let op geld lenen kost geld
Interesse in een hypotheek in Haaksbergen?

Op zoek naar een hypotheek in Haaksbergen?

Wij informeren jou graag over een privé of zakelijk hypotheek. Wij starten met een gratis oriënterend hypotheekadviesgesprek.

Interesse in een hypotheek in Haaksbergen?

Bent u op zoek naar een hypotheek in Haaksbergen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Start dan eens bij Goedlenen.nl, wij helpen u graag aan een duidelijke en passende hypotheek voor uw droomhuis of –bedrijfspand. Ondernemer of particulier, het maakt ons niet uit. Wij regelen gewoon een goede hypotheek, ongeacht uw situatie! U kunt bij ons dus terecht voor zowel een hypotheek voor zowel een woonhuis als een bedrijfspand in Haaksbergen.

Wij begeleiden u graag vanaf de het prille begin tot de uiteindelijke sleuteloverdracht. Maar daar stopt onze service niet, ook gedurende de rest van de looptijd van uw hypotheek zullen wij altijd voor u klaar staan. Want ook na het afsluiten van de hypotheek kunnen er altijd vragen opkomen. Zo kunnen bijvoorbeeld uw privé- of bedrijfsomstandigheden veranderen en wilt u of moet u uw hypotheek wijzigen.

Over Goedlenen

Bij Goedlenen.nl kunt u terecht voor een gunstige hypotheek, ongeacht u nu particulier of ondernemer bent en het gaat om de financiering van een bedrijfspand of woonhuis. Bij ons bent u verzekerd van goede voorwaarden, duidelijke afspraken en een overzichtelijke hypotheek die ook nog eens passend is!

Wat is uw situatie voor een hypotheek in Haaksbergen?

Bent u particulier of ondernemer? Wilt u een woonhuis of een bedrijfspand financieren? Allerlei vragen die u de uitkomst voor de beste hypotheek voor u bepalen. Bij ons bent u in ieder geval altijd welkom, wat uw situatie ook mag zijn. Wij helpen namelijk zowel ondernemers als particulieren aan de beste hypotheek.

Bent u een particulier en bent u op zoek naar een hypotheek voor uw droomhuis? Dan helpen wij u graag. En of u nu uw eerste woning gaat kopen of wanneer u uw hypotheek wilt oversluiten, wij helpen u in iedere situatie, dus ook de volgende:

Als particulier kunt u dus voor iedere situatie bij Goedlenen.nl terecht. Wilt u dan ook meer weten over welke hypotheek het beste bij u past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U als ondernemer bent natuurlijk ook van harte welkom bij Goedlenen.nl want u als ondernemer heeft ook behoefte aan een woonhuis, dat is logisch. Maar Als ondernemer heeft u misschien ook wel behoefte aan een bedrijfspand dat moet worden gefinancierd, dus ook voor de volgende situaties bent u als ondernemer van harte welkom:

Meer weten over onze hypotheken, speciaal voor u als ondernemer? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Direct een hypotheek in Haaksbergen aanvragen?
OndernemerParticulier

 

Ook een goede hypotheek in Haaksbergen?

Wilt u ook een hypotheek die perfect past bij uw situatie, ongeacht wat deze is? Vraag dan eens een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan met de adviseurs van Goedlenen.nl. Tijdens dit gesprek zullen wij uw situatie evalueren en een passende hypotheek in Haaksbergen voor u samenstellen zodat u deze direct kan aanvragen!

Contactformulier
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 156,574,9%4,9%72€ 11.272,71
€ 15.000,-€ 234,003,9%3,9%72€ 16.848,00
€ 25.000,-€ 387,003,7%3,7%72€ 27.864,00
€ 50.001,-€ 769,673,5%3,5%72€ 55.416,24
€ 75.000,-€ 1.154,483,5%3,5%72€ 83.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 27.01.2021