let op geld lenen kost geld
Krediet voor zelfstandigen

Krediet voor zelfstandigen

Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice -Rente vanaf 4,7%

Krediet voor zelfstandigen

Krediet voor zelfstandigen vind je bij Goedlenen. Je wilt in privé geld lenen om jouw woning te verbouwen, een restschuld te financieren, een recreatiewoning aan te kopen of een auto? Wij hebben hiervoor krediet voor zelfstandigen. Naast een privélening kun je ook voor een zakelijk krediet bij ons terecht.

Wanneer kun je een krediet voor zelfstandigen aanvragen?

De hoofdpunten waaraan jij dient te voldoen zijn:

 • Je leent voor een privé doel
 • Minimaal 2 jaar zelfstandig*
 • Geen negatief BKR
 • Positieve cashflow

*Wij kunnen een kredietaanvraag in behandeling nemen wanneer je minimaal 2 volledige boekjaren kunt aanleveren. De meeste kredietmogelijkheden zijn er wanneer je minimaal 3 jaar ondernemer bent.

Kredietvormen

Het doorlopend krediet voor zelfstandigen wordt niet meer aangeboden en dus resteert de persoonlijke lening. De persoonlijke lening kent momenteel ook een duidelijk lagere vaste rentevoet en me mag altijd boetevrij in delen of volledig ineens aflossen. Eigenlijk alleen de flexibiliteit van tussentijds opnemen is niet beschikbaar. Misschien dat het doorlopend krediet in de nabije toekomst toch weer wordt aangeboden. Op basis van de huidige marktomstandigheden verwachten wij dit echter niet.

Wil jij zekerheid vooraf, eenmalig bij aanvang van het krediet opnemen, een vaste rente en boetevrij kunnen aflossen zonder aanvullende kosten? Kies dan voor een persoonlijke lening. Ook voor het verbouwen van je woning is een persoonlijke lening zeer geschikt want dan is de betaalde rente net zoals bij de fiscale regels van een hypothecaire lening aftrekbaar in Box1.

Geen aanvullende afsluitkosten

Een krediet voor zelfstandigen is vrijblijvend en kosteloos. Ook voor het afsluiten van een kredietovereenkomst ben je ons geen  aanvullende afsluitkosten kosten verschuldigd.  Wij worden betaald door de kredietverstrekker. De kosten zitten al verwerkt in het rentetarief. Wel zo gemakkelijk!

Oversluiten lopende leningen

Wil je geld lenen en heb je ook lopende leningen? Laat ons dan ook voor je uitrekenen of het samenvoegen van de leningen jouw rentevoordeel oplevert. Wij rekenen dit graag voor je uit. Als je met het oversluiten krediet zelfstandigen voordeliger uit bent dan kunnen wij het oversluiten van de lening(en) ook voor jou verzorgen.

Vraag een krediet voor zelfstandigen aan

Je wilt direct weten of je bij ons als Zelfstandig ondernemer een krediet kunt aanvragen? Klik dan op onderstaande aanvraagknop. Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221 299 of per e-mail: [email protected] een terugbelverzoek (op werkdagen van maandag t/m donderdag ook ‘s avonds van 20.30 tot 22.00 uur) aanvragen.

Lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne