let op geld lenen kost geld
Zoekt u een hypotheekadviseur in Eibergen?

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Eibergen?

Wij informeren jou graag over een privé of zakelijk hypotheek. Wij starten met een gratis oriënterend hypotheekadviesgesprek.

Zoekt u een hypotheekadviseur in Eibergen?

Een hypotheek afsluiten is niet iets wat je zomaar doet. Wij van Goedlenen.nl begrijpen dat heel goed. Als hypotheek adviseur in Eibergen helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze.
Doordat wij zijn aangesloten bij diverse hypotheekverstrekkers en samenwerken met inkoopcombinaties, kunnen wij klanten een ruim aantal opties aan hypotheekproducten bieden. Naast het aanbod hypotheken kun je ook voor consumptieve geldleningen bij ons terecht. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze hypotheken.

Wat doet de hypotheekadviseur te Eibergen?

Wat komt er kijken bij het regelen van een nieuwe hypotheek? Welke hypotheek vormen zijn er en waar moet je rekening mee houden bij het kopen van jouw eerste huis of een andere grote aankoop of investering? De hypotheek adviseur te Eibergen geeft graag antwoord op deze en al je andere vragen. Wij zoeken graag uit wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn en hoeveel je aan hypotheek kunt krijgen. Als particulier heb je weer ander soort mogelijkheden dan je hebt als ondernemer. Zo kun je als ondernemer een hypotheek afsluiten bij een aankoop, voor een beleggingspand, als je gaat verbouwen of oversluiten.

Hypotheek afsluiten: waar moet ik op letten?

Als je een huis wilt kopen en op zoek bent naar een hypotheek, krijg je veel nieuwe informatie en wil je weten waar je aan toe bent. Bij het afsluiten van een hypotheek, is het belangrijk dat je keuzes maakt die aansluiten bij jou financiële mogelijkheden. Voor nu, maar ook voor in de toekomst. Een hypotheek afsluiten is ook vooruit kijken. Hier zullen we het ook over hebben wanneer wij jouw hypotheek mogen verzorgen.

Bij een lening of een hypotheek kan het verstandig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten om bijvoorbeeld verlies van inkomen tegen te gaan wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Naast inkomens- en overlijdensrisicoverzekeringen kun je bij ons ook terecht voor je schadeverzekeringen. Wij werken met vele verzekeraars met scherpe premies en goede voorwaarden.

Wil je graag advies krijgen van een adviseur? Bel ons vrijblijvend voor een afspraak bij interesse in een gesprek met een hypotheek adviseur in Eibergen. Wij leren jou graag kennen in een vrijblijvend oriënterend adviesgesprek.

Direct een hypotheek in Eibergen aanvragen?
OndernemerParticulier

 

Neem contact op met onze hypotheekadviseur in Eibergen

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Stel je vraag of laat ons weten waar je mee zitten, dan zullen wij zo goed mogelijk ons best doen om je goed verder te helpen. Wanneer jij samen met een hypotheek adviseur je mogelijkheden binnen hypotheken wilt verkennen, kun je een afspraak maken voor een persoonlijk oriëntatiegesprek.

Heb je zelf al een idee op wat voor soort hypotheek jij recht hebt? Dan kun je ook direct online via onze website een hypotheek aanvragen door het Aanvraagformulier Hypotheken in te vullen. Contact opnemen kan telefonisch, per mail en via ons contactformulier op de website. Onze hypotheek adviseur te Eibergen staat voor je klaar!

Gratis orienterend adviesgesprek
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 156,574,9%4,9%72€ 11.272,71
€ 15.000,-€ 234,003,9%3,9%72€ 16.848,00
€ 25.000,-€ 387,003,7%3,7%72€ 27.864,00
€ 50.001,-€ 769,673,5%3,5%72€ 55.416,24
€ 75.000,-€ 1.154,483,5%3,5%72€ 83.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 27.01.2021