let op geld lenen kost geld
Zakelijk Lening

Ondernemer lenen

Een Zakelijke lening

Zakelijk Lening

Wat is een zakelijke lening?

Met een zakelijke lening financier jij als ondernemer een langlopende investering in jouw bedrijf. Je ontvangt  het gevraagde geldbedrag in één keer het geldbedrag op de rekening De maximale looptijd  is 5 jaar. Tijdens de looptijd staat de rente vast en blijft het maandbedrag, bestaande uit aflossing en rente, hetzelfde.

Aan het eind van de looptijd is de lening volledig afgelost. Wil jij geld lenen om dagelijkse uitgaven te betalen? Kijk dan eens naar ons zakelijk krediet. Klik hier voor meer informatie over een zakelijk krediet.

Waarom een zakelijke lening?

Financiering tot € 250.000

Jouw plannen realiseren: een grote uitgave financier je met een zakelijke lening. Maandelijks betaal jij een vast bedrag aan aflossing.

Een vaste rente

Tijdens de looptijd van de lening staat de rente vast.  Er wordt een gunstige rente gevraagd. Rentestanden wijzigen regelmatig. Vraag gerust de huidige van de zakelijke lening bij ons.

Kosteloos vervroegd aflossen

Gaat het goed met jouw bedrijf? (Extra) aflossen is altijd kosteloos en je regelt dit gemakkelijk online.

Waarvoor kan ik een zakelijke lening aanvragen?

Je wilt jouw bedrijf laten groeien. Je zult dan moeten investeren in bijvoorbeeld een bedrijfspand,  machines, bedrijfsmiddelen, uitbreiding, of een webshop. Met een zakelijke lening kun je een éénmalige grote uitgave financieren. Voor de volgende  leendoelen kun je een zakelijke lening aanvragen: Machines, Bedrijfspand, uitbreiding, herfinanciering en voertuigen.

Binnen 1 werkdag weten waar je aan toe bent

Aan de hand van een basis aanvraaggegevens weet je bijna direct na het aanvragen of wij je een vrijblijvend aanbod kunnen doen.  Als je het aanbod accepteert dan ronden wij de aanvraag af met aanvullende documenten tot een volledig kredietdossier. Binnen 1 werkdag wordt jouw kredietdossier beoordeeld. Wanneer de uitkomst hiervan positief is dan volgt identificatie , onderteken je de kredietovereenkomst en wordt de lening binnen 24 uur uitbetaald.

Vergoeding

Als jouw aanvraag wordt goedgekeurd zal er sprake zijn van een bemiddelingsvergoeding. Dit is afhankelijk van de kredietverstrekker en zal alvorens eventuele kosten gemaakt moeten worden vooraf aan je worden voorgelegd.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 42 reviews

  • Avatar Victor Rosa Valdez ★★★★★ 3 weken geleden
    Mijn ervaring met Goedlenen was heel positief. De dienstverlening was heel klantvriendelijk en professioneel. Ik kreeg het gevoel dat het persoonlijk was en niet zomaar een klant. Uiteindelijk binnen een korte tijd heb ik een goed product … More aangeboden gekregen.
  • Avatar Dirk - ★★★★★ een maand geleden
    Prima snel en soepel verlopen.
  • Avatar Milovan De Buck ★★★★★ 2 maanden geleden
    Uitzonderlijk goede dienstverlening