Leningen voor zelfstandigen

Leningen voor zelfstandigen

Privé geld lenen? Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk lenen? Investeringskrediet - Bedrijfskrediet - Financial lease

Leningen voor zelfstandigen

Wij regelen de privélening graag voor jou!

Een Privélening zonder onderpand voor Zelfstandigen!

Het Zelfstandigen Krediet. Een product voor jou als zelfstandig ondernemer wanneer je voor privé doeleinden geld wil lenen.

Het bestedingsdoel  van leningen voor zelfstandigen moet  privé zijn. Dit is één van de eisen om leningen voor zelfstandigen aan te kunnen vragen. De overige eisen voor het aanvragen van leningen voor zelfstandigen worden hieronder verder toegelicht.

Leningen voor Zelfstandigen? Wat zijn de voorwaarden?

Je zult begrijpen dat een aanvraag aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. De basisvoorwaarden zijn:

  • jaarcijfers over de afgelopen 3 jaar*
  • Goed BKR
  • Doel van de lening is privé

*Bij 2 volledige boekjaren kunnen wij op basis van maatwerk je wellicht toch van dienst zijn. Wij informeren jou hier graag over.

Je voldoet niet aan de voorwaarden?

Je voldoet niet aan de voorwaarden voor leningen voor zelfstandigen? Dan kunnen wij jou als zelfstandig ondernemer helaas niet helpen aan een lening voor privédoeleinden.

Je wilt zakelijk investeren? Vraag dan ons Ondernemerskrediet aan.

Ook hebben wij voor  jou als zelfstandig ondernemer andere financieringsvormen zoals objectfinanciering maar ook bijvoorbeeld een Ondernemershypotheek. Klik hier voor onze andere krediet- en verzekeringsproducten voor zelfstandigen.

Ja, ik wil een lening aanvragen