let op geld lenen kost geld
Op zoek naar een hypotheek in Lochem?

Op zoek naar een hypotheek in Lochem?

Wij informeren jou graag over een privé of zakelijk hypotheek. Wij starten met een gratis oriënterend hypotheekadviesgesprek.

Op zoek naar een hypotheek in Lochem?

Bent u op zoek naar de juiste adviseur voor een hypotheek in Lochem omdat u wilt verhuizen of verbouwen? Dan bent u bij Goedlenen.nl aan het juiste adres. Bij ons maakt het niet uit of u nu als particulier of als ondernemer een hypotheek nodig heeft, wij regelen het namelijk allebei! U kunt bij ons dus terecht voor een hypotheek voor een woonhuis of een bedrijfspand in Lochem.

Wij begeleiden u graag vanaf de eerste koopgedachten tot de uiteindelijke sleuteloverdracht. Ook gedurende de rest van de looptijd van uw hypotheek zullen wij u zo goed mogelijk bijstaan. Want ook na het afsluiten van de hypotheek kunnen er altijd vragen ontstaan. Zo kunnen bijvoorbeeld uw privé- of bedrijfsomstandigheden veranderen en wilt u of moet u uw hypotheek wijzigen. Wij begrijpen namelijk maar al te goed dat iedere situatie aan verandering onderhevig kan zijn, met alle gevolgen van dien.

Particulier of ondernemer, geen probleem

Wij bieden dus hypotheken aan voor particulieren en ondernemers. Het maakt ons dus niet uit of u een bedrijfspand of een woonhuis wilt financieren. Bij ons staat u als klant centraal en adviseren wij u graag bij het vinden van de juiste hypotheek, dus ongeacht uw situatie.

Wanneer u als particulier een hypotheek zoekt, helpen wij u natuurlijk graag. En wij begrijpen dat voor iedere situatie behoeft is aan een andere soort hypotheek. Daarom bieden wij een breed scala aan hypotheken en kunnen wij u helpen bij onder andere de volgende situaties:

Als particulier kunt u dus voor iedere situatie bij Goedlenen.nl terecht. Wilt u dan ook meer weten over welke hypotheek het beste bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor de financiering van een bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u dan ook in de volgende situaties:

Meer weten over onze hypotheken, speciaal voor u als ondernemer? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Direct een hypotheek in Lochem aanvragen?
OndernemerParticulier

 

Wilt u de juiste hypotheek in Lochem?

Bij Goedlenen.nl kunt u terecht voor een gunstige hypotheek, of u nu particulier of ondernemer bent en ongeacht het gaat om de financiering van een bedrijfspand of woonhuis. Bij ons bent u verzekerd van goede voorwaarden, duidelijke afspraken en een overzichtelijke hypotheek die ook nog eens passend is!

Wilt u ook de juiste hypotheek voor uw situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, zodat wij een passende hypotheek in Lochem voor u kunnen adviseren. Neem contact op en sluit uw hypotheek af bij Goedlenen.nl

Contactformulier
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 156,574,9%4,9%72€ 11.272,71
€ 15.000,-€ 234,003,9%3,9%72€ 16.848,00
€ 25.000,-€ 387,003,7%3,7%72€ 27.864,00
€ 50.001,-€ 769,673,5%3,5%72€ 55.416,24
€ 75.000,-€ 1.154,483,5%3,5%72€ 83.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 27.01.2021