Krediet voor zelfstandigen

Krediet voor zelfstandigen

Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice

Krediet voor zelfstandigen

Voor jou als ondernemer wanneer je in privé geld wilt lenen.

Je wilt in privé geld lenen om jouw woning te verbouwen, een restschuld te financieren, een recreatiewoning aan te kopen of een auto? Wij hebben hiervoor krediet voor zelfstandigen.


Kan ik een Krediet voor Zelfstandigen aanvragen?

  • Je bent 3 jaar zelfstandig*
  • Geen negatief BKR
  • Doel van de lening is privé

* Wanneer je 2 volledige boekjaren kunt overleggen kun je dit bespreekbaar maken. Dit betreft maatwerk.

Welke kredietvormen kent een Krediet voor Zelfstandigen?

Je hebt de keuze uit een Persoonlijke lening  met een vaste looptijd en rente of een Doorlopend krediet met een variabele rente waarbij je afgeloste bedragen weer kunt opnemen. Boetevrij aflossen mag op beide kredietvormen in delen of volledig ineens.

Doorlopend Krediet

Bij een Doorlopend krediet met variabele rente kies je voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen behoren dan tot jouw mogelijkheden. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een Doorlopend krediet  kan stijgen en dalen.

Je betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en je mag boetevrij.aflossen. Jij bepaalt dus de looptijd en daarmee de totale kostprjs van het krediet.

Persoonlijke lening

Indien jouw voorkeur uitgaat naar een Persoonlijke lening met een vaste rente dan kies je voor zekerheid. Jij bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt. Boetevrij aflossen is mogelijk. Er zijn meerdere kredietvarianten van een Persoonlijke lening. 

De Persoonlijke lening en renteaftrek in BOX1

Wanneer de Persoonlijke lening wordt gebruikt voor woningverbetering is de betaalde rente i.p. fiscaal aftrekbaar. De regelgeving is hierbij gelijk aan een lening met een woning als onderpand ofwel bij een hypothecair krediet.  Vb. verbouwingswerkzaamheden, nieuwe kozijnen, verduurzaming woning etc.

Wat wel of niet onder de renteaftrek valt kunt u het beste nazien op de site van de belastingdienst.  Natuurlijk kunt u deze vraag ook aan ons voorleggen en voor zover wij twijfel hebben bij het bestedingsdoel zoeken wij dit graag voor u uit.

Indien je de rente kunt aftrekken in BOX1  is deze vanaf 01 januari 2013 alleen nog maar in BOX1 aftrekbaar mits je kiest voor een lineaire of annuïteiten lening. Bij een Krediet voor Zelfstandigen betekent dit een Persoonlijke lening. 

Welke kredietvorm is de beste?

Je moet deze vraag anders stellen. Welke vorm past het beste bij mijn doelstellingen en persoonlijke wensen. Voor meer informatie kun je ook op onze site kijken voor verder uitleg over beide kredietvormen. Je kunt ook de financiële kennistest raadplegen. Hiermee test je jouw kennis over geld lenen. Klik hier voor de financiële kennistest.

Voor beide varianten van het Krediet voor Zelfstandigen geldt dat er gekozen kan worden uit korte en lange looptijden ofwel hoge en lage maandtermijnen. Ook hiervoor geldt; hoe korter de looptijd hoe lager de totale prijs van de lening zal zijn.

Uniek is dat het Krediet voor Zelfstandigen blanco verstrekt wordt, dus zonder  extra zekerheden als onderpand. Daarbij heb je een vrije bestedingskeuze zolang je de besteding maar in privé gebruikt.

Zakelijk krediet nodig?

Ook voor een zakelijke kredietaanvraag kun je bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie over een zakelijke kredietaanvraag.

Meer info?

Wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Goed om te weten!
Van aanvraag t/m een vrijblijvende offerte betaal je aan ons géén advies en/of afsluitkosten.

Je wilt direct weten of je bij ons als Zelfstandig ondernemer een krediet kunt aanvragen? Klik dan op onderstaande aanvraagknop. Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221 299 of per e-mail: info@goedlenen.nl een terugbelverzoek (op werkdagen van maandag t/m donderdag ook ‘s avonds van 20.30 tot 22.00 uur) aanvragen.

 

Ja, ik wil een lening aanvragen