Hypotheek zelfstandige

Hypotheek Zelfstandige

Privé hypotheek - Zakelijke hypotheek - Beleggingshypotheek - Recreatie hypotheek, 2e woning - Wij informeren u graag tijdens een gratis orienterend hypotheekadviesgesprek

Hypotheek zelfstandige

Bent u op zoek naar een hypotheek als zelfstandig ondernemer? Wij hebben jarenlange ervaring met zelfstandigen die op zoek zijn naar een hypotheek voor zowel privé als zakelijk.

Vooral tegenwoordig zien we dat er een verschuiving gaande is van bank naar het intermediair. Wij vernemen vaak bij hypotheekaanvragen van zelfstandigen dat hun eigen bank om onduidelijke redenen niet tot verstrekking wenst over te gaan.

Vaak merken wij dat dit niet terecht is en zien wij wél mogelijkheden een hypotheek zelfstandige. Uiteraard volgens alle ‘spelregels’ waaraan ook wij ons dienen te houden.

Belangrijk voor u om te weten is dat wij onafhankelijk zijn en met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers zaken doen. Wij werken daarbij met zowel binnenlandse als buitenlandse hypotheekaanbieders

Gratis oriënterend hypotheekadviesgesprek

Wij beginnen altijd met een gratis oriënterend hypotheekadviesgesprek. Tijdens dat gesprek zal duidelijk worden of het zinvol is om een hypotheekadviestraject te gaan opstarten. Duidelijkheid vooraf is belangrijk. Tijdens dit gesprek verneemt u ook wie wij zijn en hoe wij werken.

Jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring met het hypotheekverstrekking aan zelfstandig ondernemers. Wij helpen u graag aan een privé en/of bedrijfshypotheek. Maar ook voor een 2e (vakantie)woning, woning in het buitenland etc. kunt u bij ons terecht.

Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers

Wij werken samen met vele hypotheekverstrekkers. Belangrijk want elke een hypotheek zelfstandige is maatwerk en dit kunnen wij u alleen maar bieden indien wij kunnen putten uit meerdere hypotheekproducten van verschillende hypotheekaanbieders.

Hoe komen wij met elkaar in contact?

Voor een gratis hypotheekadviesgesprek klikt u op onderstaande aanvraagknop, vult het aanvraagformulier in en klikt op verzenden. Natuurlijk kunt u ons ook bellen  op (0545) 221 299.

Wellicht belangrijk te vermelden is dat wij ook voor u als ondernemer een telefonische avondopenstelling hebben en wel  van maandag t/m donderdag van 20.30 tot 22.00 uur. Dit gaat wel op afspraak. Geef dit dan aan op het aanvraagformulier.

Aanvraagformulier voor hypotheken