let op geld lenen kost geld
Investeringskrediet

Ondernemer lenen

Zakelijk krediet nodig? Investeringskrediet -Bedrijfsmiddelenkrediet - Liquiditeitskrediet - Financial lease - Gratis advies

Investeringskrediet

Je kunt bij ons als ondernemer een Investeringskrediet aanvragen voor werkkapitaal, debiteurenkrediet, voorfinanciering, overname of opstart onderneming, herfinanciering, verbouwing of aankoop onroerend goed en duurzaamheid zoals bijv. zonnepanelen.

Wij werken samen met een aantal zakelijke kredietverstrekkers met elk hun eigen acceptatiecriteria, kredietvormen en looptijden. Waar en op welke wijze het Investeringskrediet kan worden aangevraagd is afhankelijk van jouw aanvraaggegevens.

Basis acceptatievoorwaarden

Jouw bedrijf is in Nederland gevestigd en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, de omzet is minimaal €50.000,- per jaar, je geeft inzage in jouw zakelijke rekening over de afgelopen 12 á 15 maanden, je bent als eigenaar in Nederland woonachtig en je bent minimaal 15 maanden met jouw bedrijf actief.

Daarnaast heeft het aanvragen van een Investeringskrediet geen zin als er sprake is van een negatief BKR, liquiditeitsproblemen en een negatief eigen vermogen.

Naast deze acceptatiecriteria kunnen nog meer voorwaarden gesteld worden en is afhankelijk van jouw kredietaanvraag. Twijfel je of je in aanmerking komt? Bel of mail ons even, wij spreken jou graag.

Vergoeding

Als een aanvraag wordt goedgekeurd zal er sprake zijn van een bemiddelingsvergoeding. De hoogte van de vergoeding is mede afhankelijk van jouw kredietaanvraag en wordt altijd tijdig met jou gedeeld zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De vergoeding betaal je altijd pas na een succesvolle afronding van jouw kredietdossier.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 73 reviews

  • Avatar Kitty Kikkert ★★★★★ in de afgelopen week
    Prettige ervaring! Fijn contact, goede informatie, snelle persoonlijke service.
  • Avatar Kirsten Orsel ★★★★★ een week geleden
    Goede dienstverlening! Ben erg snel en duidelijk geholpen met een financiering, Roland heeft geduldig gezorgd voor een snel akkoord bij de bank.
  • Avatar mies Jor ★★★★★ 3 weken geleden
    Vriendelijke mensen en zeer goede service.