let op geld lenen kost geld
Hypotheek zelfstandige

Hypotheek Zelfstandige

Privé hypotheek - Zakelijke hypotheek - Beleggingshypotheek - Recreatie hypotheek, 2e woning - Het 1e hypotheekgesprek is vrijblijvend!

Hypotheek zelfstandige

Ben jij op zoek naar een hypotheek zelfstandige? Wij hebben jarenlange ervaring met zelfstandigen die op zoek zijn naar een privé en/of zakelijke hypotheek.

Wij zijn werkzaam met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers  Wij werken samen met zowel binnenlandse als buitenlandse hypotheekaanbieders

Vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek. Tijdens dat gesprek zal duidelijk worden of het zinvol is om een hypotheekadviestraject op te starten. Duidelijkheid vooraf is belangrijk. Tijdens dit gesprek verneem jij ook wie wij zijn en hoe wij werken.

Jarenlange ervaring verstrekking hypotheek zelfstandige

Wij hebben jarenlange ervaring met hypotheekverstrekking aan zelfstandig ondernemers. Wij helpen jou dan ook graag aan een privé en/of bedrijfshypotheek. Maar ook voor een 2e (vakantie)woning, een appartementen complex of woning voor verhuur kun je bij ons terecht.

Werkzaam met vele hypotheekverstrekkers

Wij werken samen met vele hypotheekverstrekkers. Belangrijk want elke hypotheek voor een zelfstandige is maatwerk en dit kunnen wij jou alleen maar aanbieden indien wij kunnen putten uit meerdere hypotheekproducten van verschillende hypotheekaanbieders.

Een Duitse hypotheek?

Wij werken ook samen met Duitse hypotheekverstrekkers. Wanneer je in privé of zakelijk een beleggingspand voor verhuur wilt aankopen hebben wij hiervoor speciale hypotheekmogelijkheden. Een ander hypotheekaanvraag proces waarin wij gespecialiseerd zijn.

De Duitse hypotheekverstrekkers zijn momenteel afhoudend in het uitlenen van hypothecaire leningen op de Nederlandse huizenmarkt.  Hiervoor in de plaats hebben wij nu ook diverse Nederlandse hypotheekverstrekkers met scherpe rentetarieven.

Hoe komen wij voor een hypotheek zelfstandige met elkaar in contact?

Voor een vrijblijvend hypotheekgesprek klik je op onderstaande aanvraagknop. Natuurlijk kun je ons ook vrijblijvend bellen  op (0545) 221 299.

Wellicht belangrijk te vermelden is dat wij ook voor jou als ondernemer een telefonische avondopenstelling hebben en wel van maandag t/m donderdag van 20.30 tot 22.00 uur. Voor een correct hypotheekadvies gaat dit wel op (telefonische) afspraak. Wij zorgen dan dat jij alleen spreekt met een deskundig Erkend hypotheekadviseur van ons kantoor.

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering