Lening voor startende zelfstandigen

Lening voor startende zelfstandigen

Zoekt u een lening voor privé doeleinden?

Vraag nu bij ons een lening voor startende zelfstandigen aan

Wilt u voor privé doeleinden geld lenen als startende zelfstandige? Uw eigen bank wijst u om onduidelijke redenen af? Bekijk dan nu uw mogelijkheden met ons en ga in gesprek met ons over een lening voor u als startende zelfstandige!

De oplossing voor een privé lening voor startende zelfstandigen!

Wij hebben nu ook geheel nieuw product, namelijk het zelfstandigen krediet. Een uniek product dat wij u nu aanbieden voor de ondernemers die wensen een lening voor privé doeleinden af te sluiten.

Een geheel vrije keuze

U word geheel vrij gelaten in de keuze waar u het leenbedrag aan wilt besteden. Of dit nu is voor een auto, motor, nieuwe interieur of een verbouwing. De keuze is helemaal voor uzelf !l aan u.

Privé doel

Wij hebben met betrekking tot het doel van de lening maar één eis: het doel dient een privé karakter te hebben. De lening voor startende zelfstandigen die u bij Goedlenen kunt krijgen is dé oplossing voor de privé bestedingen van ondernemers!

Welke voordelen zijn er bij een lening voor startende zelfstandigen?

Ook kent het een lening voor startende zelfstandigen een aantal interessante voordelen. Ten eerste kent de lening voor zelfstandigen een nette rente. Deze mag u boetevrij aflossen en weer opnemen en is de minimale rente en aflossing 1% over de hoofdsom. Weet u wat ook mooi is? Er wordt geen onderpand verlangd! Blanco krediet dus!

Lening voor startende zelfstandigen? Waaraan dient u te voldoen?

Natuurlijk heeft elke lening zo zijn voorwaarden. De lening voor startende zelfstandigen is de oplossing voor zelfstandigen die een lening willen afsluiten. Waar moet u aan voldoen om bij ons een lening aan te vragen voor startende zelfstandingen?

  • U moet minstens drie jaar zelfstandig zijn
  • U heeft een koopwoning
  • Goed BKR
  • Doel van de lening is privé
Ja, ik wil een lening aanvragen