let op geld lenen kost geld
Jouw restschuld woning herfinancieren

Restschuldkrediet woning

Jouw restschuld goedkoop (her)financieren. Privé geld lenen? Rente vanaf 3,6%

Jouw restschuld woning herfinancieren

Restschuldkrediet woning

Een Restschuldkrediet woning kan ter sprake komen wanneer er sprake is van een restschuld wanneer bij woningverkoop de verkoopprijs van de woning hoger is dan de uitstaande hypotheeksom. De (her)financiering van een restschuld is bij ons mogelijk.

Wanneer duidelijk is  waaruit de  restschuld  betaald wordt( uit eigen middelen of een Restschuldkrediet woning)  kan een woning van eigenaar wisselen.

Bij ons financier je goedkoop jouw restschuld met ons Restschuldkrediet

Je kunt bij ons een Restschuldkrediet woning afsluiten op basis van een doorlopend krediet of persoonlijke lening.

*Indien jij een Zelfstandig ondernemer bent kun je ook een Restschuldkrediet aanvragen.

Combinatie

Indien jij op zoek bent naar een nieuwe woning met hypotheek en op voorhand is het duidelijk dat er sprake zal zijn van een restschuld dan kunnen wij jou ook desgewenst maatwerk leveren door het offreren van een nieuw hypotheek i.c.m. een Restschuldkrediet woning.

Restschuld hypotheek woning d.m.v. een Hypotheek

Wanneer je overwaarde in je woning hebt dan kan een 2e hypotheek ook een optie zijn. Wij zijn ook goed in hypotheken en kunnen bijna alle hypotheekverstrekkers aanbieden. Maatwerk en een goede vergelijking met een scherp rentetarief is hierdoor mogelijk.

Aanvullende kosten
In tegenstelling tot een consumptieve geldlening is er bij een 2e hypotheek wél sprake van aanvullende kosten.  Of een 2e hypotheek gunstiger uitpakt dan een consumptieve geldlening rekenen wij je graag voor.  Een oriënterend  hypotheekgesprek is gratis.

Heb je een Restschuldkrediet woning nodig?

Ook als je een restschuld van je woning wilt herfinancieren en je hebt een betalingsregeling of een betalingsprobleem gehad zoals hierboven omschreven kun je een Restschuldkrediet woning aanvragen.

Zoals de naam van het product al aangeeft, het doel is perspectief te bieden. Is het gevraagde bedrag volgens de huidige acceptatierichtlijnen betaalbaar en helpt het verstrekken van de lening jou om de tijdelijke betalingsproblemen op te lossen. Een aanvraag voor een Perspectief lening is altijd maatwerk en dit betekent dat van tevoren de uitkomst niet te bepalen is. Wij doen in ieder geval graag ons best voor je.

 

Ja, ik wil een lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne