Leningen voor zelfstandigen - professioneel en betrouwbaar - Goedlenen.nl
Leningen voor zelfstandigen

Leningen voor zelfstandigen

Privé geld lenen? Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk lenen? Investeringskrediet - Bedrijfskrediet - Financial lease

Leningen voor zelfstandigen

Een Privélening zonder onderpand voor Zelfstandigen!

Leningen voor zelfstandigen ofwel het Zelfstandigen Krediet.Een product voor jou als zelfstandig ondernemer wanneer je voor privé doeleinden geld wiltlenen.

Het bestedingsdoel van leningen voor zelfstandigen moet privé zijn. Dit is één van de eisen om leningen voor zelfstandigen aan te kunnen vragen. De overige eisen voor het aanvragen van leningen voor zelfstandigen worden hieronder verder toegelicht.

Kredietvormen

Bij het Zelfstandigen Krediet kun je kiezen uit een Persoonlijke lening of een Doorlopend krediet. Kies je voor zekerheid dan past een Persoonlijke lening met een vaste rente en looptijd en boetevrij aflossen wellicht het best bij jou.

Wil je echter maximale flexibiliteit, tussentijds aflossen en afgelost bedragen ook weer kunnen opnemen, dan zal een Doorlopend krediet het jou het meeste aanspreken. Op onze site kun je de voor- en nadelen nalezen en je keuze maken. Natuurlijk kunnen wij jou ook adviseren. Je kunt bij ons een lening afsluiten met of zonder advies. De keuze is aan jou.

Leningen voor Zelfstandigen? Wat zijn de voorwaarden?

Je zult begrijpen dat een aanvraag aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. De basisvoorwaarden zijn:

  • jaarcijfers over de afgelopen 3 jaar*
  • Goed BKR
  • Doel van de lening is privé

*Bij 2 volledige boekjaren kunnen wij op basis van maatwerk je wellicht toch van dienst zijn. Informeer.

Je voldoet niet aan de voorwaarden?

Je voldoet niet aan de voorwaarden voor leningen voor zelfstandigen? Dan kunnen wij jou als zelfstandig ondernemer helaas niet helpen aan een lening voor privédoeleinden. Misschien dat wij nog met andere kredietproducten je toch van dienst kunnen zijn. Bel ons vrijblijvend om jouw kredietvraag te bespreken. Wie weet!

Zakelijk investeren? Vraag dan hier ons Ondernemerskrediet aan.

Ook hebben wij voor  jou als zelfstandig ondernemer ook andere financieringsvormen zoals bijv. Financial lease maar ook bijvoorbeeld een Ondernemershypotheek. Klik hier voor onze andere krediet- en verzekeringsproducten voor zelfstandigen.

Goed om te weten

Het Zelfstandigen Krediet kent geen onderpandverplichtingen. Daarbij mag je altijd boetevrij aflossen.

Ja, ik wil een lening aanvragen