Lease auto berekenen

Financial lease óf Zakelijk krediet?

Jouw Financial lease óf Zakelijk Blanco Krediet

Lease auto berekenen

Als zelfstandig ondernemer in het midden- en kleinbedrijf kun je behoefte hebben aan een zakelijke lening.  Wij hebben voor jou hiervoor passende kredietmogelijkheden.

Wij kunnen jouw lease aanvraag beoordelen op basis van een Financial lease maar ook op een zakelijke lening zonder onderpand. Hieronder geven wij jou meer uitleg over deze 2 kredietvormen.

Financial Lease

Ben je ondernemer en wil je geld lenen voor een bedrijfsauto? Dan is een Financial Lease misschien iets voor jou. Wanneer je kiest voor een financial lease kun je naast de aanschaf van een nieuwe auto ook blijven investeren. Je betaalt de bedrijfsauto immers niet uit jouw bedrijfsvermogen.

Personen- en bestelauto lease

Een Financial lease is een zakelijke lening. We spreken over een zakelijke lening wanneer het doel buiten de privésfeer ligt en het object dat je wilt financieren tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt bij de exploitatie van een bedrijf. Wij kunnen een Financial lease aan bieden voor personenauto’s standaard tot €125.000,-

Hogere bedragen kun je als maatwerk voorleggen. Tijdens de looptijd van de Financial leaseovereenkomst bent je economisch eigenaar van het voertuig.

Zakelijk krediet

Een zakelijke lening voor een auto, bestelbus of vrachtwagen afsluiten waarbij je direct economisch én juridisch eigenaar bent? Diverse bedrijfsmiddelen kunnen gefinancierd worden. Kredietaanvragen voor bedrijfsmiddelen zijn altijd maatwerk.

Blanco & Boetevrij

Het zakelijk krediet kent dus géén onderpandverplichting. Wel dien je hiervoor in privé mee tekenen. Bij een eenmanszaak of V.O.F. is dit sowieso het geval maar stel dat jouw onderneming een BV structuur heeft,  dan dien je ook in privé mee te tekenen.  De zakelijke financiering wordt verstrekt op basis van Crowdfunding.

TIP! Je kunt bij ons kun ook andere bedrijfsmiddelen leasen.

 

Een Lease of Zakelijk krediet aanvragen

Afspraak maken
info@goedlenen.nl
0545 221 299