Leningen Zelfstandigen

Leningen Zelfstandigen

Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice

Leningen Zelfstandigen

Goedlenen.nl is de specialist in leningen voor zelfstandigen

Ben jij  zelfstandig ondernemer? Of je nu ZZP’er bent,  DGA, Zelfstandige met personeel en een groot of klein bedrijf hebt, wij verstrekken leningen aan zelfstandigen in privé.

Uitleg leningen zelfstandigen
Als zelfstandig ondernemer kun je geld nodig hebben voor zakelijke en/of privé doeleinden. Met leningen zelfstandigen bedoelen wij lenen voor privé doeleinden. Deze lening wordt blanco verstrekt. Waaraan dient jij te voldoen om een lening als zelfstandige bij ons aan te vragen? Voldoe je aan de onderstaande 3 basisvoorwaarden? Dan kunnen wij jouw zelfstandig krediet aanvraag in behandeling nemen.

Aan welke voorwaarden  dien jij als zelfstandig ondernemer te voldoen?

  1. 3 jaar zelfstandig*,
  2. goed BKR,
  3. lening heeft een privé doel.

*Bij 2 volledige boekjaren kun je bij ons in overleg voor maatwerk. Wellicht dat wij jou toch mogelijkheden zien.

Indien je aan deze basisvoorwaarden voldoet kun je dus een lening aanvragen. indien je twijfelt of jij een kredietaanvraag kunt indienen bel of stuur ons een e-mail en  wij  geven je duidelijkheid. Vb. Je bent bijna 3 jaar zelfstandig en kunt de meest recente tussentijdse cijfers overleggen? Bespreek dit dan even met ons. Wij denken graag met jou mee.

Welke kredietvormen kent het Zelfstandigen Krediet?
Je kunt kiezen uit een  Persoonlijke lening  met een vaste looptijd en rente of een Doorlopend krediet met een variabele rente. Op beide kredietvormen mag je boetevrij aflossen.

Daarnaast is er nog een speciale variant van de Persoonlijke lening. Het Woning Voordeel Krediet.

Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend krediet met variabele rente kies je voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen behoren dan tot jouw mogelijkheden. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een Doorlopend krediet  kan stijgen en dalen.

Je betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en je mag boetevrij aflossen. Jij bepaalt dus de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Nieuw! Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen
Een persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop je boetevrij mag aflossen.  Wil je verbouwen zonder jouw woning hypothecair te belasten?

Met een Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen kun je dit eenvoudig regelen. Géén notaris en afsluitkosten.  Bij deze kredietvorm is ook een looptijd van 15 jaar mogelijk. Dit is een maatwerkproduct. Informeer hierna bij interesse.

Restschuldfinanciering
Het Woning Voordeelkrediet voor zelfstandigen is ook uitermate geschikt voor een restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van 120 maanden en je mag boetevrij aflossen wanneer jij dit wilt.

Persoonlijke lening
Indien jouw voorkeur uitgaat naar een Persoonlijke lening  met een vaste rente dan kies je voor zekerheid.  Jij bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt.

Boetevrij aflossen is mogelijk dus jij bepaalt uiteindelijk zelf hoe goedkoop of duur  je het lenen maakt. Bij een Persoonlijke lening  kies je zoals gezegd voor zekerheid.

Welk Zelfstandigen krediet is beter?
Je moet deze vraag anders stellen. Welke vorm past het beste bij mijn doelstellingen en persoonlijke wensen. Door op de onderstaande aanvraagknop te klikken lees je meer over de verschillende kredietvormen waarna je eenvoudig jouw kredietkeuze kunt maken.

Voor beide varianten van het Zelfstandig Krediet geldt dat er gekozen kan worden uit korte en lange looptijden ofwel hoge en lage maandtermijnen.

Bestedingsdoel woningverbetering
Indien je het geld aan woningverbetering  besteed is de rente vanaf 01 januari 2013 alleen nog maar in BOX1 aftrekbaar mits u kiest voor een lening op basis van annuïteit. Bij een Zelfstandigen krediet  betekent dit een Persoonlijke lening. Wij geven jou hierover graag meer informatie.

Uniek is dat het Zelfstandig Krediet blanco, dus zonder zekerheden, verstrekt wordt. Daarbij heb je een vrije bestedingskeuze zolang je de besteding maar in privé gebruikt.

Je betaalt geen afsluitkosten
Je hebt bij ons de mogelijkheid om zonder advies of met advies een kredietkeuze te maken en af te sluiten. Van aanvraag t/m de afwikkeling van een kredietovereenkomst ben je ons géén kosten verschuldigd.

Natuurlijk staan wij jou graag bij in een telefonisch onderhoud, of per e-mail. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur en ’s avonds van maandag t/m donderdag tussen 20.30 en 22. 00 uur.

Druk voor een vrijblijvende kredietaanvraag op onderstaande aanvraagknop en wij nemen jouw kredietaanvraag graag in behandeling.

Lening zelfstandigen aanvragen