Lening voor startende ondernemers

Lening voor startende ondernemers

Lening voor startende ondernemers kan zo voor u geregeld zijn!

Voor startende ondernemers is het niet zo gemakkelijk om een lening voor privé omstandigheden af te sluiten. Geen onderpand oftewel blanco kredietverstrekking wordt niet of zeer zelden geaccepteerd. Ook al heeft u een waardige relatie bij uw bank, dat biedt zelden voordeel. Wij spreken uit onze eigen ervaring dat leningen in persoonlijke sfeer voor startende ondernemers regelmatig wordt afgewezen. Wij hebben echter wel potentie voor deze gerichte vraag en bieden dan ook een compleet en interessant product aan.

Op zoek naar een lening voor startende ondernemers? Wij hebben voor u dé uitweg!

Wij hebben een nieuw product voor u. Het zelfstandige lenen. Een interessant product voor u als zelfstandige mits u voor persoonlijke doeleinden geld wil lenen. Of u nu wilt lenen voor een fiets, boot, woninginrichting, een scooter, camper of een verbouwing, het doel dient  alleen voor persoonlijke doeleinde gebruikt te worden.

Om een zefstandige lening aan te vragen, is het een vereiste dat het alleen om persoonlijke doeleinden draait.  Alle overige eisen bij het aanvragen van leningen wordt hieronder nader toegelicht:

Meerdere pluspunten om te lenen

  • De leningen zijn voorzien van keurige rente.
  • Vanzelfsprekend kunt ook lenen in combinatie met een kortere geldigheidsduur en lenen met een vaste rente. Voor elke leningvorm geldt dat het krediet blanco verstrekt wordt oftewel lenen zonder onderpand!
Voorwaarden leningen

Ook gelden voor leningen voor zelfstandige een aantal regels onder andere aan welke voorwaarden u moet voldoen.

De spelregels:
  • Geen negatieve BKR registratie.
  • Het geld wordt voor in privé  aangewend
  • U moet in het bezit zijn van een koopwoning
  • U moet 3 jaar zelfstandig zijn.
U voldoet niet aan de voorwaarden?

Voldoet u niet aan de voorwaarden voor onze leningen? Dan kunnen wij u helaas niet helpen aan een lening.

Wel kunnen wij voor u als startende ondernemer andere financieringproducten zoals objectfinanciering maar ook bijvoorbeeld een ondernemershypotheek aanbieden. Klik hier voor onze andere speciale diensten.

Leningen aanvragen

Voor het aanvragen van leningen verzoeken wij contact met ons op te nemen zodat wij uw vragen uitgebreid kunnen bespreken. Graag beantwoorden wij uw vragen telefonisch of via ons onderstaand contactformulier.

Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met u op. Indien u nu vrijblijvend leningen wilt aanvragen  verzoeken wij u onderstaand contactformulier in te vullen en te verzenden.

Ja, ik wil een lening aanvragen