Lenen als zelfstandig ondernemer

Het Privé Ondernemerskrediet

Een Persoonlijke lening of Doorlopend krediet voor ondernemers - Rente vanaf 4,5%

Lenen als zelfstandig ondernemer

Lenen als zelfstandig ondernemer

Jij wilt voor privé doeleinden lenen als zelfstandig ondernemer?  Je kunt bij ons een lening als ondernemer aanvragen. Wanneer je aan onze basisvoorwaarden voldoet is een Zelfstandigen Krediet eenvoudig bij ons af te sluiten.

Voor  een privédoel geld lenen

Hiervoor hebben wij voor jou het Zelfstandigen Krediet. Je woning verbouwen, een restschuld financieren of een privéauto aanschaffen? Een krediet voor jou als ondernemer wanneer je privé geld wilt lenen.

Het Zelfstandigen Krediet is een privélening zonder onderpandverplichtingen. Je kunt kiezen uit een Persoonlijke lening of een doorlopend krediet.  Dit is dus gelijk aan een krediet voor mensen die in loondienst werkzaam zijn.

Het doel van de lening mag alleen privé zijn. De lening mag dus niet voor bijv. een bedrijfsinvestering gebruikt worden. Je ondertekent hiervoor een aanvullende verklaring waarin je aangeeft dat de lening niet zakelijk gebruikt zal worden.

Verschillen

Op dit moment ligt de rentevoet van het Zelfstandigen Krediet t.o.v. een krediet waarbij een aanvrager in loondienst is (niet zijnde zijn eigen BV) iets hoger. Dit komt omdat er bij een Zelfstandige geen sociaal vangnet is (alleen bijstand). Denk hierbij bijv. aan derving inkomen bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Niet alle kredietverstrekkers hanteren dezelfde maximale looptijd. Vb. Bij een Persoonlijke lening voor woningverbetering zijn er bij loondienstverband kredietproducten met looptijden t/m 180 maanden. De looptijd is  bij een Zelfstandigen Krediet is maximaal 120 maanden.

Acceptatiecriteria

Aan welke voorwaarden moet je voldoen  om een lening aan te kunnen vragen?

  • Je dient 3 jaar ondernemer te zijn*,
  • Goed BKR,
  • Doel van de lening is privé.

*Bij 2 volledige boekjaren kun je ons jouw kredietaanvraag voorleggen. Op basis van maatwerk wordt jouw aanvraag dan beoordeeld.

Het Ondernemerskrediet

Wanneer je na het lezen van dit onderwerp toch een zakelijk krediet wilt aanvragen, kunnen wij jou ook van dienst zijn. Klik dan hier voor informatie over ons Ondernemerskrediet.

Meer info?

Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Goed om te weten

Van aanvraag t/m (eventuele) afwikkeling van een kredietofferte ben je ons géén kosten verschuldigd.

Ja, ik wil een krediet aanvragen