let op geld lenen kost geld
Leningen Zelfstandigen

Leningen Zelfstandigen

Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice - Rente vanaf 4,7%

Leningen Zelfstandigen

Een privé krediet voor zelfstandigen

Ben jij  zelfstandig ondernemer? Of je nu ZZP’er bent,  DGA, Zelfstandige met personeel en een groot of klein bedrijf hebt, wij verstrekken leningen zelfstandigen in privé. We noemen dit ook wel het Zelfstandigen Krediet.

Uitleg leningen zelfstandigen

Als zelfstandig ondernemer kun je geld nodig hebben voor zakelijke en/of privé doeleinden. Met leningen zelfstandigen bedoelen wij lenen voor privé doeleinden. Deze lening wordt blanco verstrekt.  Voor een zakelijke kredietaanvraag klik je hier.

Wanneer kan een Zelfstandig Krediet aangevraagd worden?

 • 3 jaar zelfstandig*,
 • goed BKR,
 • lening heeft een privé doel.

*Bij 2 volledige boekjaren kun je ons jouw kredietaanvraag voorleggen.

Indien je aan deze basisvoorwaarden voldoet kun je dus een leningen aan zelfstandigen aanvragen. Indien je twijfelt of jij in aanmerking komt, stel je vraag aan de rechterkant van deze pagina. Natuurlijk kun je ons ook bellen. Wij luisteren graag.

Welke kredietvormen kent het Zelfstandigen Krediet?

Je kunt kiezen uit een Persoonlijke lening  met een vaste looptijd en rente of een Doorlopend krediet met een variabele rente. Op beide kredietvormen mag je boetevrij aflossen.

Daarnaast is er nog een speciale variant van de Persoonlijke lening. Het Eigen Huiskrediet.

Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend krediet met variabele rente kies je voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen behoren dan tot de mogelijkheden. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een Doorlopend krediet  kan stijgen en dalen.

Je betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en je mag boetevrij aflossen. Jij bepaalt dus de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Persoonlijke lening
Indien jouw voorkeur uitgaat naar een Persoonlijke lening met een vaste rente dan kies je voor zekerheid. Jij bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt. Boetevrij aflossen is mogelijk, dus jij bepaalt uiteindelijk zelf hoe goedkoop of duur je het de lening maakt.

Het Eigen Huiskrediet voor zelfstandigen
Een persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop je boetevrij mag aflossen.  Wil je verbouwen zonder jouw woning hypothecair te belasten?

Met een Het Eigen Huiskrediet voor zelfstandigen kun je dit eenvoudig regelen. Géén notaris en afsluitkosten.  De maximale looptijd is 120 maanden. De rente staat gedurende de gehele looptijd vast.

Restschuldfinanciering
Het Woning Voordeelkrediet voor zelfstandigen is ook uitermate geschikt voor een restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van 120 maanden en je mag boetevrij aflossen wanneer jij dit wilt.

Welk Zelfstandigen Krediet is beter?

Je moet deze vraag anders stellen. Welke vorm past het beste bij mijn doelstellingen en persoonlijke wensen. Door op de onderstaande aanvraagknop te klikken lees je meer over de verschillende kredietvormen waarna je eenvoudig jouw kredietkeuze kunt maken.

Voor beide varianten van het Zelfstandig Krediet geldt dat er gekozen kan worden uit korte en lange looptijden ofwel hoge en lage maandtermijnen.

Bestedingsdoel woningverbetering
Indien je het geld aan woningverbetering besteed is de rente vanaf 01 januari 2013 alleen nog maar in BOX1 aftrekbaar mits je kiest voor een lening op basis van annuïteit. Bij een Zelfstandigen krediet  betekent dit een Persoonlijke lening. Wij geven jou hierover graag meer informatie.

Uniek is dat het Zelfstandig Krediet blanco, dus zonder zekerheden, verstrekt wordt. Daarbij heb je een vrije bestedingskeuze zolang je de besteding maar in privé gebruikt.

Je betaalt géén afsluitkosten
Je hebt bij ons de mogelijkheid om zonder advies of met advies een krediet afsluiten. Van aanvraag t/m de afwikkeling van een kredietovereenkomst ben je ons géén kosten verschuldigd. Wij worden betaald door de kredietverstrekker (Provisiestelsel). Heb je de bank betaald dan heb je ook aan ons voldaan. Laagdrempelig en gemakkelijk, toch?

Goed om te weten

Je hebt bij ons de mogelijkheid om met of zonder advies een lening af te sluiten. Wanneer je van jezelf weet dat je voldoende kennis hebt om een juiste kredietkeuze te maken leen je bij ons zonder advies.  Wanneer je liever geadviseerd wilt worden zijn wij jou graag van dienst en helpen wij jou aan de juiste lening.

Meer info?
Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Hoe bereik je ons?
Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne