let op geld lenen kost geld
Lease auto berekenen

Leasen

Lease auto berekenen

Lease auto berekenen

Een lease auto berekenen wanneer je in het midden- en kleinbedrijf werkzaam bent.  Je kunt dan behoefte hebben aan een zakelijk  krediet. Wij hebben hiervoor diverse financieringsmogelijkheden. Hieronder bespreken wij een  aantal  leasevormen en een zakelijk blanco krediet.

Lease

Je bent ondernemer en wilt investeren in jouw onderneming maar je moet tegelijkertijd ook een vrachtwagen aanschaffen? Dan is een deze leenvorm misschien iets voor jou. Je leaset jouw vrachtwagen en gebruikt jouw bedrijfsvermogen om de onderneming verder te laten groeien.

Personen- en bestelauto’s

Een lease is een zakelijke lening. We spreken over een zakelijke lening wanneer het doel buiten de privésfeer ligt en het object dat gefinancierd dient te worden tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt bij de exploitatie van een bedrijf.  Je hebt ook leasevormen die ervoor zorgen dat de onderneming geen economisch risico loopt.

Wij hebben mogelijkheden voor personen- en bestelauto’s standaard tot €125.000,- Hogere bedragen kunnen als maatwerk worden voorgelegd zoals bij een Vrachtwagen.

Er zijn verschillende leasevormen waarvan wij hieronder een 3-tal zullen toelichten

Financial lease

Tijdens de looptijd van de overeenkomst ben je economisch eigenaar van het voertuig. De bedrijfskosten van de auto waaronder het leasetermijn kun je bedrijfsmatig opvoeren. Je wordt ook juridisch eigenaar wanneer de termijnen door je zijn voldaan. Je kunt dan besluiten de auto te behouden of deze in te ruilen wanneer je een nieuwe auto aanschaft. Bij een Financial lease financier je in het object en niet de onderhoudskosten tijdens de looptijd. De looptijd is mogelijk t/m 72 maanden.

Operationele lease

Dit is zakelijk leasen voor een periode van 12 tot en met 60 maanden. Eenvoudig gezegd betekent dit dat alle kosten die horen bij het gebruik van de auto in et contract inbegrepen zijn: rente en afschrijving, reparatie en onderhoud, Allrisk verzekering, houderschapsbelasting, 24-uur hulpdienst in binnen- en buitenland en vervangend vervoer bij pech en schade. Dit alles voor een vast bedrag per maand.  Je hebt dus geen economisch risico.

Short Lease

Deze vorm wordt vaak gebruikt wanneer je als ondernemer tijdelijk een bedrijfsauto nodig hebt. Denk bijv. aan een tijdelijke arbeidskracht of een project waarbij je voor een bepaalde periode een bedrijfsauto nodig hebt.  Shortlease zou dan een goede oplossing kunnen zijn.  Zie deze vorm als een Operationele lease maar dan met een maximale flexibiliteit.  Wanneer je hiervoor kiest maak je keuze uit een selectie van voorraad auto’s die direct beschikbaar zijn.

Zakelijk krediet voor importen van auto?

Wij kunnen voor jou ook een blanco zakelijke kredietaanvraag in behandeling nemen. Wij doen dit via de met ons samenwerkende Crowdfunding platforms. Een blanco krediet waarop je boetevrij mag aflossen. Handig wanneer je bijvoorbeeld een auto wilt importen. 

Wil jij weten welke zakelijke kredietmogelijkheden wij jou kunnen bieden?

Wij helpen jou graag aan alle informatie waarna jij een juiste persoonlijke kredietkeuze kunt maken. Vraag hieronder kosteloos jouw financial lease of zakelijk krediet aan.

Wij kennen scherpe leasetarieven en soepele acceptatierichtlijnen. Informeer vrijblijvend naar jouw lease mogelijkheden. Wij informeren je graag.

Jouw lease aanvragen in 3 stappen  

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 35 reviews

  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een week geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne
  • Avatar KarinenStephan Masselink ★★★★★ 3 weken geleden
    Vriendelijk en vlot geholpen door Roland, het geld stond na akkoord snel op de rekening, de verbouwing kan beginnen! Dank je wel voor het steeds (zelfs in het weekend) reageren!
  • Avatar Marcel van Arensbergen ★★★★★ een maand geleden
    Uitstekend geholpen door Goed Lenen en echte aanrader voor zelfstandige ondernemers zij doen net iets meer om toch wat je wilt mogelijk te maken. Nog bedankt voor alle service.