lease is in dat geval een goede oplossing.

Een Starters lease is een financieringsvorm waardoor u als ondernemer bedrijfsmiddelen kunt aanschaffen die nodig zijn voor een efficiënte en doelmatige bedrijfsvoering bijvoorbeeld bedrijfsauto’s.

Starters lease en de kosten?

U betaalt bij ons altijd de scherpste tarieven voor een Starterslease. Dat tarief wordt mede bepaald door het te leasen product, of het nieuw of gebruikt is, de looptijd, de aanbetaling enzovoorts. Bij ons kunt u uw Starters lease online berekenen!

Voor een leasetermijn boven de €100.000 of voor een doel anders dan een bedrijfsauto dient u ons telefonisch te benaderen. Natuurlijk is het telefonisch onderhoud en eventuele daaruit voortvloeiende berekening gratis. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Tot € 250.000 zijn jaarcijfers niet altijd verplicht bij Starterslease!

Het regelmatig voor dat jaarcijfers niet meer overlegd hoeven te worden tot een lease bedrag van € 250.000. Om een goede indruk van een bedrijf te kunnen krijgen zijn er tegenwoordig meerdere aspecten waarop dat getoetst wordt.

Samen met de historie van de bank, een juiste verhouding tussen waarde object en eigen inbreng kan er dan toch een verantwoord akkoord worden afgegeven.

U kunt bij ons dus ook wellicht leasen zonder jaarcijfers. Dit betekent natuurlijk ook dat een aanschaf snel geregeld kan worden! Informeer geheel vrijblijvend naar uw mogelijkheden.

Uitleg over een Starters lease-overeenkomst

Een financial lease-overeenkomst is een zogenaamde drie-partijen-overeenkomst. Hierbij ondertekenen u als de ‘lessee’, de leverancier van het aan te kopen bedrijfsmiddel en de financieringsmaatschappij als ‘lessor’ de overeenkomst.

Starters lease maakt inruilen van bijvoorbeeld een auto mogelijk

Het is mogelijk om het geleaste bedrijfsmiddel tijdens de looptijd om te ruilen. De oorspronkelijke contractvoorwaarden blijven dan wel gelijk. Bij inruil van het geleaste object is het mogelijk het bij te betalen bedrag, inclusief het openstaande saldo van het bestaande leasecontract, met een nieuw leasecontract te financieren.

Hiervoor geldt dat het nieuwe bedrijfsmiddel tot maximaal 100% van de aankoopprijs (exclusief BTW) geleast wordt. U kunt namelijk de btw terugvorderen.

Indien er sprake is van een bedrijfsvorm waarbij de btw niet teruggevorderd kan worden is meestal ook leaseverstrekking inclusief de btw mogelijk. Verder kan er ook een financial lease verstrerkt worden waarbij de leverancier factureert aan de geldsverstrekker waardoor ook de verstrekking inclusief btw mogelijk is.

Benodigdheden Starters lease aanvraag:

1. Een kopie van uw legitimatie
2. De jaarbalansen van de afgelopen 3 jaar*
3. Informatie over het product dat u wenst aan te schaffen
*Niet altijd noodzakelijk. Informeer vrijblijvend naar uw maatwerkmogelijkheden.

Wanneer u benieuwd bent in een Starters lease, kunt u direct vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw Starters lease direct online en vrijblijvend berekenen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en u ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. Wel of geen btw meefinancieren, hoogte van een slottermijn etc betreft maatwerk. Dit zal niet in de online standaardberekening worden meegenomen.

Bij specifieke vragen gelieve u ons dan ook altijd telefonisch te benaderen zodat u verzekerd zult zijn van een passend antwoord.

Bereken uwfinancial lease online