Krediet voor zelfstandigen

Krediet voor zelfstandigen

Prive of zakelijk geld lenen

Krediet voor zelfstandigen

Goedlenen.nl is dé specialist in krediet voor zelfstandigen

Kan ik een Krediet voor Zelfstandigen krediet aanvragen?

Om een aanvraag te kunnen indienen moet u aan u de navolgende punten voldoen.:

1.       U bent 3 jaar zelfstandigr
3.       Goed BKR
4.       Privébesteding

Welke kredietvormen kent een Krediet voor Zelfstandigen?

U kunt kiezen uit een  Persoonlijke lening  met een vaste looptijd en rente of een Doorlopend krediet met een variabele rente en waarbij u boetevrij mag aflossen..

Daarnaast is er nog een speciale variant van de Persoonlijke lening. Het Woning Voordeel Krediet.

Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend krediet met variabele rente kiest u voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen behoren dan tot uw mogelijkheden. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een Doorlopend krediet  kan stijgen en dalen.

U betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en u mag boetevrij.aflossen. U bepaalt dus zelf de looptijd en daarmee de totale kostprjs van het krediet.

Nieuw! Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen
Een persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop u boetevrij mag aflossen.  Wilt u verbouwen zonder uw woning hypothecair te belasten?

Met een Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen kunt u dit eenvoudig regelen. Geen notaris en afsluitkosten.  Dit krediet is ook speciaal afgestemd op de huidige belastingwet  en valt bij woningverbetering in BOX1

Restschuldfinanciering voor u als ondernemer
Het Woning Voordeelkrediet voor zelfstandigen is ook uitermate geschikt voor een restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van 120 maanden en u mag boetevrij aflossen wanneer u wilt.

Het Woning Voordeelkrediet voor restschuldfinanciering voldoet ook aan de BOX1 uitgangspunten van de belastingdienst. Het is hier speciaal op afgestemd. Wel zo gemakkelijk bij uw aangifte.

Persoonlijke lening
indien uw voorkeur uitgaat naar een Persoonlijke lening  met een vaste rente dan kiest u voor zekerheid.  U bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt. Boetevrij aflossen is niet mogelijk echter de kosten bij eventueel vervroegd aflossen zijn beperkt tot ,maximaal 1% over de hoofdsom.

Dit valt dus wel mee. Een gering boetebedrag kan in het niet vallen bij een ongunstige variabele rente wanneer u voor een Doorlopend krediet kiest. Bij een Persoonlijke lening  kiest u zoals gezegd voor zekerheid.

Welk Krediet voor Zelfstandigen  is beter
U moet deze vraag anders stellen. Welke vorm past het beste bij mijn doelstellingen en persoonlijke wensen. Voor meer informatie kunt u op onze site  ook de Leenadvieswijzer raadplegen. Hiermee wordt het voor u inzichtelijk welke vorm van Krediet voor Zelfstandigen het het beste bij u past. Klik hier voor onze leenadvieswijzer.

Voor beide varianten van het Krediet voor Zelfstandigen geldt dat er gekozen kan worden uit korte en lange looptijden ofwel hoge en lage maandtermijnen.

Bestedingsdoel woningverbetering
Indien u het  geld aan woningverbetering  besteed is de rente vanaf 01 januari 2013 alleen nog maar in BOX1 aftrekbaar mits u kiest voor een lening op basis van annuïteit. Bij een Krediet voor Zelfstandigen betekent dit een Persoonlijke lening. Wij geven u hierover graag meer informatie.

Uniek is dat het Krediet voor Zelfstandigen blanco verstrekt wordt, dus zonder  extra zekerheden als onderpand. Daarbij heeft u een vrije bestedingskeuze zolang u de besteding maar in privé gebruikt.

Zakelijk krediet nodig?
Ook voor een zakelijke kredietaanvraag kunt u bij ons terecht. Klik hiervoor op onderstaande aanvraagknop.

Goed om te weten!
Van aanvraag t/m een vrijblijvende offerte betaalt u aan ons géén advies en/of afsluitkosten.

U wilt direct weten of u bij ons als Zelfstandig ondernemer een krediet kunt aanvragen? Klik dan op onderstaande aanvraagknop.

Natuurlijk kunt u ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221 299 of per e-mail: info@goedlenen.nl een terugbelverzoek (op werkdagen van maandag t/m donderdag ook ’s avonds van 20.30 tot 22.00 uur) aanvragen.

 

Ja, ik wil een lening aanvragen