Financial lease

Ondernemer lenen

Het eigen vermogen gebruiken voor verdere groei

Financial lease

Je bent ondernemer en wilt investeren in jouw onderneming maar je moet tegelijkertijd ook een bedrijfsauto aanschaffen? Dan is een Financial lease misschien iets voor jou. Je leaset de auto en gebruikt jouw bedrijfsvermogen om de onderneming verder te laten groeien.

Personen- en bestelauto’s
Een Financial lease is een zakelijke lening. We spreken over een zakelijke lening wanneer het doel buiten de privésfeer ligt en het object dat gefinancierd dient te worden tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt bij de exploitatie van een bedrijf. Wij kunnen een Financial lease aanbieden voor personen- en bestelauto’s standaard tot €125.000,- Hogere bedragen kunnen als maatwerk worden voorgelegd.

Vrachtwagen lease
Ook kunt u bij ons een Financial lease aanvragen voor een vrachtauto. Dit betreft een speciaal aanvraagtraject en is altijd maatwerk.

Tijdens de looptijd van de Financial leaseovereenkomst ben je economisch eigenaar van het voertuig. De bedrijfskosten van de auto waaronder het leasetermijn kun je bedrijfsmatig opvoeren. Je wordt ook juridisch eigenaar wanneer de leasetermijnen door je zijn voldaan. Je kunt dan besluiten de auto te behouden of deze in te ruilen wanneer je een nieuwe auto aanschaft.

Wij kennen scherpe leasetarieven en soepele acceptatierichtlijnen. Informeer vrijblijvend naar jouw Financial lease mogelijkheden. Wij informeren je graag.