let op geld lenen kost geld
Lening zelfstandigen

Lening Zelfstandigen

Geen aanvullende afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice

Lening zelfstandigen

De lening zelfstandigen noemen wij het Zelfstandigen Krediet. Een uniek product voor jou als ondernemer indien jij voor privé doeleinden geld wilt lenen. Waarvoor je geld wenst te lenen maakt in principe niets uit mits het maar een privédoel heeft.

De lening zelfstandigen kent 2 hoofdvormen

De lening zelfstandigen kun je aanvragen  als een Doorlopend krediet met een variabele- of een Persoonlijke lening met een vaste rente.

Doorlopend krediet met een variabele rente

Bij de kredietvorm met een variabele rente mag je boetevrij aflossen en het afgeloste gedeelte indien gewenst ook weer opnemen.

Persoonlijke lening met een vaste rente

De rente en het maandtermijn blijven de gehele looptijd gelijk. U weet vooraf precies waar u aan toe bent. Ook hierbij mag je boetevrij aflossen. Wanneer je kiest voor de variant op 180 maanden is er wel een boete bij vervroegd  aflossen verschuldigd tot maximaal 1% over de verstrekte hoofdsom. Dit valt dus wel mee. Het gaat bij deze kredietvorm om duidelijkheid vooraf.

Je merkt dat deze kredietvormen precies afgestemd kunnen worden op jouw persoonlijke wensen. Uniek: bij het Zelfstandigen Krediet worden geen zekerheden verlangd!

Verbouwingslening

Wil jij jouw woning verbouwen? Het Zelfstandigen krediet kan ook voor woningverbetering worden afgesloten. Als je met de gelden woningverbetering toepast is het een Verbouwingslening en kun je de betaalde rente aftrekken in BOX1.

De beste keuze?

Welke soort lening het beste bij jou past bespreken wij graag samen met je gevolgd door een vrijblijvende en vrijblijvende offerte.

Lening Zelfstandigen? Wat zijn de voorwaarden?

Natuurlijk kent elke lening zo zijn voorwaarden. De aanvraagvoorwaarden van het Zelfstandigen Krediet zijn:

 • Jaarcijfers (3jr)*
 • Goed BKR
 • Privé bestedingsdoel

*Bij 2 volledig boekjaren kunnen wij op basis van maatwerk jou misschien toch van dienst zijn

Oversluiten lopende leningen

Wil je geld lenen en heb je ook lopende leningen? Laat ons dan ook voor je uitrekenen of het samenvoegen van de leningen je rentevoordeel oplevert. Wij rekenen dit graag voor je uit. Als je met het oversluiten voordeliger uit bent dan kunnen wij het oversluiten van de lening(en) ook voor je verzorgen.

Meer info?

Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Hoe bereik je ons?

Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Je wenst een zakelijk krediet? Je wilt investeren? Klik dan hier

Lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne