let op geld lenen kost geld
Lening voor zelfstandige ondernemers

Lening voor zelfstandige ondernemers

Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice - Rente vanaf 4,7%

Lening voor zelfstandige ondernemers

Vraag bij ons een lening voor zelfstandige ondernemers aan

Jij wilt voor privé doeleinden geld lenen als zelfstandige ondernemer?  Je kunt bij ons een lening voor zelfstandige ondernemers aanvragen. Wanneer je aan onze basisvoorwaarden voldoet is een Zelfstandigen Krediet eenvoudig bij ons af te sluiten.

Voor  een privédoel geld lenen

Hiervoor hebben wij voor jou het Zelfstandigen Krediet. Je woning verbouwen, een restschuld financieren of een privéauto aanschaffen? Een krediet voor jou als ondernemer wanneer je privé geld wilt lenen.

Het Zelfstandigen Krediet is een privélening zonder onderpandverplichtingen. Je kunt kiezen uit een Persoonlijke lening of een doorlopend krediet.  Dit is dus gelijk aan een krediet voor mensen die in loondienst werkzaam zijn.

Het doel van de lening mag alleen privé zijn. De lening mag dus niet voor bijv. een bedrijfsinvestering gebruikt worden. Je ondertekent hiervoor een aanvullende verklaring waarin je aangeeft dat de lening niet zakelijk gebruikt zal worden. Jouw privé lening(en) oversluiten naar een goedkopere lening mag natuurlijk ook.

Verschillen

Op dit moment ligt de rentevoet van het Zelfstandigen Krediet t.o.v. een krediet waarbij een aanvrager in loondienst is (niet zijnde zijn eigen BV) iets hoger. Dit komt omdat er bij een Zelfstandige geen sociaal vangnet is (alleen bijstand). Denk hierbij bijv. aan derving inkomen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Niet alle kredietverstrekkers hanteren dezelfde maximale looptijd. Vb. Bij een Persoonlijke lening voor woningverbetering zijn er bij loondienstverband kredietproducten met looptijden t/m 180 maanden. De looptijd is  bij een Zelfstandigen Krediet is maximaal 120 maanden.

Acceptatiecriteria

Aan welke voorwaarden moet je voldoen  om een lening aan te kunnen vragen?

 • Je dient 3 jaar ondernemer te zijn*,
 • Goed BKR,
 • Doel van de lening is privé.

*Bij 2 volledige boekjaren kun je ons jouw kredietaanvraag voorleggen. Op basis van maatwerk wordt jouw aanvraag dan beoordeeld.

Het Ondernemerskrediet

Wanneer je na het lezen van dit onderwerp toch een zakelijk krediet wilt aanvragen, kunnen wij jou ook van dienst zijn. Klik dan hier voor informatie over ons Ondernemerskrediet.

 

Lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne