let op geld lenen kost geld
Investeringskrediet

Ondernemer lenen

Zakelijk krediet nodig? Investeringskrediet -Bedrijfsmiddelenkrediet - Liquiditeitskrediet - Financial lease - Gratis advies

Investeringskrediet

Je kunt bij ons als ondernemer een Investeringskrediet aanvragen voor werkkapitaal, debiteurenkrediet, voorfinanciering, overname of opstart onderneming, herfinanciering, verbouwing of aankoop onroerend goed en duurzaamheid zoals bijv. zonnepanelen.

Wij werken samen met een aantal zakelijke kredietverstrekkers met elk hun eigen acceptatiecriteria, kredietvormen en looptijden. Waar en op welke wijze het Investeringskrediet kan worden aangevraagd is afhankelijk van jouw aanvraaggegevens.

Basis acceptatievoorwaarden

Jouw bedrijf is in Nederland gevestigd en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, de omzet is minimaal €50.000,- per jaar, je geeft inzage in jouw zakelijke rekening over de afgelopen 12 á 15 maanden, je bent als eigenaar in Nederland woonachtig en je bent minimaal 15 maanden met jouw bedrijf actief.

Daarnaast heeft het aanvragen van een Investeringskrediet geen zin als er sprake is van een negatief BKR, liquiditeitsproblemen en een negatief eigen vermogen.

Naast deze acceptatiecriteria kunnen nog meer voorwaarden gesteld worden en is afhankelijk van jouw kredietaanvraag. Twijfel je of je in aanmerking komt? Bel of mail ons even, wij spreken jou graag.

Vergoeding

Als een aanvraag wordt goedgekeurd zal er sprake zijn van een bemiddelingsvergoeding. De hoogte van de vergoeding is mede afhankelijk van jouw kredietaanvraag en wordt altijd tijdig met jou gedeeld zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De vergoeding betaal je altijd pas na een succesvolle afronding van jouw kredietdossier.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 60 reviews

  • Avatar netomota Mota ★★★★★ een week geleden
  • Avatar Lisa Rabeling ★★★★★ 3 weken geleden
    Wij zijn heel goed geholpen met de aankoop van een koopwoning. Dirk legde alles goed & rustig uit. Nam alle zorgen van ons weg en dat was heel fijn. Bij vragen konden we hem prima bereiken. Goedlenen is zeker een aanrader !!!
  • Avatar esmee dolphijn ★★★★★ een maand geleden
    Zeer tevreden met de dienstverlening, fijn laagdrempelig contact. Dirk stond altijd voor al onze vragen klaar. Met dank aan het advies wat wij gekregen hebben, hebben we uiteindelijk onze droom woning kunnen kopen!