Leningen Zelfstandigen

Leningen Zelfstandigen

Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice

Leningen Zelfstandigen

Goedlenen.nl is de specialist in leningen voor zelfstandigen

Bent u zelfstandig ondernemer? Of u nu ZZP’er bent,  DGA, Zelfstandige met personeel en een groot of klein bedrijf heeft, wij verstrekken leningen aan zelfstandigen in privé.

Uitleg leningen zelfstandigen
Als zelfstandig ondernemer kunt u geld nodig hebben voor zakelijke en privé doeleinden. Met leningen zelfstandigen bedoelen wij lenen voor privé doeleinden. Deze lening wordt blanco verstrekt. Waaraan dient u te voldoen om een lening als zelfstandige bij ons aan te vragen? Voldoet u aan de onderstaande 3 basisvoorwaarden? Dan kunnen wij uw zelfstandigkrediet aanvraag in behandeling nemen.

Aan welke voorwaarden  dient u als zelfstandig ondernemer te voldoen?

  1. 3 jaar zelfstandig
  2. goed BKR
  3. lening heeft een privé doel

Indien u aan deze basisvoorwaarden voldoet kunt u dus een lening aanvragen. indien u twijfelt of u een kredietaanvraag kunt indienen bel of stuur ons een e-mail en  wij  geven u duidelijkheid. Vb. U bent bijna 3 jaar zelfstandig en kunt de meest recente tussentijdse cijfers overleggen? Bespreek dit dan even met ons. Wij denken graag met u mee.

Welke kredietvormen kent het Zelfstandigen Krediet?
U kunt kiezen uit een  Persoonlijke lening  met een vaste looptijd en rente of een Doorlopend krediet met een variabele rente en waarbij u boetevrij mag aflossen..

Daarnaast is er nog een speciale variant van de Persoonlijke lening. Het Woning Voordeel Krediet.

Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend krediet met variabele rente kiest u voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen behoren dan tot uw mogelijkheden. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een Doorlopend krediet  kan stijgen en dalen.

U betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en u mag boetevrij aflossen. U bepaalt dus zelf de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Nieuw! Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen
Een persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop u boetevrij mag aflossen.  Wilt u verbouwen zonder uw woning hypothecair te belasten?

Met een Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen kunt u dit eenvoudig regelen. Géén notaris en afsluitkosten.  Dit krediet is ook speciaal afgestemd op de huidige belastingwet  en valt bij woningverbetering in BOX1

Restschuldfinanciering
Het Woning Voordeelkrediet voor zelfstandigen is ook uitermate geschikt voor een restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van 120 maanden en u mag boetevrij aflossen wanneer u wilt.

Het Woning Voordeelkrediet voor restschuldfinanciering voldoet ook aan de BOX1 uitgangspunten van de belastingdienst. Het is hier speciaal op afgestemd. Wel zo gemakkelijk bij uw aangifte.

Persoonlijke lening
Indien uw voorkeur uitgaat naar een Persoonlijke lening  met een vaste rente dan kiest u voor zekerheid.  U bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt.

Boetevrij aflossen is mogelijk dus u bepaalt uiteindelijk zelf hoe goedkoop of duur  het lenen maakt. Bij een Persoonlijke lening  kiest u zoals gezegd voor zekerheid.

Welk Zelfstandigen krediet is beter?
U moet deze vraag anders stellen. Welke vorm past het beste bij mijn doelstellingen en persoonlijke wensen. Door op de onderstaande aanvraagknop te klikken leest u meer of de verschillende kredietvormen waarna u eenvoudig uw kredietkeuze kunt maken.

Voor beide varianten van het Zelfstandig Krediet geldt dat er gekozen kan worden uit korte en lange looptijden ofwel hoge en lage maandtermijnen.

Bestedingsdoel woningverbetering
Indien u het  geld aan woningverbetering  besteed is de rente vanaf 01 januari 2013 alleen nog maar in BOX1 aftrekbaar mits u kiest voor een lening op basis van annuïteit. Bij een Zelfstandigen krediet  betekent dit een Persoonlijke lening. Wij geven u hierover graag meer informatie.

Uniek is dat het Zelfstandig Krediet blanco, dus zonder zekerheden, verstrekt wordt. Daarbij heeft u een vrije bestedingskeuze zolang u de besteding maar in privé gebruikt.

U betaalt geen afsluitkosten
U heeft bij ons de mogelijkheid om zonder advies of met advies een kredietkeuze te maken en af te sluiten. Van aanvraag t/m de afwikkeling van een kredietovereenkomst bent u ons géén kosten verschuldigd.

Natuurlijk staan wij u graag bij in een telefonisch onderhoud, of per e-mail. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur en ’s avonds van maandag t/m donderdag tussen 20.30 en 22. 00 uur.

Druk voor een vrijblijvende kredietaanvraag op onderstaande aanvraagknop en wij nemen uw kredietaanvraag graag in behandeling.

Lening zelfstandigen aanvragen