let op geld lenen kost geld
Interesse in een hypotheek in Haaksbergen?

Op zoek naar een hypotheek in Haaksbergen?

Wij informeren jou graag over een privé of zakelijk hypotheek. Wij starten met een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek.

Interesse in een hypotheek in Haaksbergen?

Interesse in een hypotheek in Haaksbergen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Start dan eens bij Goedlenen.nl. Ondernemer of particulier, het maakt ons niet uit. Wij regelen gewoon een goede hypotheek, ongeacht uw situatie! U kunt bij ons terecht voor een hypotheek op een woonhuis maar ook voor een bedrijfspand in Haaksbergen.

Waarom een hypotheekadviseur in Haaksbergen?

U wilt een woning kopen in Haaksbergen, u heeft hiervoor een hypotheek nodig en wilt hierover graag een goed advies en begeleiding? Wanneer u een woning op het oog heeft of eindelijk het ideale bedrijfspand heeft gezien, is het zaak dat u de financiering hiervoor rond krijgt. Het is dan belangrijk dat u kiest voor een hypotheek die bij uw situatie past, zodat u niet nu of in de toekomst voor onaangename verassingen komt te staan.

Het is dan ook van belang om te kiezen voor een hypotheek die zoveel mogelijk rekening houdt met uw huidige en toekomstige wensen. Daarom is het handig om een hypotheekadviseur in Haaksbergen in te schakelen die de plaatselijke hypotheekmarkt kent en u hiermee helpt.

Wat doet uw hypotheekadviseur van Goedlenen.nl?

Welke looptijd past bij mij? Hoeveel kan ik per maand aflossen? Hoeveel mag ik lenen? Welke hypotheekvorm? Allemaal vragen die bij u zullen opkomen wanneer u een hypotheek wilt afsluiten. Dit zijn best lastige vragen.

Gelukkig kan uw hypotheekadviseur in Haaksbergen van Goedlenen.nl moeiteloos al uw vragen hierover beantwoorden. Wij zullen uw situatie analyseren en u hierop van een juist advies voorzien. Zo komt u dus nooit voor onaangename verassingen te staan.

Onze service begint bij het eerste gesprek, maar stopt niet bij de sleuteloverdracht. U bent namelijk klant gedurende de looptijd van uw hypotheek. Als er tijdens de looptijd van de hypothecaire lening zich wijzigingen voordoen die voor u van belang zijn dan zal de hypotheekverstrekker u hiervan op de hoogte stellen.

Verbouwingslening

Als de ontvangen informatie vragen bij u oproept, beantwoorden wij deze voor u en luisteren wij ook graag naar alle overige hypotheekvragen!

Uw bestaande hypotheek aanpassen?

Wilt u de bestaande hypotheek laten aanpassen? Zoals al vermeld werken wij met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers samen. Wilt u de bestaande hypotheek verhogen, loopt de rentevast periode ten einde etc.? Het maakt hierbij niet uit of uw huidige hypotheek niet via onze bemiddeling is afgesloten. Wij helpen u graag.

Als u hierover vragen heeft, stel deze dan tijdens het 1e vrijblijvende hypotheekgesprek! U weet dan snel waar u aan toe bent.

Een 2e woning op het oog?

Een eigen vakantiewoning of een appartement aankopen voor uzelf of uw kind(eren)? Wij luisteren en zoeken graag met u mee naar een passende hypotheekoplossing! Door jarenlange ervaring hebben wij de expertise om u ook hierin van een goed advies te voorzien.

Verhuurhypotheek?

U wilt 1 of meerdere woningen aankopen en deze gaan verhuren? Wij zijn hierin gespecialiseerd. Wij werken hiervoor samen met diverse hypotheekaanbieders. Een Verhuurhypotheek is maatwerk en dat maakt het ook leuk! Wij duiken graag met u in uw hypotheekcasus! Ook hiervoor geldt dat het 1e hypotheekgesprek vrijblijvend is.

Liever een Verbouwingslening?

In sommige situaties past een Verbouwingslening beter bij de kredietvraag. Er is geen sprake van aanvullende afsluit-, notaris- en/of taxatiekosten en ook niet van een bouwdepot. Wanneer de juiste kredietvorm wordt gekozen en het volledige bedrag wordt voor woningverbetering gebruikt is óók de betaalde rente fiscaal aftrekbaar.

Een bijkomend voordeel van deze leenvorm is dat dit binnen een paar werkdagen geregeld is. Klik hier voor meer informatie over de Verbouwingslening.

Wilt u meer weten over onze hypotheekadviseur in Haaksbergen?

Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u graag advies bij het afsluiten van de juiste hypotheek? Vul dan onderstaand contactformulier in voor het 1e vrijblijvende (telefonische) hypotheekgesprek. Wij spreken u graag!

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

  • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
    Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
  • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
    Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
  • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
    Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne